Jiří Štencek Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Milí členové fóra, pokračuji s nápadem, který měl Xenomorfus, když poslal své hodinky Traser do světa a sám na ně napsal detailní recenzi. Ve spolupráci s námi vznikl krásný seriál o putování hodinek. Výsledkem bylo spoustu fotek, zkušeností a názorů. To samé bych rád teď udělal s hodinkami Davosa (a později Citizen). Vybrali jsme model Davosa Vintage Diver 162.500.65. Předběžní zájemci o zařazení:Rudykopalsson kupko prischera Gustaf vladacr tomas.helisek siwi vietor007 Sarka Farka JendaM Tittus kuncák7 Ricchie m4stic LenkaV2 Vanilla Arthur N. Beet Všechny zájemce poprosím o napsání přihlášky do SZ (připojte adresu, email a telefon). A co by se zde mělo od každého člena po testování objevit? Krátké sepsání zkušeností (plusy, mínusy, dojmy) + pár fotek. Příklad skvělých recenzí a fotek najdete ve vlákně předchozího putování a asi nejlepším příkladem budiž příspěvek od prischery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Hele a to bude taky testování ve stylu "co to všechno vydrží"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Super uz se neumim dockat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 15. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Nejsem si úplně jistý, jestli by to mělo jít tímhle směrem Přeci jen jsou to trošku jiné hodinky, než ty armádní Traser Mil-G s dvojitým pouzdrem, safírovým sklem, atd. Hele a to bude taky testování ve stylu "co to všechno vydrží"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Rád bych se zapojil nosím Davosy argonautic k maximální spokojenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 15. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Napsal jsem ti info do zprávy. Rád bych se zapojil nosím Davosy argonautic k maximální spokojenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 15. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Tak se mi od člena Lamiczka dostalo doplnění mého slabého přehledu o putovních hodinkách zde na fóru. Díky a doplňuji i zde. Úplně první putovní hodinky na fóru tu měl podle mě Gougy a jeho G to Go, který to vykopl už v roce 2009 a ty poctivě obešly snad celej chronomag - http://forum.chronom.../22835-g-to-go/V roce 2014 Root admin Kamil a jeho Mondaine http://forum.chronom...tovní-půjčovní/Prischera a jeho Archimede taky 2014 http://forum.chronom...yráží-na-cestu/Monstra od Lamiczka vyrazily za cestu v roce 2015. http://forum.chronom...ch-monster/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Rád se přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Jestli to plati i pro cizinu, tak se provizorne pripisuji. Posilam SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Rad sa zúčastním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 ...tak sice to neni uplne muj salek kavy, to datum mi tam uplne nesedi. Ale vzhledem k tomu, ze sem krouzil sveho casu kolem nejakych Davos a Steinhartu v podobnem provedeni, asi je prubnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Pokud Ronda přežije 20 testujících přede mnou, tak také mám zájem a píši sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 15. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 S tvým štěstím a dopředu negativním přístupem k Rondě nevím, jestli bych ti neměl něco poslat s Miyotou Jasně, píšu tě na seznam. Pokud Ronda přežije 20 testujících přede mnou, tak také mám zájem a píši sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 To jsou bohužel pouze zkušenosti. Třeba se Ronda zlepšila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Left4deth Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Zdravím, také bych měl zájem, pokud to platí i pro cizinu, celkem toho nacestuji. Taky jsem přemýšlel o Davosa Diverech, ale v automatu pro mě byli trochu nedostupné. Nakonec jsem zvolil citizeny a ač jim chybí hacking a safir tak jsou bezva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 16. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 (upraveno) Na rady místních členů jsem se inspiroval podmínkami z předchozích putování. Podmínky: min. 100 příspěvků a 6 měsíců registrace na fóru (vyjímka můžou být naši ověření zákazníci / kamarádi)ochota k investici do poštovného nebo osobního předánínejdéle 14 dní u jednoho člena (pouze výjimečně déle)do pár dní po testování sem vložit své zkušenosti (plusy, mínusy, osobní dojem) a pár fotek (stačí mobilem)můžete měnit řemeny, ale původní kožený řemen si zaslouží lepší zacházení i občasně vyčištění (už kvůli hygieně)nutný servis půjde na naše náklady, ale byl bych nerad, kdyby hodinky někdo (ne)úmyslně zničil Aktuální seznam putování:Rudykopalsson shotik prischera Xenomorfus vintage tomas.helisek (podmínky nesplňuje, ale je ověřený) Kojotisko Liqid kuncák7 Bezous Gustaf kupko JendaM Sarka Farka Vanilla siwi Tittus vietor007 m4stic (zatím nesplňuje podmínky) misoo Lamiczka Conrad vojtano vladacr Z. Paul little_w Frostie TomNguyen Left4deth (zatím nesplňuje podmínky) Tichus Beet Ricchie (zatím nesplňuje podmínky) digitalnickPořadí se může měnit na základě domluvy předávajících členů (v případě nedostupnosti, dovolené, nutné optimalizaci předání a podobně). Kdyby se hodinky někde zasekly, tak mám od jednotlivých členů kontaktní údaje k vyžádání. O čem ještě uvažuju.. Pokud by se testování zalíbilo a seznam hodně nakynul, tak zkusím zajistit ještě 1ks, který bychom poslali paralelně do oběhu, aby se "obsloužilo" víc lidí. Negativum ale vidím ve větší zmatečnosti seznamu a menší míře unikátnosti a získané "chronomag" hodnoty. Hodinky začnou svou cestu v Opavě u Rudykopalssona od úterý / středy příštího týdne. Let the game begin! Upraveno 16. srpna 2017 uživatelem Jiří Štencek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 16. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Ještě tady byl dotaz na ocelový náramek, tak v originále se kompatibilní zatím nedělá. Ale klidně hodinky přehoďte na nějaký vlastní, který bude sedět (rozteč nožek by měla být 20mm). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Před cca 2 lety jsem začínal Lamiczkovo putování monster a vedlo to k tomu, že jsem si už 2x koupil . Pokud je to možné, tak prosím o dopsání na seznam .... zdvořile děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 16. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Pokud budete dávat fotky hodinek na Instagram, Facebook nebo jinou sociální síť, používejte prosím jednotný hashtag #putovniHodinkyDavosa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Taky prosím o přihození na seznam. Sice to vypadá, že ke mně doputují do "roka a do dne", ale rád si počkám a pak vynesu sůd. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se