Strocek Odesláno 5. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Super fotka ! Mě se synchronizujou pokaždý. Bydlim v centru města (bez paneláků). Ale je plno věcí co může rušit signál. Nejvíc bych viděl asi hustou zástavba vysokých paneláků. Hodinky nechávám vedle TV, takže ta by signál rušit neměla. Zkus je nechat synchornizovat někde u okna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Díky. Problém bude v tom, že píše "Poslední dobou...", což znamená, že dříve se mu hodinky synchronizovaly a pak najednou přestaly. Osobně bych tedy počkal, až zase začnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 jj sem přehlíd. Ale stejně bych je zkusil přesunout někam na "lepší" místo jestli to třeba nepomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 To určitě nemůže uškodit. Ale s negativním displejem by taky nebyly marný: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Ahojte, posledni dobou mam problem s prijmem signalu. Naposled se mi hodinky radiove seridili 30/10/2017..od te doby vzdy error, i kdyz to sputim manualne..predtim 3 mesice bez problemu.. pozorujete nekdo podobny problem?...pozoruju... mě se naposled R/C seřídilo 29/10 ..mám to na zimu vypnutý a jednou za týden seřizuju manuálně ale teď je problém... celej vikend ERR ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Ahojte, tak dnes v noci uz se to seridilo, misto porad stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Pro zajímavost, máte někdo vypozorováno, jak nepřesně jdou, pokud nedochází k synchronizaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Pro zajímavost, máte někdo vypozorováno, jak nepřesně jdou, pokud nedochází k synchronizaci?cca + 18 sec/měsíc. Schválně jsem synchronizaci vypnul, hodinky nebyly odkládány. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 gw 5000 - 20 dni bez synchronizace +1,5s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Díky. Nic moc teda. Lepší to nechat zapnutý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Atom: To je lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Díky. Nic moc teda. Lepší to nechat zapnutý ... a mít štěstí, aby byl signál. U mne naštěstí bez problému, takže test byl vynuceně záměrný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 U mě +2 vteřiny za 8 dní. Takže hodnota, nakterou jsem u Casia zvyklý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 (upraveno) Alda našel toto video. Je sice pro DW5600, ale myslím, že gw5600 a určitě gw5000 by to zvládly. Upraveno 12. listopadu 2017 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Tak jsem taky neodolal a poridil ( jete, ale v dost slusnem stavu -nekoupit to za 35? neslo) ... ... a jsem opravdu rád, že jsem se nakonec odhodlal. Pro milovníky digitálek a pamětníky starých časů jsou absolutní mus. Mám je moc rád, a tak na ně pohlížím trochu nekriticky. Nicméně musím souhlasit s tím, že doba podsvícení je dost krátká. K tlačítkům mám takový ambivalentní postoj. Na jedné straně je velice osvobozující vědět, že nedojde k jejich nechtěnému stisknutí, na straně druhé se mačkají opravdu obtížně. S páskem jsem spokojený. ......neni treba abych k tomuto neco dodaval, toto se presne hodi na mne a podepisuji. Jen bych se zeptal jak dlouho vam drzi po nabiti do plna (H) a prechodem zpet na stredni uroven.?Je pravda, ze jsem je nechal od "0" do plna jen par hodin na primem slunci(no a v tomto obdobi...), ale i tak po nekolika min. pada dolu(M).A jeste by mne zajimalo(i kdyz na tech par f-cí...) je cz manual? nebo jen klasika zde .Zkusil jsem RU verzi(jedina sla) prelozit automatem... down zde . Pokud je tedy origo cz tak diky za tip / navedeni k nemu.qw3159RU.ru.cs.docx ten povedenejsi pokus v pdf tu nejde hodit tak odkaz na uloz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 V mém případě se od doby koupě indikátor nabití nezměnil. Stále ukazuje na H. Hodinky leží spíše v šeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Zhruba mesiac v krabici a stale bolo na H. Boli ale nove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Hmm.., no diky za info. , zkusim je nechat delsi dobu na ? ...(i kdyz to co dostaly ony, tak to stejne uz citizenum stacilo doplna, ale to je nic nevypovydajici...)pdf v cz tedy asi ne ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Na PDF c češtině to opravdu nevypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 neva -diky za info a kdybych mel neco lepsiho nez ??? hodil bych to sem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se