bohus76 Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 (upraveno) Ten Prim tým je fšude :-) Dík Davide,netušil jsem,že Frýdl má už i stránky.Jen nemůžu najít rozměr 19mm ,co říkal Strocek. Upraveno 6. února 2015 uživatelem bohus76
Waya03 Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 Mě my se líbil ten levný mesh co ma za cca 400. Netuší někdo jestli by šel úpravit z 20 na 19mm?
Anela Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Nevím jak tento konkrétní, ale já jsem mesh z 20 na 19 v pohodě ubrousil, ale je to k igenům trochu masivní... Mi se ale moc líbí
patriknapr Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Jelikož jsem zde na foru koupil jedny Igeny za účelem renovace, napadla mě otázka. Je lepší si nechat strojek nechat zrenovovat přímo v Primu a nebo u nějakého místního hodináře? Případně jakého?Napadlo mě to, protože u limitek, které se zde prováděly, se strojky nechávaly dávat do kupy jindr než v Primu.
straspol Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Jelikož jsem zde na foru koupil jedny Igeny za účelem renovace, napadla mě otázka. Je lepší si nechat strojek nechat zrenovovat přímo v Primu a nebo u nějakého místního hodináře? Případně jakého?Napadlo mě to, protože u limitek, které se zde prováděly, se strojky nechávaly dávat do kupy jindr než v Primu.Když si to necháš udělat v Eltonu, bude to šíleně drahý, ale bude Ti na to platit záruka. Když to necháš udělat třeba u Valise, nebude to drahý, bude to dobrý ale Elton Ti na to záruku nedá.
Mila_T Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Jelikož jsem zde na foru koupil jedny Igeny za účelem renovace, napadla mě otázka. Je lepší si nechat strojek nechat zrenovovat přímo v Primu a nebo u nějakého místního hodináře? Případně jakého?Napadlo mě to, protože u limitek, které se zde prováděly, se strojky nechávaly dávat do kupy jindr než v Primu.Každý to dělá jinak, já mám vlastního hodináře který stojí 1/4 toho než elton a všechny strojky mi seřídil +-10s.
Honza.manta Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Nech si udělat renovaci bez servisu strojku a servis strojku řeš až po tom s hodinářem.
patriknapr Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Nech si udělat renovaci bez servisu strojku a servis strojku řeš až po tom s hodinářem.Důvod? Není logičtější ten strojek vyservisovat před? Přece jen co jsem koukal, tak na všechny limitky se daval strojek už v cajku... Nejsem proti, jen se ptám... Zkušenost z Primem nemám.
yao_ming Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 (upraveno) Zalezi cim mysli patriknapr renovaci. Poslat hodinky do eltonu a nechat poladit ty stavajici nebo rovnou poridit renovacni pouzro?elikoz poslat hodinky do eltonu na renovaci trva asi 3 mesice, tak sem si nakonec nechal poslat renovacni pouzdro s potrebnymi dily (trva "pouze" mesic) a puvodni igeny s novymi dily donesl k hodinari at si hraje. Hodinar provedl servis strojku a pak usadil do noveho pouzdra (chtel 300 czk). Z eltonu mi poslali myslim i natahovaci hridelku. Hodinar mi rikal nepasovala a ze nevi co mi to z eltonu poslali, tak musel nechat vyrobit (100 czk). Myslite, ze jim tu puvodni muzu "vratit"? Hodinky jsem dal k "doporucenemu" hodinari, ze se v primkach vyzna a ma dily. Behem tydne, kdy byly igeny u hodinare jsem zjistil, ze Valis ma dilnu dve vesnice ode me . Dale mam dotaz na zkusene vlastniky igenu po renovaci - mel bych se bat s renovacnim pouzdrem vody? To sou ony multiedit: chyby Upraveno 13. února 2015 uživatelem yao_ming
patriknapr Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Yao ... Myslím samozřejmě krom strojku vše nové.
prischera Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Já jsem renovaci komplet řešil přes hodináře. Objednal díly z Eltonu, seřídil strojek, zkompletoval. Na práci je rok záruka, na díly dva.
bohus76 Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Zalezi cim mysli patriknapr renovaci. Poslat hodinky do eltonu a nechat poladit ty stavajici nebo rovnou poridit renovacni pouzro?elikoz poslat hodinky do eltonu na renovaci trva asi 3 mesice, tak sem si nakonec nechal poslat renovacni pouzdro s potrebnymi dily (trva "pouze" mesic) a puvodni igeny s novymi dily donesl k hodinari at si hraje. Hodinar provedl servis strojku a pak usadil do noveho pouzdra (chtel 300 czk). Z eltonu mi poslali myslim i natahovaci hridelku. Hodinar mi rikal nepasovala a ze nevi co mi to z eltonu poslali, tak musel nechat vyrobit (100 czk). Myslite, ze jim tu puvodni muzu "vratit"? Hodinky jsem dal k "doporucenemu" hodinari, ze se v primkach vyzna a ma dily. Behem tydne, kdy byly igeny u hodinare jsem zjistil, ze Valis ma dilnu dve vesnice ode me . Dale mam dotaz na zkusene vlastniky igenu po renovaci - mel bych se bat s renovacnim pouzdrem vody? To sou ony multiedit: chybyTrochu mě ty ručky /jako lumi/ tahá za oči,na indexech bych šel do tmavšího odstínu a na ručkách naopak do světlejšího.Nové pouzdro by mělo být vodotěsné při použití originální /staré korunky už moc netěsní/ nové korunky.Zeptej se honzymanty zda se s hodinkama koupe :-)
yao_ming Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 (upraveno) Yao ... Myslím samozřejmě krom strojku vše nové. V tomto pripade nema smysl do eltonu cokoliv posilat. Staci kontaktovat pani K. a domluvit se na pozadovanych dilech. Pote uz jen nechat vse na oblibenem hodinari bohus76: fotograf byl lajdak, barva lumi je stejna na rickach i cifu. Renovacni pouzdro je komplet nove i s korunkou. Upraveno 13. února 2015 uživatelem yao_ming
kuncák7 Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Mam renovaci komplet delanou v Eltonu a lezu s nima normalne do vody ,vse ok.
bohus76 Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 V tomto pripade nema smysl do eltonu cokoliv posilat. Staci kontaktovat pani K. a domluvit se na pozadovanych dilech. Pote uz jen nechat vse na oblibenem hodinari bohus76: fotograf byl lajdak, barva lumi je stejna na rickach i cifu. Renovacni pouzdro je komplet nove i s korunkou.Tak potom nechat složit u hodináře a nechat udělat tlakovku a hurá do vody.
milan.w Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Měl bych jeden dotaz a nechce se mi zakládat celé vlákno, zkusím se tedy zeptat tu. Nechal jste si někdo dávat do nerez poudzra u Igenů safírové sklíčko? Popř. bych prosil o informaci kde a kolik to zhruba stálo. Děkuju
milan.w Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Pokud vím, tak to nejde. Tak to je škoda, děkuju za informaci.
financ Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Měl bych jeden dotaz a nechce se mi zakládat celé vlákno, zkusím se tedy zeptat tu. Nechal jste si někdo dávat do nerez poudzra u Igenů safírové sklíčko? Popř. bych prosil o informaci kde a kolik to zhruba stálo. Děkujupokud vím, tak jde koupit pouzdro na Igeny se safírovým sklíčkem. Jen cena je o hodně vyšší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se