Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ten Prim tým je fšude :-)  Dík Davide,netušil jsem,že Frýdl má už i stránky.Jen nemůžu najít rozměr 19mm ,co říkal Strocek.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Jelikož jsem zde na foru koupil jedny Igeny za účelem renovace, napadla mě otázka. Je lepší si nechat strojek nechat zrenovovat přímo v Primu a nebo u nějakého místního hodináře? Případně jakého?

Napadlo mě to, protože u limitek, které se zde prováděly, se strojky nechávaly dávat do kupy jindr než v Primu.

Odesláno

Jelikož jsem zde na foru koupil jedny Igeny za účelem renovace, napadla mě otázka. Je lepší si nechat strojek nechat zrenovovat přímo v Primu a nebo u nějakého místního hodináře? Případně jakého?

Napadlo mě to, protože u limitek, které se zde prováděly, se strojky nechávaly dávat do kupy jindr než v Primu.

Když si to necháš udělat v Eltonu, bude to šíleně drahý, ale bude Ti na to platit záruka. Když to necháš udělat třeba u Valise, nebude to drahý, bude to dobrý ale Elton Ti na to záruku nedá.

Odesláno

Každý to dělá jinak, já mám vlastního hodináře který stojí 1/4 toho než elton a všechny strojky mi seřídil +-10s. 

Odesláno

Nech si udělat renovaci bez servisu strojku a servis strojku řeš až po tom s hodinářem.

Důvod? Není logičtější ten strojek vyservisovat před? Přece jen co jsem koukal, tak na všechny limitky se daval strojek už v cajku...

Nejsem proti, jen se ptám... Zkušenost z Primem nemám.

Odesláno (upraveno)

Zalezi cim mysli patriknapr renovaci. Poslat hodinky do eltonu a nechat poladit ty stavajici nebo rovnou poridit renovacni pouzro?

elikoz poslat hodinky do eltonu na renovaci trva asi 3 mesice, tak sem si nakonec nechal poslat renovacni pouzdro s potrebnymi dily (trva "pouze" mesic) a puvodni igeny s novymi dily donesl k hodinari at si hraje. Hodinar provedl servis strojku a pak usadil do noveho pouzdra (chtel 300 czk). 

Z eltonu mi poslali myslim i natahovaci hridelku. Hodinar mi rikal nepasovala a ze nevi co mi to z eltonu poslali, tak musel nechat vyrobit (100 czk). Myslite, ze jim tu puvodni muzu "vratit"?

Hodinky jsem dal k "doporucenemu" hodinari, ze se v primkach vyzna a ma dily. Behem tydne, kdy byly igeny u hodinare jsem zjistil, ze Valis ma dilnu dve vesnice ode me  :frusty: .

Dale mam dotaz na zkusene vlastniky igenu po renovaci - mel bych se bat s renovacnim pouzdrem vody?

To sou ony  :clap:  :clap:  :clap:

multiedit: chyby

post-36843-0-01836000-1423838793_thumb.jpg

Upraveno uživatelem yao_ming
Odesláno

Zalezi cim mysli patriknapr renovaci. Poslat hodinky do eltonu a nechat poladit ty stavajici nebo rovnou poridit renovacni pouzro?

elikoz poslat hodinky do eltonu na renovaci trva asi 3 mesice, tak sem si nakonec nechal poslat renovacni pouzdro s potrebnymi dily (trva "pouze" mesic) a puvodni igeny s novymi dily donesl k hodinari at si hraje. Hodinar provedl servis strojku a pak usadil do noveho pouzdra (chtel 300 czk). 

Z eltonu mi poslali myslim i natahovaci hridelku. Hodinar mi rikal nepasovala a ze nevi co mi to z eltonu poslali, tak musel nechat vyrobit (100 czk). Myslite, ze jim tu puvodni muzu "vratit"?

Hodinky jsem dal k "doporucenemu" hodinari, ze se v primkach vyzna a ma dily. Behem tydne, kdy byly igeny u hodinare jsem zjistil, ze Valis ma dilnu dve vesnice ode me  :frusty: .

Dale mam dotaz na zkusene vlastniky igenu po renovaci - mel bych se bat s renovacnim pouzdrem vody?

To sou ony  :clap:  :clap:  :clap:

multiedit: chyby

Trochu mě ty ručky /jako lumi/ tahá za oči,na indexech bych šel do tmavšího odstínu a na ručkách naopak do světlejšího.Nové pouzdro by mělo být vodotěsné při použití originální /staré korunky už moc netěsní/ nové korunky.Zeptej se honzymanty zda se s hodinkama koupe :-)

Odesláno (upraveno)

Yao ... Myslím samozřejmě krom strojku vše nové.

V tomto pripade nema smysl do eltonu cokoliv posilat. Staci kontaktovat pani K. a domluvit se na pozadovanych dilech. Pote uz jen nechat vse na oblibenem hodinari

bohus76: fotograf byl lajdak, barva lumi je stejna na rickach i cifu. Renovacni pouzdro je komplet nove i s korunkou.

Upraveno uživatelem yao_ming
Odesláno

V tomto pripade nema smysl do eltonu cokoliv posilat. Staci kontaktovat pani K. a domluvit se na pozadovanych dilech. Pote uz jen nechat vse na oblibenem hodinari

bohus76: fotograf byl lajdak, barva lumi je stejna na rickach i cifu. Renovacni pouzdro je komplet nove i s korunkou.

Tak potom nechat složit u hodináře a nechat udělat tlakovku a hurá do vody.

Odesláno

Měl bych jeden dotaz a nechce se mi zakládat celé vlákno, zkusím se tedy zeptat tu. Nechal jste si někdo dávat do nerez poudzra u Igenů safírové sklíčko? Popř. bych prosil o informaci kde a kolik to zhruba stálo. Děkuju

Odesláno

Měl bych jeden dotaz a nechce se mi zakládat celé vlákno, zkusím se tedy zeptat tu. Nechal jste si někdo dávat do nerez poudzra u Igenů safírové sklíčko? Popř. bych prosil o informaci kde a kolik to zhruba stálo. Děkuju

pokud vím, tak jde koupit pouzdro na Igeny se safírovým sklíčkem. 

Jen cena je o hodně vyšší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...