Perun73 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 No, moje zkušenost je zatím taková:Poptával jsem skladovost několika lunet PS1 a PS2. Na to mi paní Kmínková rovnou odpověděla, že potvrzuje objednávku a budou k vyzvednutí na prodejně v Praze. No... trochu sugestivní, ale budiž... Vznáším dotaz, kdy mohu očekávat lunety k vyzvednutí.. bez odpovědi.. nehrotím, nechávám být. Další týden volám a připomínám, že mi neodpověděla na můj dotaz, kdy lunety dostanu... prý je paní, co expedici dělá nemocná, takže příští týden... OK, asi to nechtějí hrotit kvůli pár dnům... další týden píšu, jak to tedy vypadá.. prý stále nic, prý je kolegyně stále nemocná, takže mám smůlu.. to už se mi nepozdává a ptám je, jestli tedy v nepřitomnosti kolegyně nikdo nezastává její agendu... prý jen částečně... co to znamená nechť si domyslím...Vždyť i Zrnič mi ušil a dodal řemen dřív, než zvládl Elton odeslat pár lunet, co mají skladem. Když už tedy přistupujeme na tuhle hru a platíme Eltonu ten randál za renovace, v tomto případě stovky korun za plastový kroužek, který musí v nákladech stát halíře max koruny, očekával bych alespoň trochu prozákaznický přístup a služby... že tedy někdo (klidně i paní Kmínková osobně) jednou týdně vezme objednané skladové věci a dá je Pepovi (nebo kurýrovi) do auta, ať je doveze na prodejnu... žádný rocket science to přeci není...Což mě přivádí k otázce: Nesmiloval by se někdo nade mnou a nepustil by mi jednu černou lunetu? Byli byste spásou.No, ať jen neremcám, fotky Igenů na řemenu od Zrniče. Mistr zase udělal výbornou práci, díky! :-) Řemínek vypadá pěkně. Nebyla by fotka hodinek a řemenu sundaný z ruky, kvůli detailům ... zvědavost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Jasne. Svetlo teda nic moc. Jo a nejmensi diru jsem si musel pridelat ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Jasne. Svetlo teda nic moc. Jo a nejmensi diru jsem si musel pridelat ja.IMG_20160422_113457.jpgSi zabil, to nemáš průbojník nebo děrovačku? Nechci bejt válečnej štváč, ale když vidím tu čistou prácičku vedle, trochu bych si s tim pohrál, být Tebou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 No já to prorazil malým křížovým šroubovákem, lepší nemám a šídlem bych to líp neudělal. A na ruce to není tak vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Nojo, já se ale obávám že se Ti to bude trhat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Ještě nikdy se mi takto proražený řemen netrhal. Ale na víkend jedu k našim a táta má nějaké náčiní na opracování kůže (alespoň doufám), tak to trochu začistím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalH Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Tak jsem se taky dočkal svých Igenů a jsem nadšený... Strojek jsem použil z hodinek po dědečkovi, ale z úplně jiného typu (tzv. Prim těžítko). Řemen mi udělal přesně podle mých představ Zrno, kterému moc děkuju... Děkuju místním přispěvovatelům za spoustu rad a odpovědí při realizaci renovace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 (upraveno) Dobrá volba řemenu. Vzhledem ke kulatým tvarům jim bombírování docela pasuje. Upraveno 1. května 2016 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Nádherný sporty, ta červená vteřinová je fajn a budou moc pěkný aj na černo-červeným nato řemenu.Za mě palec nahoru. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Velmi povedená renovace, a ještě k tomu strojek z hodinek po dědovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalH Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 ještě jedna s dýnkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Jeste pani Radova psala 1-2 mesice. Uz jsou to tri a jeste hodinky nemam. Tak jsem se taky dočkal. Jupííí. Teď to jen dát dokupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalH Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Než mi hodinky došly, tak jsem se tady vyptával, zda Elton dodržel dodací lhůtu...tak teď můžu dodat vlastní zkušenost - konečná odsouhlasená specifikace 27.1. - termín dodání 3 měsíce (slíbeno do konce dubna) - hodinky došly 22. 4., takže za mě spokojenost... velkou výhodou toho čekání bylo, že když jsem měl objednáno, tak jsem ty 3 měsíce po ničem dalším nemohl koukat...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Ještě nikdy se mi takto proražený řemen netrhal. Ale na víkend jedu k našim a táta má nějaké náčiní na opracování kůže (alespoň doufám), tak to trochu začistím... když nemám vysekávačku po ruce tak vemu hřebík do sikovek, nahřeju nad sporákem a propíchnu - krásně čisté, netrhá se a s trochou cviku ani není poznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Jedna čerstvá renovace. Zatím chybí černý datumový věnec. Z Eltonu dorazil, ale nepasuje. I přes viditelné rozdíly ve zpracování věnce mi řekli, že jiný nemají a že jim mám hodinky zaslat, že mi to vymění. Budu se asi bát, že ho tam fakt narvou, tak ještě popřemýšlím. Zatím paráda: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Jedna čerstvá renovace. Zatím chybí černý datumový věnec. Z Eltonu dorazil, ale nepasuje. I přes viditelné rozdíly ve zpracování věnce mi řekli, že jiný nemají a že jim mám hodinky zaslat, že mi to vymění. Budu se asi bát, že ho tam fakt narvou, tak ještě popřemýšlím. Zatím paráda:Prosím??? :D Asi opět sáhli do špatné krabičky, kterou tam má na svědomí Libor Hovorka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Tak jsem se taky dočkal svých Igenů a jsem nadšený... Strojek jsem použil z hodinek po dědečkovi, ale z úplně jiného typu (tzv. Prim těžítko). Řemen mi udělal přesně podle mých představ Zrno, kterému moc děkuju... Děkuju místním přispěvovatelům za spoustu rad a odpovědí při realizaci renovace!Velká paráda s tím řemenem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Ahoj pánové, Omlouvám se za OT ale v nákupním vlákně si toho nikdo nevšimnul. Neměl by někdo doma navíc jeden armovák na Prim Igen? Predem dekuji Vašek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Igen se mi zastavují. Po výměně vadných součástek a servisu přímo v Eltonu. Posledních snad 5 zastavení bylo v téhle poloze sekundové ručky. Předchozí zastavení nevím. Nevíte čím by to mohlo být? Zastavují se jak na ruce, tak na stole.Díky Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Špatně nasazená ručka a zasekává se to o ní! Podívat se lupou a uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se