Přejít na obsah

Renovované Igeny

Doporučené příspěvky

No, moje zkušenost je zatím taková:

Poptával jsem skladovost několika lunet PS1 a PS2. Na to mi paní Kmínková rovnou odpověděla, že potvrzuje objednávku a budou k vyzvednutí na prodejně v Praze. No... trochu sugestivní, ale budiž... Vznáším dotaz, kdy mohu očekávat lunety k vyzvednutí.. bez odpovědi.. nehrotím, nechávám být. Další týden volám a připomínám, že mi neodpověděla na můj dotaz, kdy lunety dostanu... prý je paní, co expedici dělá nemocná, takže příští týden... OK, asi to nechtějí hrotit kvůli pár dnům... další týden píšu, jak to tedy vypadá.. prý stále nic, prý je kolegyně stále nemocná, takže mám smůlu.. to už se mi nepozdává a ptám je, jestli tedy v nepřitomnosti kolegyně nikdo nezastává její agendu... prý jen částečně... co to znamená nechť si domyslím...

Vždyť i Zrnič mi ušil a dodal řemen dřív, než zvládl Elton odeslat pár lunet, co mají skladem. Když už tedy přistupujeme na tuhle hru a platíme Eltonu ten randál za renovace, v tomto případě stovky korun za plastový kroužek, který musí v nákladech stát halíře max koruny, očekával bych alespoň trochu prozákaznický přístup a služby... že tedy někdo (klidně i paní Kmínková osobně) jednou týdně vezme objednané skladové věci a dá je Pepovi (nebo kurýrovi) do auta, ať je doveze na prodejnu... žádný rocket science to přeci není...

Což mě přivádí k otázce: Nesmiloval by se někdo nade mnou a nepustil by mi jednu černou lunetu? Byli byste spásou.

No, ať jen neremcám, fotky Igenů na řemenu od Zrniče. Mistr zase udělal výbornou práci, díky! :-)

Řemínek vypadá pěkně. Nebyla by fotka hodinek a řemenu sundaný z ruky, kvůli detailům ... zvědavost...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Tak jsem se taky dočkal svých Igenů a jsem nadšený...

Strojek jsem použil z hodinek po dědečkovi, ale z úplně jiného typu (tzv. Prim těžítko). Řemen mi udělal přesně podle mých představ Zrno, kterému moc děkuju...

Děkuju místním přispěvovatelům za spoustu rad a odpovědí při realizaci renovace!

post-9874-0-92618400-1462095208_thumb.jpg

post-9874-0-32787900-1462095256_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Než mi hodinky došly, tak jsem se tady vyptával, zda Elton dodržel dodací lhůtu...tak teď můžu dodat vlastní zkušenost - konečná odsouhlasená specifikace 27.1. - termín dodání 3 měsíce (slíbeno do konce dubna) - hodinky došly 22. 4., takže za mě spokojenost...

velkou výhodou toho čekání bylo, že když jsem měl objednáno, tak jsem ty 3 měsíce po ničem dalším nemohl koukat...:-)

Odkaz ke komentáři

Ještě nikdy se mi takto proražený řemen netrhal. Ale na víkend jedu k našim a táta má nějaké náčiní na opracování kůže (alespoň doufám), tak to trochu začistím...

když nemám vysekávačku po ruce tak vemu hřebík do sikovek, nahřeju nad sporákem a propíchnu - krásně čisté, netrhá se a s trochou cviku ani není poznat

Odkaz ke komentáři

Jedna čerstvá renovace. Zatím chybí černý datumový věnec. Z Eltonu dorazil, ale nepasuje. I přes viditelné rozdíly ve zpracování věnce mi řekli, že jiný nemají a že jim mám hodinky zaslat, že mi to vymění. Budu se asi bát, že ho tam fakt narvou, tak ještě popřemýšlím. Zatím paráda:

post-34009-0-03371500-1462808703_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jedna čerstvá renovace. Zatím chybí černý datumový věnec. Z Eltonu dorazil, ale nepasuje. I přes viditelné rozdíly ve zpracování věnce mi řekli, že jiný nemají a že jim mám hodinky zaslat, že mi to vymění. Budu se asi bát, že ho tam fakt narvou, tak ještě popřemýšlím. Zatím paráda:

Prosím??? :D :D Asi opět sáhli do špatné krabičky, kterou tam má na svědomí Libor Hovorka :D :D :D 

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se taky dočkal svých Igenů a jsem nadšený...

Strojek jsem použil z hodinek po dědečkovi, ale z úplně jiného typu (tzv. Prim těžítko). Řemen mi udělal přesně podle mých představ Zrno, kterému moc děkuju...

Děkuju místním přispěvovatelům za spoustu rad a odpovědí při realizaci renovace!

Velká paráda s tím řemenem :)

Odkaz ke komentáři

Igen se mi zastavují. Po výměně vadných součástek a servisu přímo v Eltonu. Posledních snad 5 zastavení bylo v téhle poloze sekundové ručky. Předchozí zastavení nevím. Nevíte čím by to mohlo být? Zastavují se jak na ruce, tak na stole.

Díky

09e872c83358acb81fedde08240b30eb.jpg

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...