serfik Odesláno 21. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2008 (upraveno) Lhůty už dvakrát uplynuly, nejdřív to byl konec května, pak dalších čtrnáct dnů ... Žíly mi to nerve, mam celkem frmol, takže na to nijak netlačim ... To ovšem neznamená, že bych ty hodinky nechtěl co nejdřív, to je jasný ... Budu rád, kdyby měl někdo na prodej IGENY, právě PRO rekonstrukci, případně PO rekonstrukci .-) SERFIK Upraveno 21. června 2008 uživatelem serfik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 21. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2008 .....může někdo odpovědět kolik vás vlastně stála renovace těch Igenů. Kolik teda stojí nový nerez pouzdro, ciferník ( klasika barvy), ručky atd, včetně plastovýho, nebo toho jejich.... jak to ten prim napsal "bikonkávního" skla... a korunky. To jsou přeci jasně daný položky co se asi neměněj. No a to bych si někde rád přečet, bez toho abych někam psal a čekal na nějakou vodpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 21. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2008 (upraveno) .....může někdo odpovědět kolik vás vlastně stála renovace těch Igenů. Kolik teda stojí nový nerez pouzdro, ciferník ( klasika barvy), ručky atd, včetně plastovýho, nebo toho jejich.... jak to ten prim napsal "bikonkávního" skla... a korunky. To jsou přeci jasně daný položky co se asi neměněj. No a to bych si někde rád přečet, bez toho abych někam psal a čekal na nějakou vodpověď.Rámcově už to tady určitě několikrát padlo, takže neřeknu nic novýho, 5 až 10tis. Kč podle toho, co všechno se bude měnit a nebo renovovat ... Upraveno 21. června 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 21. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2008 No a to bych si někde rád přečet, bez toho abych někam psal a čekal na nějakou vodpověď. zrovna někam píšeš a čekáš na vodpověď :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 22. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2008 Mě to stálo necelých 8tis. přesně si to nepamatuji, ale moc do 8 nechybělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 30. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2008 Tak už jsou konečně doma ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 30. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2008 Vypadaji pekne, tahle barva jim slusi. Muzem se tesit na dalsi detailnejsi fotky? A mas plne dynko nebo s pruhledem? Celkove by me zajimal nazor pritomnych na to, jake dynko na Igeny dat. Jestli respektovat puvodni design, nebo mit paradni pruhled na kalibr? Ja sam nemam vyhraneny nazor a libi se mi oboje. Jinak gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 30. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2008 Ja som tu znamy priehladobijec, takze asi nic nove ked poviem ze priehlad NIE .... je to samozrejme nerespektovanie povodneho designu dalej vseobecne myslim ze na divers, sport a military hodinky priehlady nepatria a v neposlednom rade tym dostava hlavne hodne na tvar magneticka odolnost hodiniek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 30. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2008 (upraveno) Díky. Jasně, fotky nějaký další postnu, ale pořád mi dělá problémy pořádně nafotit hodinky ... Mam na nich plný dýnko, průhled jsem nechtěl ... Řemínek jsem dlouze vybíral tady ...Snad to nebyl krok vedle, i když jsem možná čekal, že těm hodinkám přidá víc ... Upraveno 30. června 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzak Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 Gratuluji. Řemínek je dobrý, jenom bych chtěl vědět jeho šířku. Nevypadá to na namačkanou dvacítku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 1. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 Gratuluji. Řemínek je dobrý, jenom bych chtěl vědět jeho šířku. Nevypadá to na namačkanou dvacítku.Nevypadá, ale je ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzak Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2008 O to je ještě lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 (upraveno) Tak vcera jsem si vybral letosni darecek pod stromecek - renovovane IGENy. Puvodni bude - klasika - jen strojek, pouzdro bez pruhledu, cifernik v barve hnede - odstin dle meho prani, bila luneta. Uz si zacinam delat hlavu s remenem. Co treba neco takoveho: http://www.uhrenarmband-versand.de/Uhrenba...nd-20mm-br.html Upraveno 16. července 2008 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 16. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 Ten vypadá dobře, od nich mam ten svůj řemínek ... O řemínkách na Prim Igen je téma tady ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2008 Zatim s remenem pockam, uvidim az podle toho odstinu hnede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2008 (upraveno) ...tak se taky chlubím, po skoro 4 měsících jsou z Eltonu tady, žralok je od Kuby. Jěště zdravím Hanz21, díky za prodej původních hodinek za velmi příjemnou cenu . Podložka je můj další nový přírustek: Spyderco Tenacious. Upraveno 31. července 2008 uživatelem Xpak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 31. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2008 Tak to vypadá, že máme oba stejnej ciferník, dokonce i o tomhle řemínku jsem uvažoval ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 Tak to vypadá, že máme oba stejnej ciferník, dokonce i o tomhle řemínku jsem uvažoval ... Dlouho jsem nad barvou ciferníku váhal. Nakonec jsem se odklonil od historické skutečnosti a zvolil "Ferrari red". Ještě větší trápení byl řemínek, zvláště rozměr. Nakonec to vyhrál žralok od Kuby a jsem spokojen. Jediný problém těchto hodinek vidím v nestejnoměrném svícení jednotlivých indexů, myslím, že se to tu už někde probíralo; líp to v Eltonu neumí... Ale je to jen drobný detail, jinak jsem velmi spokojen, hlavně jsem rád že jsem se dočkal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 Dlouho jsem nad barvou ciferníku váhal. Nakonec jsem se odklonil od historické skutečnosti a zvolil "Ferrari red". Ještě větší trápení byl řemínek, zvláště rozměr. Nakonec to vyhrál žralok od Kuby a jsem spokojen. Jediný problém těchto hodinek vidím v nestejnoměrném svícení jednotlivých indexů, myslím, že se to tu už někde probíralo; líp to v Eltonu neumí... Ale je to jen drobný detail, jinak jsem velmi spokojen, hlavně jsem rád že jsem se dočkal... Barva je vyborna. Tahle cervena ma proste svoje kouzlo. Nemohl bys (ostatne i Rorda) nafotit nejake detailnejsi fotky? A dalsi obligatni otazka: Mas pruhled, nebo plne dynko? O luminiscenci se tu uz mluvilo, ale jak je to s odstinem svitici barvy? Nemaji v Eltonu na vyber treba pigment s nadechem vic do zluta? Me osobne by se to libilo vic nez ta zelena. At ti ale hodinky delaji jen radost, gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 1. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 (upraveno) Jasně, už jsem dřív sliboval, že udělam nějaký další foto ... Nějak jsem se do toho zatim nepustil vlivem kvality fotek, který nakonec z toho všeho vylejzaj, budu muset pořádně vyzkoušet ty triky, co mi tu předtim radili, myslim zrovna spiderer, kterej dělá fotky přímo prvotřídní ... Na rozdíl ode mě ... Jestli máš Ferrari red, tak to máme trochu jinej odstín, já chtěl ne tak sytou červenou ... Upraveno 1. srpna 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se