Přejít na obsah

Renovované Igeny

Doporučené příspěvky

Tak jsem svoje renovované Igeny dnes odeslal do Eltonu na seřízení, dělají přes minutu denně. Možná bych na to kašlal, ale posílal jsem tam ještě dvojky na rehablitaci, tak jsem je po domluvě s Ing. Krskovou přibalil. Píšu ovšem proto, že jsem při tom zpozoroval nečekaný jev, a sice, že jsem pociťoval velkou vnitřní neochotu se s nimi alespoň na pár dní rozloučit, že by počínající závislost?

Vítej v klubu :clap: , momentálně jsem na dvou kusech, ale nějak se neustále poohlížím po dalším, protože tuto barvu cifru proste potřebuju ( a tak to jde dokola ). Sleduju fotky tady a vždy se začne líbit jiná úprava, jinej řemen, cifr, luneta,......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

počínající závislost byla už v době kdy jsi posílal první renovaci....  nicméně k tomu, že ti dělali minutu denně...  Mám taky zkušenost s jedněma po renovaci v Eltonu, po té co mi přišli, tak se dokonce zastavovaly.  Nicméně po domluvě s paní Krskovou mi to v rámci reklamace opravili a už jdou.  Co se ale týče celkového seřízení při renovaci, tak jsem Eltonem trochu zklamanej.  Už mám celkem zrenovované troje sporty a přesnost je horší, než když jsem si nechal vyčistit a seřídit strojek u pana Brože v pasáži.  Asi toho mají v Eltonu moc, nebo se striktně řídí odvolávkou na normy z totáče.  Jinými slovy jsem ti chtěl říct, že Elton se s přesností moc nepáře, ale renovace dělají parádní.

Zdar já mám za sebou dvě renovace a velká spokojenost.Jedny jdou 5 S do plusu druhé něco kolem 10 s do plusu za den,po třech letech .Tak za mě zatim chvála.

Odkaz ke komentáři

Hlavně Elton chce za vyčištění atd. něco mezi 1500-2000 a běžná cena je 500-600Kč.

Jinak seřízení si musíš dělat stejně sám a funguje leda když je nosíš de facto denně. Jinak ti zatuhne olej a zase bude všechno jinak.

Já mám snad jen jedny sporty, co jdou cca 30s za 3 dny (a to bez čištění či seřizování), zbytek prime jde +/- 1 min. a je mi to celkem jedno.

Odkaz ke komentáři

Hmmm to mě čakají věci :eek: .  Teď musím doufat, že budou brzy zpět a v pořádku ty červené, aby nám po sobě nebylo smutno. A pak se uvidí, zda jim pořídím nějaké sourozence. Asi jo, jedináčci to prej nemají v životě snadný.

Hele,ja jsem ve stadiu,kdy vim,ze primky nikdy nosit nebudu,jsou me male a vypadam smesne,ale mit je musim a jak pisu,lezu sem a sbiram inspiraci ke koupi a renovaci dalsich. Nemuzu si proste pomoct. Jsem nakazenej a lepsi to nebude. Hodinkama se proste jen kocham.

Odkaz ke komentáři

Člověče, taky to tak mám. Radši mrvím zánovní g-shocky za 2000 než odbrbané primky za 500...

(a to nejsou Bally)

Já už je taky skoro nenosím - je mi jich líto, to radši v práci šoupu mnohem dražší hodinky zahraniční provenience.

Odkaz ke komentáři

Hlavně Elton chce za vyčištění atd. něco mezi 1500-2000 a běžná cena je 500-600Kč.

Jinak seřízení si musíš dělat stejně sám a funguje leda když je nosíš de facto denně. Jinak ti zatuhne olej a zase bude všechno jinak.

Já mám snad jen jedny sporty, co jdou cca 30s za 3 dny (a to bez čištění či seřizování), zbytek prime jde +/- 1 min. a je mi to celkem jedno.

Taky už nějak extra přesnost neřeším, ale jak říkáš, za tu cenu mi to přišlo trochu moc nepřesný...

Upraveno uživatelem JZED
Odkaz ke komentáři

To je začátek konce. Já taky původně koupil letecké dvojky a chtěl k nim ještě černé Igeny. No a dnes mám téměř kompletní sbírku sportů a ještě hromadu dalších primek. Jak jednou začneš, tak je to skoro identické jako s hracími automaty.

Ty mě strašíš Honzo, já totiž přesně takhle zatím šlapu: jedny nalezené PS 2 od tatínka a k tomu jsem chtěl jedny černé Igeny, no a teď už mám i modré, červené a druhé černé s bílou lunetou. A potřeboval bych sehnat okrové. No ale to už bude všechno, pak s tím končím. Viď, že jo....?  :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Ty mě strašíš Honzo, já totiž přesně takhle zatím šlapu: jedny nalezené PS 2 od tatínka a k tomu jsem chtěl jedny černé Igeny, no a teď už mám i modré, červené a druhé černé s bílou lunetou. A potřeboval bych sehnat okrové. No ale to už bude všechno, pak s tím končím. Viď, že jo....? :rolleyes:

Měl jsem to nastavené úplně stejně, jenže se mi to nějak vykloubilo ...

Odkaz ke komentáři

Já už je taky skoro nenosím - je mi jich líto, to radši v práci šoupu mnohem dražší hodinky zahraniční provenience.

Přesně, nosím své Tissot PRS 516 valjoux za iks peněz, místo Igenů, celkem za hubičku. Ale co, na ně se zase pěkně kouká v hodinkovnici.

Odkaz ke komentáři

Člověče, taky to tak mám. Radši mrvím zánovní g-shocky za 2000 než odbrbané primky za 500...

(a to nejsou Bally)

Já to mám zatím naopak. Primky nosím a ostaní se válejí v krabičce. Když ráno nemůžu nasadit Igeny, jsem úplně nesvůj a nezachrání to ani rodinné Hujery ze 70. let.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Mám takový asi směšný dotaz na zkušenější. Na mých Igenech je v porovnání s PSII jeden drobný nedostatek, a sice horší viditelnost datumu. Je to standard nebo je to nějaká "chyba" na mém datovém věnci u renovovaných Igenů? Ani bych to neřeši, ale když mám PSII a kouknu na datum, tak ho odečtu hned, zatímco u Igenů musím chvíli mžourat.

Odkaz ke komentáři

Jasně voči už asi nemám 100%, ale tady je fakt rozdíl, kterej mi potvrdila i manželka, který vidí (až moc) dobře. Spíš to řeším z hlediska případný budoucí stavby, zda by šlo nějak domluvit aby to bylo výraznější či by nepomohlo inverzní provedení.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...