gunman Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Prischera - na té fotce z boku to je škrábanec nebo trhlina? Dnes jsem Eltonu potvrzoval renovaci Igenů a termín je konec května, dost to zrychlili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Všechno škrábance, v reálu to ani není tak výrazný, hodně to vytáhlo světlo a zvýšenej kontrast. Sou to spíš vlasovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Dnes dorazila renovace. Velké díky patří Davidovi( Financovi) ,který mi na to po 4 a půl měsících, kdy už mnou cloumala nedočkavost, v Eltonu zatlačil a já je dnes konečně mám doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Wow to vyzera uplneze uzasne. Asi po renovovanom PSII musim si objednat aj IGEN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Dnes dorazila renovace. Velké díky patří Davidovi( Financovi) ,který mi na to po 4 a půl měsících, kdy už mnou cloumala nedočkavost, v Eltonu zatlačil a já je dnes konečně mám doma.Také se přidávám ke gratulaci. Jsou famózní. I když bych je tedy asi volil s plochými černými ručkami, tak mě ty bombírované příjemně překvapily. Ta spona na tom kaučuku je nesignovaná nebo se mi to zdá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Děkuju! Nezdá,spona je nesignovaná což mne trochu mrzí a musím ještě doma v klidu kouknout jak to bylo v objednávce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiborP Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Hele, to s tou sponou mě to zajímá taky, protože mám objednanou renovaci a až dosud jsem předpokládal, že spona na řemínku bude s nápisem Prim. Jaké jsou vaše zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Hele, to s tou sponou mě to zajímá taky, protože mám objednanou renovaci a až dosud jsem předpokládal, že spona na řemínku bude s nápisem Prim. Jaké jsou vaše zkušenosti? Ked ja som objednaval renovacny PSII tak som musel vyslovene dat do objednavky ze spona s napisem PRIM. A aj ju tak mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 aaa este aj fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiborP Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 (upraveno) A nevíš, jestli ji dávají i na Igeny, a kolik za ní v Eltonu chtějí? Upraveno 9. února 2016 uživatelem LiborP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Přišla mi odpověď,že standartně je na kaučuku spona bez popisu.....s popisem za příplatek 550 kč s pozdravem Elton....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Elton 550 šubyduby amerika Uff. Uff.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 jo muzu jenom potvrdit ze za tu sponu ... jenom za sponu samotnou jsem platil 550Kcs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 jo muzu jenom potvrdit ze za tu sponu ... jenom za sponu samotnou jsem platil 550KcsTaky je to určitě poctivá práce nějakýho asijskýho proletáře a žádnej imperialistickej šunt !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiborP Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 (upraveno) To s tím asijským proletářem je pravda nebo jen lehké eltoňácké šťouchnutí? Protože když origo, tak origo ne?Slyšel jsem, že ten kaučukový řemínek je odněkud ze Slovinska. Je to tak? Upraveno 9. února 2016 uživatelem LiborP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Nevim,ale na tom kaučuku je made in švajc,ale ta spona je tak bídně obrobená,že se mi tomu nechce moc věřit. Na Mavexu za 200 vypadá kvalitnějc. Tak asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Taky nemám na té gumě signovanou sponu. Buďte rádi za poplatek 550 Kč. Uvědomte si, že to je Elton. Mohlo to stát jako popis můstku, nebo víka :-D Asi nikdy nepochopím, tu zhovadilost popisovat víko českých hodinek francouzsky a český popis za příplatek. To je absolutní strop! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 tak víš jak ještě to mohlo bejt popsaný čínsky a musel bysis připlatit aby to nevypadalo jako levnej šmejd :-d jinak kupoval jsem gumu při renovaci a mám jí taky nesignovanou a made in švajc a kvalitou jako takovou sem spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalH Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 absurdní poplatek jak vyšitý z ceníku české spořitelny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stary Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Pri renovovanom ciselniku je moznost vybrati si ci bude napis ELTON SPORT alebo PRIM SPORT? Presiel som cele vlakno ale nie som si isty. Myslim ze som videl oba varianty.Ak to sem nepatri tak sa ospravedlnujem.Dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se