Přejít na obsah

Renovované Igeny

Doporučené příspěvky

Dnes dorazila renovace. Velké díky patří Davidovi( Financovi) ,který mi na to po 4 a půl měsících, kdy už mnou cloumala nedočkavost, v Eltonu zatlačil a já je dnes konečně mám doma.

Také se přidávám ke gratulaci. Jsou famózní. I když bych je tedy asi volil s plochými černými ručkami, tak mě ty bombírované příjemně překvapily. Ta spona na tom kaučuku je nesignovaná nebo se mi to zdá?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, to s tou sponou mě to zajímá taky, protože mám objednanou renovaci a až dosud jsem předpokládal, že spona na řemínku bude s nápisem Prim. Jaké jsou vaše zkušenosti?

Ked ja som objednaval renovacny PSII tak som musel vyslovene dat do objednavky ze spona s napisem PRIM. A aj ju tak mam :)

Odkaz ke komentáři

To s tím asijským proletářem je pravda nebo jen lehké eltoňácké šťouchnutí? Protože když origo, tak origo ne?

Slyšel jsem, že ten kaučukový řemínek je odněkud ze Slovinska. Je to tak?

Upraveno uživatelem LiborP
Odkaz ke komentáři

Taky nemám na té gumě signovanou sponu.

Buďte rádi za poplatek 550 Kč. Uvědomte si, že to je Elton. Mohlo to stát jako popis můstku, nebo víka :-D

Asi nikdy nepochopím, tu zhovadilost popisovat víko českých hodinek francouzsky a český popis za příplatek. To je absolutní strop!

Odkaz ke komentáři

tak víš jak ještě to mohlo bejt popsaný čínsky a musel bysis připlatit aby to nevypadalo jako levnej šmejd :-d

jinak kupoval jsem gumu při renovaci a mám jí taky nesignovanou a made in švajc a kvalitou jako takovou sem spokojen

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...