Přejít na obsah

Renovované Igeny

Doporučené příspěvky

Pri renovovanom ciselniku je moznost vybrati si ci bude napis ELTON SPORT alebo PRIM SPORT? Presiel som cele vlakno ale nie som si isty. Myslim ze som videl oba varianty.

Ak to sem nepatri tak sa ospravedlnujem.

Dakujem.

Je možno si vybrat. Dívám se do svého nabídkového listu a ELTON SPORT by měl být o 300Kč dražší.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já teda nechápu co jim na té renovaci trvá takovou dobu.
Myslím si, že těch renovaci zas tolik nemůže být, tak jedině tam pracuje pár lidí, kteří nestíhají výrobu nových hodinek a renovacemi se zabývají jen okrajově, ale čekat 4 měsíce,když je doba složení hodinek záležitostí pár hodin mi nejde do hlavy.Přece musí mít díly skladem.A pak to jde ráz na ráz.

Čus a pomáhej jim pán bůh.

Odkaz ke komentáři

To mi  neříkej, že mají skladem plácnu 5 pouzder atd.Jenom na bílou lunetu jsem čekal měsíc.Podle mě neumí pružně reagovat na poptávku zákazníka,dyť se nejedná ani o deset komponentů na ty Igeny.Myslím si, že nemají dostatek personálu v tom bude to jádro pudla.

Odkaz ke komentáři

Nevím co obnáší vyrobit, jednu bílou lunetu, jedny takové ručky, jedno makové pouzdro, atd. Je to jako bys chodil na poštu 5x denně ve třech dnech, než abys třeba počkal ne objednávky za tři dny a pak to vše najednou poslal. Lidí mají tak akorát, jen je asi blbé chtít po někom udělat něco nad rámec své práce, hlavně když nestíhá tu svou, jen můj názor.

Odkaz ke komentáři

No specielně pouzder musí mít hromadu hotových, ne? Vždyť na těch není co vymyslet, ne? A většina lidí si objedná tisk standardní matricí, ne? Takže kromě debaty o barvách není co řešit, ne?

Jestli to mají nastavené tak že pokaždé když potřebujou pouzdro tak musí vrznout ingot do stroje a čekat až jim to na druhý straně vypadne, tak teda potěš koště  ( na exkursi jsem samozřejmě byl  :lol2: ).

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Nevím, jak to mají nastavený, já doteď neměl s eltonem problém, delší dodací lhůty tak nějak respektuju (nezaškodí se chvilku těšit), na ceny nenadávám (nikdo mě nenutí jejich zboží kupovat)...a zatím vždy dodrželi co slíbili, naopak dodáno bylo obvykle o fous dřív, než slíbili.

Nicméně něco se mění, do konce února jsem měl dostat pouzdro plus ciferník, tak jsem v neděli napsal mail s dotazem, jestli se pomalu můžu začít těšit. Odpověď byla blesková, hned v pondělí ráno jsem se dozvěděl, že nestíhají a že v tuto chvíli mi nejsou schopni říct termín dodání mojí objednávky. Musím říct, že mě to trochu rozhodilo, klidně bych počkal, nebo se smířil s tím, že díly už nebudou nikdy, ale odpověď "nevím" jsem opravdu nečekal.

Odkaz ke komentáři

Nevím, jak to mají nastavený, já doteď neměl s eltonem problém, delší dodací lhůty tak nějak respektuju (nezaškodí se chvilku těšit), na ceny nenadávám (nikdo mě nenutí jejich zboží kupovat)...a zatím vždy dodrželi co slíbili, naopak dodáno bylo obvykle o fous dřív, než slíbili.

Nicméně něco se mění, do konce února jsem měl dostat pouzdro plus ciferník, tak jsem v neděli napsal mail s dotazem, jestli se pomalu můžu začít těšit. Odpověď byla blesková, hned v pondělí ráno jsem se dozvěděl, že nestíhají a že v tuto chvíli mi nejsou schopni říct termín dodání mojí objednávky. Musím říct, že mě to trochu rozhodilo, klidně bych počkal, nebo se smířil s tím, že díly už nebudou nikdy, ale odpověď "nevím" jsem opravdu nečekal.

No a objednávals nějaké speciality?  Já jim taky fandím, vždyť jsem do nich už nasypal taky dost peněz  :lol2:

Odkaz ke komentáři

No a objednávals nějaké speciality?  Já jim taky fandím, vždyť jsem do nich už nasypal taky dost peněz  :lol2:

Kdepak, vobyčejný pouzdro na igeny s plastovou lunetou, akorát na cifr jsem potřeboval napsat 21 jewels místo 17;-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...