bandicoot Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 Bunda je bezvadná. Těším se, až mi bude za dvacet let patinovat. Padne skvěle.Beru L, černou s červeným flanelem.
969 Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 Taky se mi moc líbila. Závazně beru vel. L, navy modrou.
Lamiczka Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 Já to dnes nedal, z Prahy jsem nakonec vyrážel už v 6, jestli bude to Brno, tak se pokusím stavit, jen teda sobota je za mě blbá no
tikzot Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 Krása. Měl bych taky zájem o XL černou, vůbec sem si tohohle vlákna nevšiml, teď sem ho celý prolítl a estli to půjde, budu moc rád. Děkuju za info a instrukce. Lukáš
jankoxxx Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 ja samozrejme skusku nedam a preto prosim niekoho kto ma 170cm/70kg aby mi skusil naznacit ci S alebo M
prischera Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Janko, 181 a 90 kilo je M. Takze v tvem pripade asi spis Sko. Jinak bunda je paradni, se zavaznou objednavkou cekam na potvrzeni velikosti druhe bundy.
zrno Odesláno 15. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Já to dnes nedal, z Prahy jsem nakonec vyrážel už v 6, jestli bude to Brno, tak se pokusím stavit, jen teda sobota je za mě blbá no Brno bude v případě že se sejde alespoň 10 lidí , zatím jsou tam 3. Ono točit praha brno jen tak kvůli třem lidem je trochu nakkt.
zrno Odesláno 15. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Ad dnešní předváděčka v Gatu - bude ještě něco dalšího v Praze do konce měsíce, nebo už jen ateliér? Případně, kdy je deadline pro přihlášky? Bohužel vůbec nestíhám. zkoušení viz zpráva , a deadline je konec unora.
zrno Odesláno 15. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Tak abychom stíhali ještě jaro, je deadline pro objednávku nastavenej na konec února.
bandicoot Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Jo ješetě doplnim jeden poznatek. Jsem celkem zimomřivej, ale u týhle bundy, byť má "jen" flanelovou podšívku, se nebojim, že s poctivým svetrem nedá v klidu mínus pět. Takže zrnův popis "celoroční bunda" vůbec neni přehnanej. Uvažoval jsem původně o zateplení, ale po zkoušce jsem to úplně zavrhnul. Jinak 184cm, 90kg a L mi sedí bezvadně (zkouška proběhla s třema vrstvama / triko, košile, svetr).
colommbo Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 bandicoot: "Jinak 184cm, 90kg a L mi sedí bezvadně (zkouška proběhla s třema vrstvama / triko, košile, svetr)" - moc a moc děkuju, pane! Se svými 183/86 jsem plánoval nastopro XL bez zkoušení a díky tobě mohu s klidem změnit objednávku na eLko. Ještě jednúc díky!
Libor_OV Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Beru černou L s černýma šňůrkama a barevnou podšívkou.
colommbo Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Nechci do toho vnášet zmatek, ale jelikož konec února bude rychleji, než si přejeme, navrhuju, nemá-li Zrno jiný plán, založit nový seznam s konečnými a závaznými objednávkami: 1. Colommbo 1x černá L (s černýma šňůrkama a tou krásnou kostkovanou podšívkou jako na úvodních obrázcích...) Děkuju!
bandicoot Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 bandicoot: "Jinak 184cm, 90kg a L mi sedí bezvadně (zkouška proběhla s třema vrstvama / triko, košile, svetr)" - moc a moc děkuju, pane! Se svými 183/86 jsem plánoval nastopro XL bez zkoušení a díky tobě mohu s klidem změnit objednávku na eLko. Ještě jednúc díky! No, snad nejsem nějak extrémně nekonfekční XL mi bylo o pár cm volný v ramenou, lehce to padalo, což prodlužovalo rukávy do půlky dlaně. XL tedy v případě, že máš figuru plavce (právě kvůli těm ramenům).
špelda66 Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Měl jsem dilema mezi "L" a "M", ale jak to tady čtu, tak bych volil "M" (184/84), hodlám nosit pouze na triko, max tenkej svetr posvětí mi to někdo, kdo má zkušenost z Gate ? díky
bandicoot Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Měl jsem dilema mezi "L" a "M", ale jak to tady čtu, tak bych volil "M" (184/84), hodlám nosit pouze na triko, max tenkej svetr posvětí mi to někdo, kdo má zkušenost z Gate ? díkyeMko jsem nezkoušel, ale ta bunda má lehký slimfit střih, aby nebyla těsná přes záda.
prischera Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Mko ti bude maly, 181/90 je fakt akorat. Zmer si nakou bundu, ja si to vzledem ke zlamany ruce overoval a pomuze to
špelda66 Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 safra, safra ty rozměry, co sem postnul Zrno odpovídaj ?
prischera Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Tak Otovu bundu jsem nemeril. Ale sedelo mi Mko a muj Bushman po premereni vysel taky jako M
Zdeneli Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Přidám se na zkoušení do Brna 24.2. BrnoSicikChosef76SeamasterZdeneli Bez zkoušení to nedám, protože ty rukávy budou asi krátký (dle čísel) a mám ještě menší dotaz, půjdou prodloužit?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se