Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Krása. Měl bych taky zájem o XL černou, vůbec sem si tohohle vlákna nevšiml, teď sem ho celý prolítl a estli to půjde, budu moc rád. Děkuju za info a instrukce. Lukáš

Odesláno

Já to dnes nedal, z Prahy jsem nakonec vyrážel už v 6, jestli bude to Brno, tak se pokusím stavit, jen teda sobota je za mě blbá no :(

Brno bude v případě že se sejde alespoň 10 lidí , zatím jsou tam 3. Ono točit praha brno jen tak kvůli třem lidem je trochu nakkt. 

Odesláno

Ad dnešní předváděčka v Gatu - bude ještě něco dalšího v Praze do konce měsíce, nebo už jen ateliér? Případně, kdy je deadline pro přihlášky?

Bohužel vůbec nestíhám. :(

zkoušení viz zpráva , a deadline je konec unora. 

Odesláno

Jo ješetě doplnim jeden poznatek.

Jsem celkem zimomřivej, ale u týhle bundy, byť má "jen" flanelovou podšívku, se nebojim, že s poctivým svetrem nedá v klidu mínus pět.

Takže zrnův popis "celoroční bunda" vůbec neni přehnanej. Uvažoval jsem původně o zateplení, ale po zkoušce jsem to úplně zavrhnul.

Jinak 184cm, 90kg a L mi sedí bezvadně (zkouška proběhla s třema vrstvama / triko, košile, svetr).

Odesláno

bandicoot: "Jinak 184cm, 90kg a L mi sedí bezvadně (zkouška proběhla s třema vrstvama / triko, košile, svetr)" - moc a moc děkuju, pane! :notworthy: 

Se svými 183/86 jsem plánoval nastopro XL bez zkoušení a díky tobě mohu s klidem změnit objednávku na eLko. Ještě jednúc díky! :cheers:

Odesláno

Nechci do toho vnášet zmatek, ale jelikož konec února bude rychleji, než si přejeme, navrhuju, nemá-li Zrno jiný plán, založit nový seznam s konečnými a závaznými objednávkami:

1. Colommbo 1x černá L     (s černýma šňůrkama a tou krásnou kostkovanou podšívkou jako na úvodních obrázcích...) Děkuju! :)

Odesláno

bandicoot: "Jinak 184cm, 90kg a L mi sedí bezvadně (zkouška proběhla s třema vrstvama / triko, košile, svetr)" - moc a moc děkuju, pane! :notworthy: 

Se svými 183/86 jsem plánoval nastopro XL bez zkoušení a díky tobě mohu s klidem změnit objednávku na eLko. Ještě jednúc díky! :cheers:

No, snad nejsem nějak extrémně nekonfekční :D

XL mi bylo o pár cm volný v ramenou, lehce to padalo, což prodlužovalo rukávy do půlky dlaně. XL tedy v případě, že máš figuru plavce (právě kvůli těm ramenům).

Odesláno

Měl jsem dilema mezi "L" a "M", ale jak to tady čtu, tak bych volil "M" (184/84), hodlám nosit pouze na triko, max tenkej svetr

posvětí mi to někdo, kdo má zkušenost z Gate ?

díky

eMko jsem nezkoušel, ale ta bunda má lehký slimfit střih, aby nebyla těsná přes záda.
Odesláno

Přidám se na zkoušení do Brna

24.2. Brno

Sicik
Chosef76
Seamaster

Zdeneli

Bez zkoušení to nedám, protože ty rukávy budou asi krátký (dle čísel) a mám ještě menší dotaz, půjdou prodloužit?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...