969 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Odesláno 23. února 2018 Ale tak třeba těch 5 modrejch už mistra Zrna obměkčí? Nebo je 10 kusů KO kritérium? V případě že jo, tak bych tedy s těžkým srdcem bral černou.
kvartus Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Odesláno 23. února 2018 Kdyby byly problémy s modrou, tak samozřejmě taky beru černou - já s lehkým srdcem, je mi to skoro jedno.
zrno Odesláno 24. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2018 Minimum na barvu je 10 kusů kvůli objednání materiálu. Hydrofobní úpravu totiž dělaj od určitého množství metrů. A dobrá zpráva pro brno a okolí , zkoušení bude možné, bundy budu posílat k Chosef76 někdy cca v uterý.
colommbo Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Hlavně, prosím, stejně jako u špeldy - "červenočerná podšívka jako na prvních Zrno fotech". Psal jsem to k sobě už při založení seznamu, jen se to nějak vytratilo a i to provedení podšívky je pro mě, kupodivu, docela důležité (= ta kombinace se mi moc líbí)...
Seamaster Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 A dobrá zpráva pro brno a okolí , zkoušení bude možné, bundy budu posílat k Chosef76 někdy cca v uterý. To je dobra zprava, neb jsem se meril dle tabulky a neco mam S, neco M a neco L Takze bez zkousky to nemuzu zavazne objednat. Az to bude v Brne, dejte pls vedet, kde a kdy se slezeme, tento tyden je temer idealni, budu in da city.
xbraj19 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 1. Colommbo 1x černá L2. Chumpus 1x černá L3. bandicoot 1x černá L4. Shadow177 1x černá XL5. habadej 1x navy blue L6. 969 1x navy blue L7. KFL 1x cerna XL8. Prischera cerna/navy M (preference cerna, ale muzu pripadne doplnit modre)9. Prischera cerna XL10. ve13lius černá L, červenou podšívku a červený tkaničky (nevím jestli se nakonec bude řešit per člověk, ale někde jsem zahlídl, že je to varianta)11. Chosef76 1x černá L12. kvartus 1x navy blue XL13. zrno 2x black M14. špelda66 1x černá M (L), červenočerná podšívka jako na prvních Zrno fotech15. par-pa 1x černá L16. PavelK 1x černá XXL17. xbraj19 1x navy blue L (když nebude na modrou, tak si vezmu černou)
bandicoot Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 V lednu 35 bund... tak nevim, jestli novej seznam po zkoušecím srazu byl dobrej nápad...
colommbo Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 S novým seznamem jsem přišel vpodstatě já, tož se na mě nezlob. Kdybych to býval věděl, tak bych sem nechodil...
Seamaster Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Novy seznam za nic nemuze, aspon se ukaze realny stav zajmu. Myslim ze hlavni faktor je, ze se to vlece a lidi dneska chcou vsecko hned, za 5 minut je pozornost jinde.Kdyby se platil hned od zacatku nejaky zalistovaci poplatek, treba by to vypadalo jinak. A treba se pletu.Nicmene dost plkani nad rozlitym mlikem, uz je kolekce v Brne? Diky!
Petr15 Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 (upraveno) 1. Colommbo 1x černá L2. Chumpus 1x černá L3. bandicoot 1x černá L4. Shadow177 1x černá XL5. habadej 1x navy blue L6. 969 1x navy blue L7. KFL 1x cerna XL8. Prischera cerna/navy M (preference cerna, ale muzu pripadne doplnit modre)9. Prischera cerna XL10. ve13lius černá L, červenou podšívku a červený tkaničky (nevím jestli se nakonec bude řešit per člověk, ale někde jsem zahlídl, že je to varianta)11. Chosef76 1x černá L12. kvartus 1x navy blue XL13. zrno 2x black M14. špelda66 1x černá M (L), červenočerná podšívka jako na prvních Zrno fotech15. par-pa 1x černá L16. PavelK 1x černá XXL17. xbraj19 1x navy blue L (když nebude na modrou, tak si vezmu černou)18. Petr15 1x navy blue L (pokud nevyjde modrá, beru i černou Upraveno 28. února 2018 uživatelem Petr15
Chosef76 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Čau borci, dnes mi dorazila zásilka s bundama na odzkoušení - velikosti S až XXXL. Upřímně píši, že zkoušení se hodí, pač dle předešlých komentářů jsem myslel, že bude stačit L, nakonec stejně vezmu XL, tak jako u ostatních mých bund. Takže dneska bych s tím dorazil do Brna. Pátek až neděle musím být ve špitálu nebo v pohotovost na dojezd takže to nepůjde. Poslední možnost odzkoušení bude ještě v pondělí, kdy by zájemce musel dojet za mnou do Ivančic - kavárna Epopey v odpoledních hodinách. V úterý bundy povalí zpět k Zrnovi. Tak kde se dneska v Brně setkáme? Abych dobře zaparkoval a byla možnost to tam odzkoušet? Pepa
Chosef76 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Hm, zatím se nikdo na dnešek neozval....V pondělí budu mít tedy po 3 denním pracovním maratónu, ale také jsem ochotný se odpoledne otočit v Brně a bundy dovézt na odzkoušení. Pište, prosím, kdo má zájem a kde se nejlépe sejít.
Chosef76 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 1. Colommbo 1x černá L2. Chumpus 1x černá L3. bandicoot 1x černá L4. Shadow177 1x černá XL5. habadej 1x navy blue L6. 969 1x navy blue L7. KFL 1x cerna XL8. Prischera cerna/navy M (preference cerna, ale muzu pripadne doplnit modre)9. Prischera cerna XL10. ve13lius černá L, červenou podšívku a červený tkaničky (nevím jestli se nakonec bude řešit per člověk, ale někde jsem zahlídl, že je to varianta)11. Chosef76 1x černá XL12. kvartus 1x navy blue XL13. zrno 2x black M14. špelda66 1x černá M (L), červenočerná podšívka jako na prvních Zrno fotech15. par-pa 1x černá L16. PavelK 1x černá XXL17. xbraj19 1x navy blue L (když nebude na modrou, tak si vezmu černou)18. Petr15 1x navy blue L (pokud nevyjde modrá, beru i černou
Seamaster Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 (upraveno) Hm, zatím se nikdo na dnešek neozval....V pondělí budu mít tedy po 3 denním pracovním maratónu, ale také jsem ochotný se odpoledne otočit v Brně a bundy dovézt na odzkoušení. Pište, prosím, kdo má zájem a kde se nejlépe sejít.Tak to poslal tomu pravymu;) pondeli dost blby, ja se snad stavim do tech Ivancic o vikendu... Upraveno 1. března 2018 uživatelem Seamaster
Chosef76 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Tak to poslal tomu pravymu V čem je problém? Brňáci nebyli schopni se sejít tak, aby zrno nebo jejich kolega dorazil, tak jsem přislíbil, že mi to může poslat, že zajistím odzkoušení v Brně. Teď se snažím o setkání brněnských zájemců a zatím se mi nikdo nehlásí. Dojedu tak, kde mi povíte. A máš s tím problém ? Ntvl
Chosef76 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Tak to poslal tomu pravymu;) pondeli dost blby, ja se snad stavim do tech Ivancic o vikendu... Upravený komentář už mi smysl dává. Optimální by bylo zítra odpoledne. O víklendu můžu vzít bundy do nemocnice, ale raději bych viděl zkoušení v kavárně než na porodnici.
Seamaster Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Sorry, pisu z novyho jabka a ten blb ted nepostne nic co je za smajlikem. Ja to chapu tu snahu, ale kdyz pak napises balik je tady, ted nebo nikdy, pac pak 3 dny rodim, pak posilam zpatky, tak jsem se musel zasmat.Zitra odpoledne muzu 14-18 se stavit nekde v Brne
Seamaster Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Sorry, pisu z novyho jabka a ten blb ted nepostne nic co je za smajlikem. Ja to chapu tu snahu, ale kdyz pak napises balik je tady, ted nebo nikdy, pac pak 3 dny rodim, pak posilam zpatky, tak jsem se musel zasmat.Zitra odpoledne muzu 14-18 se stavit nekde v Brne
Chosef76 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Sorry, pisu z novyho jabka a ten blb ted nepostne nic co je za smajlikem. Ja to chapu tu snahu, ale kdyz pak napises balik je tady, ted nebo nikdy, pac pak 3 dny rodim, pak posilam zpatky, tak jsem se musel zasmat.Zitra odpoledne muzu 14-18 se stavit nekde v BrnePátek jsem v pohotovosti (15 minut dojezd), tedy setkání možné jen v Ivančicích. V pondělí bych mohl přijet do Brna. Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se