kubson Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 jses si jistej? ja myslel, ze tak mesic ano, užs viděl Rolex Watchwinder? vyrábí je pro ně SwissKubik, které prodáváme, baterie vydrží leta
Jinova Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 P.S. nahore jsem se uklepnul - trezor co mam ma zakladni certifikaci do 0.6MKc Certifikáty garantují nějakou bezpečnost trezoru, ne kolik do něj můžete uložit. Částku může stanovit například pojišťovna na základě certifikátu, ale také místa apod...
Jay Doll Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Kubik je zbytečně předražený . Ale v Eiluxu na 3 kusy mi vydržely baterie asi rok při neustálém používání. Jinak schránky v bance, jak říká Sibiř, jsou asi nejbezpečnější, ale zároveň nejdražší. Trezor za 10 000,- se dá používat 10 let a pak prodat dál za 8 tisíc. V bance člověk zaplatí co rok to 1400-2500 za základní velikost a má houby. Navíc pojištěnost českých bank je ostuda. V základu do půl mega?
Jinova Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 povidani o zamcich http://www.jinova.cz Ale zrovna v Jinově elektr. zámky dost doporučují. Vola jsem tam před cca 14 dny ohledně NTJ 8 a fakt k němu doporučovali elektronický zámek. Tak kurnik, co si mám koupit? Uvedl bych to na pravou míru. Dost doporučujeme na trezoru NTJ kvůli dobré ceně. Jinak můj nejoblíbenější zámek je mechanický číselník - věčný zámek. Elektronika je ale pohodlnější. 1
Jinova Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Kubik je zbytečně předražený . Ale v Eiluxu na 3 kusy mi vydržely baterie asi rok při neustálém používání. Jinak schránky v bance, jak říká Sibiř, jsou asi nejbezpečnější, ale zároveň nejdražší. Trezor za 10 000,- se dá používat 10 let a pak prodat dál za 8 tisíc. V bance člověk zaplatí co rok to 1400-2500 za základní velikost a má houby. Navíc pojištěnost českých bank je ostuda. V základu do půl mega? Pokud vím, banka za obsah schránek neručí vůbec. Banka vlastně vůbec neví co si tam kdo dá! Tak za co by ručila?
kubson Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Kubik je zbytečně předražený . Ale v Eiluxu na 3 kusy mi vydržely baterie asi rok při neustálém používání. není, ušetřil bys dvoje baterky!
Jay Doll Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Pokud vím, banka za obsah schránek neručí vůbec. Banka vlastně vůbec neví co si tam kdo dá! Tak za co by ručila? Ručí za obsah schránky do určité částky, která je uvedená ve smlouvě. Netuším jak se to řeší když se něco stane, jestli třeba člověk musí prokazovat hodnotu věcí, ale každopádně to pojištěné je. Pro zajímavost, v Lucembursku stojí schránky od 35 Euro na rok a pojištěné jsou na 5 milionů Eur v základu. To jen pro srovnání s českými bankami není, ušetřil bys dvoje baterky!
lolohh Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Uvedl bych to na pravou míru. Dost doporučujeme na trezoru NTJ kvůli dobré ceně. Jinak můj nejoblíbenější zámek je mechanický číselník - věčný zámek. Elektronika je ale pohodlnější. Někde na vašem webu jsem četl, pokud si správně pamatuju, že elektronický zámek je ve vyšší bezp. třídě. Z toho jsem odvodil, že je lepší a při telefonátu jsem si myslel, že jste mi to potvrdili. Co je tedy lepší (lze to vůbec říct?) - elektronický zámek, mechanický zámek, nebo kombinace klíče a mechanického zámku? Díky.
Jinova Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Někde na vašem webu jsem četl, pokud si správně pamatuju, že elektronický zámek je ve vyšší bezp. třídě. Z toho jsem odvodil, že je lepší a při telefonátu jsem si myslel, že jste mi to potvrdili. Co je tedy lepší (lze to vůbec říct?) - elektronický zámek, mechanický zámek, nebo kombinace klíče a mechanického zámku? Díky. Trezorové zámky mají, podobně jako trezory, certifikát na bezpečnostní třídy (čistě jen zámek bez trezoru). Zámky mají dvoje rozdělení - podle způsobu ovládání a podle bezpečnostní třídy: Podle třídy: Ve většině trezorů je zámek třídy A - takže se to bere jako standard. Elektronické zámky se ale ve třídě A nevyrábějí, takže mají jen vyšší třídu B. Při objednání, ale také později lze připlatit a dostat zámek ve třídě B, ať už je to zámek na klíč nebo kombinační číselník. Podle ovládání: Zámky je možné ovládat klíčem, mechanickým číselníkem nebo elektronickou klávesnicí (biometrie a jiné ovládání mají pořád ještě dětské nemoci). Takže bezpečnost zámku nezávisí na způsobu ovládání, ale na bezpečnostní třídě!
RadekCX Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Certifikáty garantují nějakou bezpečnost trezoru, ne kolik do něj můžete uložit. Částku může stanovit například pojišťovna na základě certifikátu, ale také místa apod... no dobre ;-) tak abych byl uplne presnej - ten muj je ve tride II a pojistovna mi u nej dala castku do 600kKc
Vit Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 ja to resil loni a tak jsem tahal rozumy z kamarada (soudni otvirac zamku) - napsal mi v podstate toto: - zasadne ne elektronicke zajisteni - kupovat trezor a ne sejf (prodejci to dost casto smesuji) - idealni kombinace zamku je - motylkovy klic (treba Mauer) a kodovy zamek (LaGard apod.) - zbytek uz je jen otazka financi a bezpecnostni tridy - nebat se i trezoru z druhe ruky takze jsem koupil trezor s certifikaci z druhe ruky podobny tomuhle: http://www.novetrezo...bazar-i310.html ten muj o neco vetsi a o vyrazne tezsi a stal neco pres 11kKc a certifikace do 6MKc jinak tuhle firmu mohu alespon z toho jednoho nakupu doporucit - bezproblemova domluva - paradne zabaleno na male palete - jen vytah se se mnou, rudlem a trezorem nechtel rozjet - musel to prevezt synator ;-) nemel bych strach z toho koupit z druhe ruky - kodovej zamek si nastavis na svoje cisla (dela se to mechanicky z vnitrni strany za pomoci specilaniho nastroje) a klic je jen doplnek - ja ho pouzivam jen kdyz jsem doma a mam trezor odkodovanej - zamknu ho jen na klic, kdyz vim ze tam chodim (mam tam ulozenou i fotovybavu) Zajímavé. Normálně jsi ho zazdil? nebo ti to montovala firma?
RadekCX Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 montoval jsem sam, ja mam volne stojici s kotvenim zevnitr do zdi kupodivu se pojistovna ani nijak nevyptavala - ted ale vypovidam smlouvu a budu prechazet jinam tak uvidim jak to bude probihat
bedja Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Ručí za obsah schránky do určité částky, která je uvedená ve smlouvě. Netuším jak se to řeší když se něco stane, jestli třeba člověk musí prokazovat hodnotu věcí, ale každopádně to pojištěné je. Pro zajímavost, v Lucembursku stojí schránky od 35 Euro na rok a pojištěné jsou na 5 milionů Eur v základu. To jen pro srovnání s českými bankami ..jdou ty schránky i krátkodobě..nebo je to vždy smlouva min na rok..?
Jay Doll Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Jo tak to netuším, nejlepší je se zeptat v "tvé" bance
Návštěvník Tada Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Máte někdo dobrou zkušenost s nějakým obchodem s trezory? Potřebuju velký trezor na 10 zbraní a potřebuju aby mi ho firma dovezla kdy si řeknu a vynesla do patra...
VS Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Instpirativní video, kdyby někdo chtěl "ušetřit" za trezor a koupit si levný v bauhausu.
joXerus Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Jestli jsou v bauhausu to nevím, ale viděl jsem je na aukru Tady
Peta-Biker Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 (upraveno) Je tady někdo, kdo se pohybuje v oblasti trezorů? Podrobnější info do SZ, děkuji moc Upraveno 30. prosince 2013 uživatelem Peta-Biker
Patrik Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 Taky bych uvítal nějaký tip. Byly mi doporučeny trezory http://www.wico.cz/, které jsou sice ve velmi dobrém poměru cena/výkon, bohužel tahle firma není schopna zařídit dopravu "až do bytu". A jelikož jsem si vybral cca 300 kg model (já sem megaloman, když už, tak ať ) a firma mi řekla, že mi to tak maximálně pošle PPLkem, které mi tuhle krávu složí na ulici a do bytu ať si jí dostanu třeba levitací, tak jsme se nedohodli. Takže uvítám tip na firmu, která je schopná dodat trezor opravdu až do bytu (4, patro, velmi malý výtah, EUR paleta se do něj nevejde, takže se musí trezor z palety sundat). Nebude to na hodinky, ale na zbraně .
sibirnaya Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 ty jses nejen megaloman, ale aji paranoidni, kdo by to proboha tech par pistoli (jestli jsi teda nepostoupil dal, posledne si tusim resil nakup jetyho glocka) krad?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se