Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Doufám,že tyhle perly nejsou od Tebe

Jakmile se stáváte hrdým majitelem jakékoliv unikátní strojovny z dílny Breitling, jste v elitní společnosti lidí, kteří patří mezi 16 profesionálních leteckých skupin, dobrodruhů překonávajících bez mezipřistání obvod Země v horkovzdušném balónu, nebo jsou zapálenými fanoušky létání jako John Travolta. Vítejte v rodině! :thumbsup_anim:

Tak dobrej nejsem :D

Odesláno (upraveno)

njn zatim student...ale kazdopadne chci povysit:D bud sportovni manager, nebo JuDr. hehe krasny vyhlidky jen si to splnit, uz bude tezsi...

Ale jinak si jako bejvalej zavodnik, vydelavam trenovanim malejch prcku a za to mam docela slusny penize....

edit: jen na ty hodinky mi porad nejak nezbejva:)

Upraveno uživatelem Onyx
Odesláno
Tak to děláme asi opravdu na dost podobným postu ;) Oficiální označení mojí funkce je Head of Art - zní to divně, ale v zásadě jde o to, že mám nastarosti kompletní grafický výstup z Kreáče.

:thumbsup_anim: jeden čas jsem za vás kreativce z ágošek tahal horký brambory z vohně, když vám došel dech. :thumbsup_anim: Jinak se živím vším od návrhů exlibris až po studie architektonicko-urbanistických bytových celků.

Návštěvník tolja
Odesláno

V létě gigolo a plážový povaleč, v zimě peču kaštany.

Odesláno
Skrátka... Railmaster :santa: . P.S.: červený nos nemám.

Ano a dcera ti študuje v Sučanoch :thumbsup_anim:

Jedine,že by si bol tento railmaster:

428px-Mikulas_Dzurinda.jpg

:lol: :lol: :lol:

Mimochodom,ja som takisto študent,ešte len strednej školy :thumbsdown_anim:

Odesláno (upraveno)
Ano a dcera ti študuje v Sučanoch :thumbsup_anim:

Jedine,že by si bol tento railmaster:

To je už len bývalý Railmaster. A rozoznáš nás tak, že on nosí Longines a ja nejaké Omegy, Muhle Nautische, Zeno, Montblanc, Orient, Admiral, Certina, Doxa, Poljot, Prim... :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem railmaster
Odesláno

Já se živím prací :-(

Konkrétněji mám na starosti IT v jedněch hodně velkých novinách, co vychází po celém svět. Jako malou bokovku zkoušíme vestavby počítačů do aut.

Poslední dobou si ale říkám, že sehnat rozumné financování, nejradši bych se na celé IT vykašlal a šel na rok či dva opravovat staré roubené domečky. Nějak se mi ta práce při opravách letního sídla líbí čím dál tím víc.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...