Onisan Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 Čistím rejžákem ty nahoru-se-plazící sochy dětí Jo, tak nějak jsem si to představoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 architekt samostatna prax alebo "zamestnany" ? ak B, tak u koho, ak to nie je tajne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 (upraveno) Já jsem děvečka pro všechno ve firmě, která se zabývá kdečím. Dělám grafika včetně výroby (samolepky, polepy aut, digitální gravírování, potisky autoplachet, vizitky, razítka atd). do toho dělám technika měření emisí (nafta-benzín-lpg, ale moc aut k nám nejezdí, tak jedno-dvě denně), pak autoeletrikáře, autodiagnostika, opraváře elektroniky, občas také zaskakuju a obsluhuju na benzince, a aby nebylo málo všeho, tak v sezóně (čili hlavně listopad-leden) ještě po večerech pálím slivovici v pěstitelské pálenici. To všechno za plat uklízečky. Už mě to ale strašně unavuje. Hledám něco jiného, s jasně definovanou činností kde nebudu lítat od čerta k ďáblu a pracovní dobou, za rozumný plat (bohužel, maloměsto a krize mi moc na výběr nedávají). Upraveno 2. února 2010 uživatelem Dalik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Já jsem děvečka pro všechno ve firmě, která se zabývá kdečím. Dělám grafika včetně výroby (samolepky, polepy aut, digitální gravírování, potisky autoplachet, vizitky, razítka atd). do toho dělám technika měření emisí (nafta-benzín-lpg, ale moc aut k nám nejezdí, tak jedno-dvě denně), pak autoeletrikáře, autodiagnostika, opraváře elektroniky, občas také zaskakuju a obsluhuju na benzince, a aby nebylo málo všeho, tak v sezóně (čili hlavně listopad-leden) ještě po večerech pálím slivovici v pěstitelské pálenici. To všechno za plat uklízečky. Už mě to ale strašně unavuje. Hledám něco jiného, s jasně definovanou činností kde nebudu lítat od čerta k ďáblu a pracovní dobou, za rozumný plat (bohužel, maloměsto a krize mi moc na výběr nedávají). No jo, není Dalík jako Dalík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Pracuji pro největšího světového soukromého zaměstnavatele cyklistů . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Pracuji pro největšího světového soukromého zaměstnavatele cyklistů . :-O Tak to mě napadá jenom Wehrmacht... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Pracuji pro největšího světového soukromého zaměstnavatele cyklistů . TOUR DE FRANCE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Dalik je blíž . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Pracuji pro největšího světového soukromého zaměstnavatele cyklistů . Messenger, a.s.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Messenger, a.s.? Tak ti obávám se nejsou největší světoví. Dalik byl ale celkem blízko. Ale nechci tady z toho dělat tipovací taškařici, nemám totiž k dispozici žádné čepice pro případného výherce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Neckar Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Pracuji pro největšího světového soukromého zaměstnavatele cyklistů . No tak tipl bych UPS, ale ti u nas na kolech videt nejsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Pracuji pro největšího světového soukromého zaměstnavatele cyklistů . dojče telekom, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 David Neckar, Chumpus: tak to zkombinujte a jsme doma . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Tak ti obávám se nejsou největší světoví. Dalik byl ale celkem blízko. Ale nechci tady z toho dělat tipovací taškařici, nemám totiž k dispozici žádné čepice pro případného výherce. Já tě neprásknu. A přestaň rýpat, nějakou čepici ti seženu nebo věnujeme výherci nový řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 DHL nove DPDHL (dojcepostDHL) jestli ano tak kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 DHL nove DPDHL (dojcepostDHL) jestli ano tak kde? Bingo. Kamil ti teda může dát řemenem, jak píše o příspěvek výš . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 nesedis nahodou nekde na chodove? P.S. remen nepotrebuji, spis sponu Heuer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 (upraveno) nesedis nahodou nekde na chodove? P.S. remen nepotrebuji, spis sponu Heuer :-) SZ (edit: už proběhly). Sponou to ale bude bolet víc. Upraveno 3. února 2010 uživatelem salamio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Já buzeruju lidi, co smaží a prodávají malé mrtvé slepičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Já buzeruju lidi, co smaží a prodávají malé mrtvé slepičky. Takhle jsem se na to nikdy nepodíval... Do KFC už nejdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se