Hugo14 Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 Letecký inženýr - motory Boeingu 737 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 kšeftař. mé nejoblíbenější rčení: Za korunu koupím, za dvě prodám... Co z toho mám? Jednu blbou korunu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 Úradník platený z daní občanov :-) Pre pravicovejšie zmýšľajúcich pravá pohroma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 Úradník platený z daní občanov :-) Pre pravicovejšie zmýšľajúcich pravá pohroma :-) Nazdar kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 Cifršpion a tak trochu ještě učitel ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
objevitel Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 Klasika velké ruce malé př......í , je to dělník ? Možná to dotáhnu až na ještěrku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dny Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 vyrábíme šátky na nošení dětí opustil jsem cestu fotografa a následně obrazového editora v novinách pro vidinu svobody osvč jsem mm mmmm mmmmaagooor takže ti taky nic nespravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 (upraveno) . Upraveno 19. února 2008 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ali Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 Rentiérstvím a správou nemovitostí. Je to někdy sice nuda, ale mě to baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinbor Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 letecký mechanik u našich aerolinek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza49 Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 22 let jako elektrikář, teď 15 let jako - skladník, logistik, celní deklarant, správce autoparku, nákupčí etc. etc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 19. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 Mělo mě to napadnout... Koukám, že musím kolem vodovodních kohoutků dál velmi opatrně našlapovat a Zvolen si pájkou do překližky asi taky budu muset udělat sám Ale zato můžu nechat s klidným svědomím shořet motor na mé nové sedmtřisedmičce a pokud mně hořící kus lopatky propálí čalounění v kabině, tak prostě jen zavolám Foundrymana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 letecký mechanik u našich aerolinek.... Jestli děláš na Efku, tak zajdi na techniku letadel - Boeingy a ptej se na Marka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinbor Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 (upraveno) Jestli děláš na Efku, tak zajdi na techniku letadel - Boeingy a ptej se na Marka Ne,dělám na Atérkách v Ečku.....,ale můžeme se sejít někdy.Ostatně lidí z Ruzyně je tu určitě víc,já vím určitě o dalších min. dvou až třech. Pomalu by bychom mohli založit klub P.S. Kdo tu je,ať zvedne ruku..... Upraveno 19. února 2008 uživatelem martinbor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 Abyste dobře videli na fotbalový zápas, večerní Hradčany, při práci ve výrobní hale, večer na ulici a v parku nebo při jízdě dálničním tunelem, musí vám na to někdo posvítit. Já se starám o skladování a montáž takových svítidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan socka Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 Ferda Mravenec, práce všeho druhu, ale nejraději pasu obecní kozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 Živím se tím, že pomáhám úspěšným být ještě úspěšnější a hlasitým ještě hlasitější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 kdysi jsem se vyučil hodinářem ale dělám měřící přístroje na šťourání v zemi a občas i stroje na dírky do země. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 Vidím to jasne . Ak sa spojíme , ovládneme svet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YasheQ Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 Facility&maintenance manager v automotive industry, takze predpokladam, ze par z Vas se uz v nasich produktech svezlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se