Přejít na obsah

Čím se živíte?

Doporučené příspěvky

Už pár měsicu kontroluju plomby (u točivých a blikajicích elektroměru...)  u jedné hodně oblíbené firmy...černé odběry je můj denní chleba :) jinak celkově u firmy skoro 18 let...to už je asi nemoc ...

Upraveno uživatelem laskajefajn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jirko: moc nekřič :clap:  vždyt víš že bydlím vzdušnou čarou cca 350 metru od Tebe...tak abych se u Tebe zitra nezastavil na kontrole :lol2:

Ještě vydrž, než ten můj malej pes doroste :lol2: .

To jeden v červených monterkách ráno vlezl ke mě přes plot do předzahrádky, když jsem ještě spal a chtěl se podívat na hodiny. Myslím, že překonal světový rekord ve skoku dalekém i vysokém, když vyrazili moji psi :), ale stejně jsem měl doma kus červený látky.

PS ale na kafe se stavit můžeš

Upraveno uživatelem jirka404
Odkaz ke komentáři

Ja nepocitam, ze by me to v dohledny dobe zivilo, i kdyz jeden nikdy nevi. Bavi me to, propad jsem tomu, profik nejsem, ale chci to zkusit. Bud si natlucu drzku anebo ne :).

S tím zápalem pro věc který máš je nějaké "natloukání" velice nepravděpodobné.

Odkaz ke komentáři

Už pár měsicu kontroluju plomby (u točivých a blikajicích elektroměru...)  u jedné hodně oblíbené firmy...černé odběry je můj denní chleba :) jinak celkově u firmy skoro 18 let...to už je asi nemoc ...

co na plombach kontrolujes? kdo je ma a kdo ne?

Odkaz ke komentáři

Ja nepocitam, ze by me to v dohledny dobe zivilo, i kdyz jeden nikdy nevi. Bavi me to, propad jsem tomu, profik nejsem, ale chci to zkusit. Bud si natlucu drzku anebo ne :).

Já viděl profíků, od kterých bych nevzal ani květináč zadarmo... Good Luck!  :)

Odkaz ke komentáři

Sibiř: jak kdy...podle zadání...většinou třeba černé odběry na udání apod.

Jirko: já teda v červených modrákach nechodim...jsem inkognito...rifle modry,košile a max.firemní bunda.

Kecáš :flex: kdoví jestli nejseš to černý komando co mlátí dlužníky :).

Odkaz ke komentáři

a koupil sis už něco,nebo statečně odoláváš?

mám možnost slevy, ale zatím jsou jiné priority. Nomos by se mi moc líbil, ale jsou na moji pracku bohužel malé...  A na to, co by se mi líbilo, jsem zatím nevydělal...

Odkaz ke komentáři

Co spoluobčané v Glasshütte? Koukáš po zápěstích?

Samozřejmě. Jestli myslíš ve firmách, tak ani tam to není tak jednoznačný, jak bych očekával. Ne každý tam má hodinky a jen pár vyvolených drží značku a styl /většinou manageři nebo jednatelé/. Ve vesnici je to stejná tragedie jako u nás. Mobily, no name s.ačky z Lidlu za 10 Euro, sem tam občas Casio nebo Citizen, Seiko jsem u nikoho zatím na ruce neviděl a na Made in Germany je v chudém Krušnohoří dost těžké narazit. Ani v Drážďanech to není nějak moc lepší...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...