KFL Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Ja nepocitam, ze by me to v dohledny dobe zivilo, i kdyz jeden nikdy nevi. Bavi me to, propad jsem tomu, profik nejsem, ale chci to zkusit. Bud si natlucu drzku anebo ne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Drzim palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 (upraveno) Už pár měsicu kontroluju plomby (u točivých a blikajicích elektroměru...) u jedné hodně oblíbené firmy...černé odběry je můj denní chleba jinak celkově u firmy skoro 18 let...to už je asi nemoc ... Upraveno 15. ledna 2014 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Už pár měsicu kontroluju plomby (u točivých a blikajicích elektroměru...) u jedné hodně oblíbené firmy...černé odběry je můj denní chleba Ty brdo máš oblíbené zaměstnání. Takové mají rádi moji psi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Jirko: moc nekřič vždyt víš že bydlím vzdušnou čarou cca 350 metru od Tebe...tak abych se u Tebe zitra nezastavil na kontrole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 (upraveno) Jirko: moc nekřič vždyt víš že bydlím vzdušnou čarou cca 350 metru od Tebe...tak abych se u Tebe zitra nezastavil na kontrole Ještě vydrž, než ten můj malej pes doroste .To jeden v červených monterkách ráno vlezl ke mě přes plot do předzahrádky, když jsem ještě spal a chtěl se podívat na hodiny. Myslím, že překonal světový rekord ve skoku dalekém i vysokém, když vyrazili moji psi , ale stejně jsem měl doma kus červený látky. PS ale na kafe se stavit můžeš Upraveno 15. ledna 2014 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Ja nepocitam, ze by me to v dohledny dobe zivilo, i kdyz jeden nikdy nevi. Bavi me to, propad jsem tomu, profik nejsem, ale chci to zkusit. Bud si natlucu drzku anebo ne . S tím zápalem pro věc který máš je nějaké "natloukání" velice nepravděpodobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Už pár měsicu kontroluju plomby (u točivých a blikajicích elektroměru...) u jedné hodně oblíbené firmy...černé odběry je můj denní chleba jinak celkově u firmy skoro 18 let...to už je asi nemoc ...co na plombach kontrolujes? kdo je ma a kdo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 (upraveno) Prudím dodávateľov, veľa píšem a preposielam maily, telefonujem a mítingujem.V podstate sa starám aby neboli žiadne prestoje ani u nás, anu u dodávateľa. Upraveno 16. ledna 2014 uživatelem schrapnel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Ja nepocitam, ze by me to v dohledny dobe zivilo, i kdyz jeden nikdy nevi. Bavi me to, propad jsem tomu, profik nejsem, ale chci to zkusit. Bud si natlucu drzku anebo ne .Já viděl profíků, od kterých bych nevzal ani květináč zadarmo... Good Luck! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Sibiř: jak kdy...podle zadání...většinou třeba černé odběry na udání apod. Jirko: já teda v červených modrákach nechodim...jsem inkognito...rifle modry,košile a max.firemní bunda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 dělám na spedici v Glashütte a pomáhám tamějším hodinkám k zákazníkům do světa. Bohužel, napřímo do ČR toho jde minimum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Sibiř: jak kdy...podle zadání...většinou třeba černé odběry na udání apod. Jirko: já teda v červených modrákach nechodim...jsem inkognito...rifle modry,košile a max.firemní bunda.Kecáš kdoví jestli nejseš to černý komando co mlátí dlužníky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 dělám na spedici v Glashütte a pomáhám tamějším hodinkám k zákazníkům do světa. Bohužel, napřímo do ČR toho jde minimum...Co Glashütte Seventies Panorama Date naživo? Hodinky mých snů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Kecáš kdoví jestli nejseš to černý komando co mlátí dlužníky . Takovej sluníčkovej človíček, to mi na lásku nesedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Co Glashütte Seventies Panorama Date naživo? Hodinky mých snů.mám tam víc vybraných kousků, už jsem se byl podívat u všech, co tam působí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 dělám na spedici v Glashütte a pomáhám tamějším hodinkám k zákazníkům do světa. Bohužel, napřímo do ČR toho jde minimum...a koupil sis už něco,nebo statečně odoláváš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 a koupil sis už něco,nebo statečně odoláváš?mám možnost slevy, ale zatím jsou jiné priority. Nomos by se mi moc líbil, ale jsou na moji pracku bohužel malé... A na to, co by se mi líbilo, jsem zatím nevydělal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Co spoluobčané v Glasshütte? Koukáš po zápěstích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Co spoluobčané v Glasshütte? Koukáš po zápěstích?Samozřejmě. Jestli myslíš ve firmách, tak ani tam to není tak jednoznačný, jak bych očekával. Ne každý tam má hodinky a jen pár vyvolených drží značku a styl /většinou manageři nebo jednatelé/. Ve vesnici je to stejná tragedie jako u nás. Mobily, no name s.ačky z Lidlu za 10 Euro, sem tam občas Casio nebo Citizen, Seiko jsem u nikoho zatím na ruce neviděl a na Made in Germany je v chudém Krušnohoří dost těžké narazit. Ani v Drážďanech to není nějak moc lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se