Přejít na obsah

Čím se živíte?

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Projekt Manager

No ja mam take na vizitce manazer projektu ale ve skutecnosti jsem obycejnej elektrikar-udrzbar, navic mam na starost jednu malou sit na jaderne elektrarne (konkretne tu radiacni kontroly), pak jeste delame udrzbu diagnostickeho mereni chveni a vybraci na reaktoru a hlavnich cirkulacnich cerpadlech, mereni osobni dozimetricke kontroly (zmerime co mate v sobe za radionuklidy a kolik), a jinac delame do mereni radiace atd., obcas programuji, nejakej ten databazovej server atd atp.

No a jen co mi trochu pridaji prace tak mi mozna pridaji i prachy a konecne si koupim nejake ty hodinky :thumbsup_anim:

OT - nasel jsem ze se tu diskutovalo nekdy v 2006 o radioaktivnich prvcich v hodinkach (svititka) tak jestli vas to zajima a mate nekdo na pujceni tak vam to klidne zmerim jinac na skladkach vyhledavame ciferniky ze starych leteckych pristroju ty "sviti" dost a je potreba je dostat pryc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OT - nasel jsem ze se tu diskutovalo nekdy v 2006 o radioaktivnich prvcich v hodinkach (svititka) tak jestli vas to zajima a mate nekdo na pujceni tak vam to klidne zmerim jinac na skladkach vyhledavame ciferniky ze starych leteckych pristroju ty "sviti" dost a je potreba je dostat pryc.

mě by to zajímalo - nebudete vyřazovat nějaké nepotřebné geigerovy počítače? ;)

Odkaz ke komentáři

No ja mam take na vizitce manazer projektu ale ve skutecnosti jsem obycejnej elektrikar-udrzbar, navic mam na starost jednu malou sit na jaderne elektrarne (konkretne tu radiacni kontroly), pak jeste delame udrzbu diagnostickeho mereni chveni a vybraci na reaktoru a hlavnich cirkulacnich cerpadlech, mereni osobni dozimetricke kontroly (zmerime co mate v sobe za radionuklidy a kolik), a jinac delame do mereni radiace atd., obcas programuji, nejakej ten databazovej server atd atp.

No a jen co mi trochu pridaji prace tak mi mozna pridaji i prachy a konecne si koupim nejake ty hodinky :thumbsup_anim:

Pevně doufám že se nejmenuješ Felix. :D

Odkaz ke komentáři

Pevně doufám že se nejmenuješ Felix. :D

Hadej ?

Ne nejmenuji, jen to ne! ten uz u nas nedela (tim ho nechci nijak shazovat)

2 kubson a naco ti budou vyrazeny ? ty maj vetsinou "prustrely" ty jsou na prd.

Jakej by te zajimal mame vsehochut pokud chces na hrani tak nejakej "polospatnej" by se nasel .......

Upraveno uživatelem tyfo
Odkaz ke komentáři

2 kubson a naco ti budou vyrazeny ? ty maj vetsinou "prustrely" ty jsou na prd.

Jakej by te zajimal mame vsehochut pokud chces na hrani tak nejakej "polospatnej" by se nasel .......

zajímalo by mě hlavně jestli mě neozařuje můj menší sklad radioaktivních časoměřičů;) v přistrojích se nevyznám, ale pokud by možnost něčeho takového byla, velmi rád bych ji využil

Odkaz ke komentáři

zajímalo by mě hlavně jestli mě neozařuje můj menší sklad radioaktivních časoměřičů;) v přistrojích se nevyznám, ale pokud by možnost něčeho takového byla, velmi rád bych ji využil

No tak to je dost tezka otazka pokud nejsi z daleka tak ti to muzu zmerit ale jinac ten "gajgruv pocitac" je jen hlavni soucastka v meraku ten vlastni detektor neco jako fotodioda pro mereni svetla nebo tak neco pokud chces kompletni merak tak ty co pouzivame to je dost draha sranda treba pro ten celotelak je detektor chlazenej kapalnym dusikem a ten se tam lije 3x do tydne a pak se daji merit veci co ublizujou kdyz je spolknes pokud jsi v pohode tak se nameri jen radioaktivni draslik (K40) na tech starejch cifernikach obcas byva dost humus pokud si myslis ze by ti tam neco mohlo dost "svitit" tak se nejak domluvime jde preci o zdravi ale nebudeme to resit asi tady na foru :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

koukám, že je tu dost lidí z IT. Tak se taky přidám.

jsem v ředitelské pozici - v oblasti podnikových informačních systémů (takže žádný notebooky se slevou). Živím se tím, že slíbím firmám více než konkurence. A někdy to opravdu i zrealizujeme.

Odkaz ke komentáři

Ja se zivil tim, ze jsem se pod nic nemusel podepsat ale vsem kolegum jsem do jejich prace mohl kecat! A oni do moji ne. Coz me bavilo:-) Mel jsem na starost oddeleni pece o zakazniky v jiznich cechach nejmenovane firmy, protoze rad pracuju s lidma. Nebo proti nim? Od pondelka je ma pozice "registrovany zadatel o praci" na pracaku, pac jsem neustal par veci a dal napodruhe vypoved. Takze zatim pohodicka po tech nervech, ale za chvily me to prestane doma bavit takze zacnu shanet firmu ktere bych mohl neco nabidnout. A ona me.

Odkaz ke komentáři

Hadej ?

Ne nejmenuji, jen to ne! ten uz u nas nedela (tim ho nechci nijak shazovat)

Já ho znám dlouhé léta, jezdívali jsme spolu na kole. Tedy jestli je to ten dotyčný z Dukovan. Ale myslím, že je to on. Nechápu, jak mohl zrovna on dělat takovouhle práci. Felix je opravdu divné jméno... :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...