lemon Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Remeň presne podľa môjho zadania. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 před 22 hodinami, EpsteinBarr napsal: @Ondrej71 Seamaster v tejto kombinacii, jo pane, mne sa to paci neskonale. Ani som ti to nestihol pochvalit skor. A som o to radsej, ze to mozem urobit v tomto vlakne, kedze joooo, Habadej umi a je super, ze sa to tu ozivilo. Ked bude svetlo na fotku, rad nieco pridam aj ja. Díky moc Jsem z nich nadšený a ten řemen je posunul jwste dal Habadej šíje výborné remeny, posledních par let jinde řemeny nekupuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 16. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Díky hoši za podporu. Neměl jsem to v polední době snadné, takže jakákoliv podpora potěší dvojnásob. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Ještě přihodím pár fotek, řemen je skvělý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Môj najobľúbenejší a najpohodlnejší remeň je od Habadeja Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 10. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Po čase přidávám já sám svůj poslední řemínkopokus. Jedná se o řemínek pro legendární Citizen Bullheady ve stylu neméně legendárního Brada Pitta s nějakými úpravami oproti originálu. Materiál: hovězina Maine Liscio v barvě Tan z mé oblíbené toskánské koželužny Tempesti, podšitý mnou barvenou hovězinou z české koželužny: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Bomba, jak řemen, tak hodinky Rád bych to viděl na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 10. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Jo, tak to už je na novém majiteli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 2. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2024 Velká paráda! Původní nápad byl sice trošku jiný, ale výsledek je ještě lepší! A ta kůžička!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2024 Konečně jsem nasadil parádní reminek od Habadeje. Zadání bylo used look retro reminek v B&S stylu na retro alpiny a myslím, že to dopadlo naprosto excelentně, remen sedne jako prdel na hrnec. Konečně se mi podařilo ho nasadit (původnímu meshi se moc nechtelo dolů) tak konecne muzu pridat jednu rychlofotku. Moc díky za parádní práci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 19. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2024 Chcem sa podakovat za paradny 27/22 remen na moj Radiomir. Jirkova praca bez hanby znesie zrovnanie s originalnymi Panerai remienkami… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2024 před 11 hodinami, mlsoun1 napsal: A to je dobře,že to tak cítíš.Prostě si jich pořádně a do sytosti užívej jako moje maličkost Všechno budeš nosit.Ráno jedny a odpoledne druhý a k večeru další.Mám to tak dle chuti.V tomto závidím Vítovi.Každý měsíc jedny.Zatím jsem to tak ještě nedal Mám to teď nastaveno, že každý kousek nosím 3 týdny a potom jde do krabičky. Je to pro mě optimální čas, abych si na hodinky zvyknul, užil si je a zároveň se na konci už těšil na další kousek. před 20 minutami, Vortex-Tempus napsal: Chcem sa podakovat za paradny 27/22 remen na moj Radiomir. Jirkova praca bez hanby znesie zrovnanie s originalnymi Panerai remienkami… Krásná fotka a ta decentní italská vlajka na řemenu ... paráda. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2024 Nové LLD 39 jsou na tahu skvělé. Ale na podzim, zimu, přece jen ocením více nějaký pěkný řemen. A zde to je, opět skvělá práce mistra Habadeje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Nevim, jestli Jirka bude s ohledem na svy vytizeni rad za tuhle reklamu , ale pokud hledate odkladaci kozeny boxik na hodinky a jinou vetes, tak jste tady na spravny adrese. Vnitrek kozinka, vnejsek hovezina. Za me parada. Jirko diky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se