Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 18. 11. 2017 v 12:04, Harwey napsal:

Nedam za ten bordel ani korunu. S tym musi nieco urobit Aukro, to ma lucid pravdu. Lenze ano, aukro z predaja zije, takze to je z kaluze do blata.

Samozřejmě jsem nemyslel to platit, jen to zablokovat. Každopádně je to špína.

Odesláno

Také jsem málem naletěl prodejci tetaaji, hodinky jsem jen díky tomuto fóru nekoupil. Tet jsem napsal na Aukro,že prodává falsa, možná opravdu pomůže pokud napíše vice lidí.

Odesláno

Sveho casu se tu pohyboval kdosi z aukra a ve spolupraci s forem resil fejky a jine gauneriny v oblasti prodeje hodinek. Docela to fungovalo, ale asi jen kratce...

Odesláno

Vypadá to, že ano a pokud ano, pak je to stejný šmejd jako kdokoli kdo podobný fíky prodává. Natrvalo vyrausovat jak odtud, tak i z Aukra. Chápu, že nákup podobných hodinek naštve, ale řešit to stejně, bez uvedení, že se jedná o neoriginál, je prasárna. Primárně to má řešit s prodejcem a Aukrem a nikoli tak, že bude dělat blbce z dalších naivních kupujících.

Odesláno

Ten dotyčný před časem nabízel fejkové Primky na AP, na základě upozornění odsud z fóra mu je pan Hovorka vyautoval, vzápětí je prodejce s tímto nickem nabídl na aukru. Už si nepamatuju, je-li (byl-li) registrován i tu na CHMG, mám však dojem, že ano...

Odesláno

Tak tetaaji má fejkový akce smazaný

V 22. 11. 2017 v 9:11, odjinud napsal:

Sveho casu se tu pohyboval kdosi z aukra a ve spolupraci s forem resil fejky a jine gauneriny v oblasti prodeje hodinek. Docela to fungovalo, ale asi jen kratce...

Kolega se ze Zlína přestěhoval do Prahy a už nějaký čas dělá v jiný firmě

• po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Spíš jsem o ně tak nějak okem zavadila. A reagovala skrz to, jestli fejkaři nenastoupili s jinými nicky.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...