jatmz Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 (upraveno) ahojte mam moznost kupit tieto hodinky za celkom prijemnu cenu.https://www.exquisitetimepieces.com/seiko-astron-watch-gps-solar-dual-time-titanium-sse047.htmlmate niekto skusenosti? Upraveno 18. listopadu 2017 uživatelem jatmz
Dantechno Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 Podivej se tady do prodejni sekce. Stejne tam jsou za uplne jinou cenu a se zarukou v CR. Absolutne nejlepsi cena siroko daleko.
jatmz Odesláno 18. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 Podivej se tady do prodejni sekce. Stejne tam jsou za uplne jinou cenu a se zarukou v CR. Absolutne nejlepsi cena siroko daleko.jj, tie som mal na mysli.skor ma zaujimalo, ci nema niekto osobnu skusenost s hodinkami
Dantechno Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 Mel jsem je v ruce v cerne. Fantasticke zpracovani. Vypadaji fakt perfektne... Jen jsou trochu vetsi. Pokud tohle neni prekazkou , urcite bych do nich sel.
jatmz Odesláno 18. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 myslim ze s tym by nemal byt problem, mam teraz Vostoky a tie su velke az az mna hlavne na nich taha ten vecny kalendar a presny cas nech som kdekolvek...a samozrejme titan v konk. prevedeni
MíraMíra Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 A kolik máš cca zápěstí ?Já jsem na ně taky chvilku koukal, ale uznal jsem, že na 17,5 cm, by to nebylo asi úplně ono.
snake Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 (upraveno) Jj 45mm neni uplne malo-taky jsem na ne koukal...a bilej cifr to jeste umocni-byt cerne-uz bych je asi davno zkusil... Upraveno 18. listopadu 2017 uživatelem snake
MíraMíra Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 Tak tak. Ta bílá tomu nepomůže.
jatmz Odesláno 18. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 18,5cm zapastie.tie Anchary od Vostoku co mam maju skoro 49 mm, tak by to malo byt v poho
MíraMíra Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 Jo, tak to by celkem mohlo jít.
Americkej Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 No, mám ruku 21 cm, a 45 mm je pro mne esteticky max nositelnosti. Ale nejsou hodinky jako hodinky, navíc každej má jinak nastavený vnímání. Zkus si dohodnout vyzkoušení a budeš mít jasno. Jinak pěkný jsou, to jó!
snake Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 Bude Ti to velky,ale pekny jsou-jak je napsano....
MíraMíra Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 Záleží ještě, jestli máš ruku spíš placatou, nebo kulatou. Na placatější 18,5 cm, by to podle mě mohlo jít, ale bude to na hraně a vyzkoušení před koupí, by bylo rozhodně fajn.
Axel Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 Takto jen dle parametru by ti mely byt velke, ona ruka 18,5cm neni zadnej zazrak.. Na druhou stranu kolega ma zapesti cca 17cm a v pohode nosi chronomaty na gume, nejsou mu kupodivu velke, nijak nemlati do oci, urcite i proto, ze jsou v matne cerne.. No nevim, mel bys je zkusit, ale ta cena v prodejnim vlakne je vyborna za novej kus
MíraMíra Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 (upraveno) Vždycky je to nejlepší zkusit.Tohle třeba je můj hřích z mladí, kdy jsem si na střední, ještě neznalý tohoto fóra, koupil hodinky velikosti 46mm bez korunky.Foto je teď narychlo focený na mé 17,5 cm ruce. A je to samozřejmě minimálně na hraně, ale zas tak to za oči taky netahá.Je teda pravda, že tenhle typ pouzdra odpustí určitě o něco víc než pouzdro Astronů, který má delší nožky. Na druhou stranu máš zas +1 cm. Takže prostě zkusit a uvidíš. On má taky každej jinak nastavený, co je ještě ok a co už velký. Já osobně jsem u sebe zjistil, že do jisté míry je to taky dost otázkou zvyku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. listopadu 2017 uživatelem MíraMíra
wizard-ov Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2017 (upraveno) Mám chrona SSE013 a pohoda jazz...ale ty jsou o třídu vejš Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. listopadu 2017 uživatelem wizard-ov
jatmz Odesláno 21. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...tak uz su doma
VojtaB Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Jsou hezký. Škoda jen, že tolik dobře míněných rad a pak jen obyč přeprodej tady https://oblecenie.bazos.sk/inzerat/79612466/Seiko-Astron-GPS-Solar-Titan.php Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se