Ondraj Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 OP, na kterých často střídám řemeny podle nálady.
Honza49 Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 (upraveno) Já tohleto, s modrým žralokem od Hirshe. Upraveno 26. února 2008 uživatelem Honza49
African Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 Už dost dlouhou dobu u mě převládají Tissot Le Locle. Líbí se mi jejich nenápadnost a přesnost. +-5s/d. Je to asi také tím, že v tomto období nevyvíjím žadnou náročnou čiinnost:-) V létě se to určitě změní.
roon Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 Nejcasteji posledni dobou nosim tyto Seiko Chronograph 6138
spiderer Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 roon napsal: Nejcasteji posledni dobou nosim tyto Seiko Chronograph 6138 Jaj, vsechny jsou pekny! Jsem zvedavej na ty prostredni s modrym zlute prositym remenem Ta posledni fotka na sachovnici vypada dobre, mozna se pri nejakem dalsim foceni inspiruju
roon Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 (upraveno) spiderer napsal: Jaj, vsechny jsou pekny! Jsem zvedavej na ty prostredni s modrym zlute prositym remenem Ta posledni fotka na sachovnici vypada dobre, mozna se pri nejakem dalsim foceni inspiruju No jo ten remen je nadhernej, jen porad resim jestli do nej necham udelat ty diry jako u Hirsch rally nebo ne... Co myslis ty ? p.s. pokud pudes toho sesteho na prazsky sraz a bude li je Mechano mit do te doby hotove ty modre, uvidis je nazivo vsechny troje Upraveno 26. února 2008 uživatelem roon
vojt Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 (upraveno) Ty poslední jsou moje srdcovka. Přesně tyhle dostal táta v sedmdesátym pátym k svatbě, takže jsem je vídal odmala a asi to byl podnět pro mou zálibu v automatech. Dodneška jdou, ale nefunguje chronograf (prý nenávratně). Takže díky za nostalgii.. Upraveno 26. února 2008 uživatelem vojt
roon Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 vojt napsal: Ty poslední jsou moje srdcovka. Přesně tyhle dostal táta v sedmdesátym pátym k svatbě, takže jsem je vídal odmala a asi to byl podnět pro mou zálibu v automatech. Dodneška jdou, ale nefunguje chronograf (prý nenávratně). Takže díky za nostalgii.. Tak ty mam zrovna dnes na ruce , jinak verim tomu, ze napriklad mechano by jiste dokazal ten chronograph zprovoznit.
spiderer Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 roon napsal: No jo ten remen je nadhernej, jen porad resim jestli do nej necham udelat ty diry jako u Hirsch rally nebo ne... Co myslis ty ? p.s. pokud pudes toho sesteho na prazsky sraz a bude li je Mechano mit do te doby hotove ty modre, uvidis je nazivo vsechny troje Ja osobne bych do toho remenu ty rallye diry nedelal, obavam se ze by mu to spis uskodilo Jinak na srazu budu na 99% tak se budu tesit
vojt Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 roon napsal: Tak ty mam zrovna dnes na ruce , jinak verim tomu, ze napriklad mechano by jiste dokazal ten chronograph zprovoznit. Jsou krásný. S Mechanem mě to taky napadlo, jen jsem myslel, že už s tím seknul. Ale to se mi asi něco zdálo..
roon Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 vojt napsal: Jsou krásný. S Mechanem mě to taky napadlo, jen jsem myslel, že už s tím seknul. Ale to se mi asi něco zdálo.. Kdepak neseknul, jinak pokud by jsi potreboval na ta Seika nejaky dil, tak se da lecos sehnat.
vojt Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 roon napsal: Kdepak neseknul, jinak pokud by jsi potreboval na ta Seika nejaky dil, tak se da lecos sehnat. Sypu popela na hlavu. Díky a zkusím se na něj obrátit..
Chronoland Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 Seiko SBDC001 - vyborne, spolahlive hodinky...
Vit Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 Certina DS first nebo Alpha skeleton (dle nálady).
edas Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 Orient blue diver. Jsem s nima čím dál spokojenější
safi Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 Chronoland napsal: Seiko SBDC001 - vyborne, spolahlive hodinky... Plný souhlas
Well Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 Asi nejčastěji Seiko Alpinist Sarb017 (zelené), ale co jsem na ně nasadil drahý řemen, tak ty správné otloukánky pro každou příležitost zatím ještě hledám.
Návštěvník Kamil Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 Poslední dobou Seiko SNP011.
Kupa54 Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 Jako mnozí z nás postižených, nosím většinou ty nejnovější, ale jen krátce, takže v naprosté většině Seiko, teď Black Monster a předtím Sport 5 zbytek jen příležitostně
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se