Palecpunk Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 Zaruka mi bola uznana, spravili kompletny servis strojceka a vymenili perovnik. Verim, ze uz nebude ziadny problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 Tak hlavně, že to dobře dopadlo! Já je mám od letošního února a pořád z nich mám radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Panove, jaka je tedy zkusenost s chodem H-50 po 2 -3 letech? Premyslim o koupi, tak jestli se nekomu neco objevilo, ci spokojene nosite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Zdravím pánové Na jak velkém zápěstí nosíte tyhle 38mm "velké " hodinky?Mám zápěstí 18-18,5cm a fakt nevím jestli tyhle, nebo ty 42mm.Když jsem zkoušel Laco ve velikosti 38mm,tak to nebylo úplně vono,spíš mi to asi kazil ten 18mm širokej řemen (20mm by vypadalo za mě líp).Vím, srovnávat to s flígrama je asi blbost...a vyzkoušet teď nemám kde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBart Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září před 6 hodinami, lipic napsal: Zdravím pánové Na jak velkém zápěstí nosíte tyhle 38mm "velké " hodinky?Mám zápěstí 18-18,5cm a fakt nevím jestli tyhle, nebo ty 42mm.Když jsem zkoušel Laco ve velikosti 38mm,tak to nebylo úplně vono,spíš mi to asi kazil ten 18mm širokej řemen (20mm by vypadalo za mě líp).Vím, srovnávat to s flígrama je asi blbost...a vyzkoušet teď nemám kde. Já na 18,5cm zápěstí. (Nejvíc mi vyhovuje 39 mm, 40 už je na mně jak pěst na oko. Potápky 42 přes neopren jsou akorát.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Tohle je strašně individuální. Obvod zápěstí je jedna věc, tvar zápěstí druhá. Průměr hodinek je jedna věc, optický vjem (tvar, luneta, lug to lug) druhá. A k tomu musíš přičíst tvůj osobní dojem a pocit. Píše se to tady všude. Jediné, jak si ověřit pocit z konkrétních hodinek je, dát je na ruku. Tohle nijak a ničím nenahradíš, tak to prostě je. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Jo, pro me konkretne teda plati ze velky hodinky poznam a sere me to, maly hodinky ne, naopak, vzdy jsem s nima mnohem spokojenejsi. Kdyz sem na 19,5cm ruce nosil 36mm, byl sem uplne spokojenej, 45mm uz byly kladiva kerejma akorat mlatim do futer. Kazdej to muze mit jinak:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wenceslas Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince (upraveno) Ahoj všem, tak mám první den na ruce Khaki Mechanical a jsou úplně super. Akorát bych měl pár otázek na zkušenější uživatele. Přemýšlím, kolik nátahů je třeba k úplnému natažení, protože jsou to moje první hodinky s ručním nátahem a mám trochu obavy, abych je nepřetáhl. Ještě mám drobnou nejistotu – když si hodinky přiložím k uchu a zatřesu s nimi (bez řemínku), zdá se mi, že se uvnitř něco trochu hýbe. Nejde o nijak výrazný zvuk, ale něco slyšet je. Možná je to normální, protože fungují naprosto krásně. Pokud má někdo zkušenosti, budu rád za radu. Upraveno 2. prosince uživatelem Wenceslas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince (upraveno) Možná se trochu hýbe strojek, přeci jenom tam není úplně na tvrdo. V mých Murph se taky trochu hýbe, při vytahování korunky se trochu posune doprava a vrátí zpět, prostě v tom pouzdře trochu pruží. Když s nima hodně zahrkám, trochu cvaká, ale zcela bez vlivu na funkci. I Ruda to kontroloval než končila záruka a říkal, že všechno je v normě. Upraveno 4. prosince uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se