edas Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května opět hooodně pomalé načítání. Právě teď - Chrome
orol Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června V tuto chvíli (2025/06/08 11:05 ... ) načítání stránky přes 30 sec.
Lucky Lucaso Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Taky. Mobil, Chrome. Párkrát se to nenacetlo vubec.
orol Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června @adasek zaznamenal jsem úkaz deja vu Při přechodu ze stránky https://forum.chronomag.cz/topic/59709-nože/page/826/ na stránku následující (827) se mi (opakovaně) zobrazil identický obsah.
mato57 Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června Taky tak ... ... a chová se to stejně, bez ohledu na to, jestli se přechod provede kliknutím na 827, DALŠÍ, nebo ». Při přechodu zpět, ze strany 827 na stranu 826, to samé (stejný obsah).
Lucky Lucaso Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Deje se to jen me? Po kliknuti na neprecteny obsah se objevuje toto. @adasek
tikzot Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července Hoši začal se mi zobrazovat jinak chmag přehled nových příspěvků. Nemám tam úvodní fotky a mám to celý zmenšený. Co mám dělat.? Diky
Bert Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Prosím, pokud zjistíte nějakou anomálii, nepište to sem hned, ale vyčkejte třeba hodinu či dvě. Dotaz opakujte, a teprve po té, co zase vyleze něco, co se vám nepozdává, pište. Může totiž běžet přeindexace databáze, a v tu chvíli může server házet "podivné" výsledky. Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se