Frostie Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 To nefunguje nebo nevím jak JirkaDo statusů na pravé straně dej, že sháníš kontakt na toho a toho. Buď se ozve on sám, nebo ti nějaká dobrá duše poradí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Jako byste nevěděli, kolik času zabere všechny zprávy projít a vytahat z nich adresy, čísla účtů, jména... Krtenku - nech si ty blbé kecy. Máš 2 dny moderovaný obsah příspěvků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Krtenku - nech si ty blbé kecy. Máš 2 dny moderovaný obsah příspěvků.Mohu se zeptat, co je na krtenkově tvrzení blbého? Ačkoliv s ním ne vždy mohu souhlasit, tak zde si myslím, že má bohužel pravdu. 2 dny moderovaného obsahu je poloviční ban? Nechci vyvolávat pře, ale toto mne opravdu zaujalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Jako byste nevěděli, kolik času zabere všechny zprávy projít a vytahat z nich adresy, čísla účtů, jména... Opravdu si Krtenku a Frostie myslíte, že něco takového probíhá? Pokud by tomu tak bylo, tak jsem upřímně přesvědčen, že k tomu není potřeba shazovat SZ. V rámci diskuze jsem Krtenkův post (další) právě schválil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Chlapi klid, taky jsem potřeboval cosi vyřešit přes SZ a protože mi ten člověk psal poprvé a byl novej a nepsal mi do vlákna, tak jsem v pr... Ale vždyť jde vlastně o ho**o :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Chlapi klid, taky jsem potřeboval cosi vyřešit přes SZ a protože mi ten člověk psal poprvé a byl novej a nepsal mi do vlákna, tak jsem v pr... Ale vždyť jde vlastně o ho**o :-)Samozřejmě, že ano, ale lepší by bylo, kdyby bylo vše ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Opravdu si Krtenku a Frostie myslíte, že něco takového probíhá? Pokud by tomu tak bylo, tak jsem upřímně přesvědčen, že k tomu není potřeba shazovat SZ.Možná, že uznáš, že po nedávné aféře s miningem zde Patrick nepožívá nejvyšší důvěry. Proto tato obava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 S tím lze bohužel jen souhlasit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 A opravdu by na takovou podvratnou činnost upozornil shozením SZ? Notak pánové .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Tuto teorii nesdílím, byť se držím hesla "To, že jsi paranoidní, neznamená, že po tobě nejdou!" Ale pověst tu má Patrik bohužel po té těžbě pošramocenou, to je prostě fakt. Jinak díky za jakoukoliv snahu o zprovoznění SZ, roBerte :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 A opravdu by na takovou podvratnou činnost upozornil shozením SZ? Notak pánové ....Kašlem na to a budeme věřit, že se to i díky tvé enormní snaze brzy podaří uvést do pořádku. Také díky, že se o to staráš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Tady opravdu mohu být jen přenašečem informací, což mne (jakožto hooodně akčního člověka) se-re. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Jako byste nevěděli, kolik času zabere všechny zprávy projít a vytahat z nich adresy, čísla účtů, jména... Jsi tak trochu magor. Tohle by za to nikomu nestálo. Prostě se něco pokáklo na serveru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PipingRock Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Ako teda mozem upozornit na to, ze mi nefunguje SZ? Uz je to stvrty den. Je to celoplosny problem? Vdaka, za odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Je, a piš to třeba do statutů. Nebo si dej jiný kontakt do svého podpisu. Možností je celá řada. A ano, štve mně to, že správa serveru nefunguje, a že jako moderátor na to mám vliv jak na počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PipingRock Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Diky za rychlu odpoved. A neber si to tak. Ked nejde o zivot,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Sakra, netušil jsem že obnovit kus databáze trvá 4 dny. Berte, můžu nějak pomoct? Správu serverů dělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Ozvi se na bert.chronomag@gmail.comDík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Mno, to počasí ti taky moc nejde. Ale už se lepšíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 (upraveno) Jako jestli za tohle počasí můžeš ty, Berte, tak bych ti chtěl říct, že mě pěkně stves! Potřebuji domů převézt novou motorku. Tak prosim příští středu. Díky :-) Upraveno 29. března 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se