Dantechno Odesláno 24. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Všechno je hotovo.. Už jen gauč. Za jedna fotka se mi nezobrazuje tak ještě jednou.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 ... Doufám, že tohle by nepustili kluci šikmooký do prodeje. Nemusite se bát, všechny kazové kousky vykupuje dr. Sphinx Dr.Sphinx - hromozvod nekvality japonskeho chronopriemyslu Jděte všichni tři do eledrp! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Stal jsi se legendou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Ty jim prosím jdi dělat na cestě společnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 To neee.. on sa bude vkuse vypytovat "..uz tam budem?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 (upraveno) To nebude všechno, shewcza ti bude s výrazem lunatika z jedný strany pořád opakovat mantru "tohle by nepustili kluci šikmooký do prodeje tohle by nepustili kluci šikmooký do prodeje", z druhý strany do tebe bude hučet blackhead, ať si koupíš jeho Stratosy. Vem si Seikobibli na čtení, bude to potřeba. A až budete v zadnici, pošlete mi pohlednici Upraveno 31. prosince 2017 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Zadny koupis, ja Ti je chtel vymenit za ty rolady, co se k Tobe vubec nehodej ! To nebude všechno, shewcza ti bude s výrazem lunatika z jedný strany pořád opakovat mantru "tohle by nepustili kluci šikmooký do prodeje tohle by nepustili kluci šikmooký do prodeje", z druhý strany do tebe bude hučet blackhead, ať si koupíš jeho Stratosy. Vem si Seikobibli na čtení, bude to potřeba. A až budete v zadnici, pošlete mi pohlednici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Na cestě první GS, tak snad vám budu konečně rozumět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Dobrá práce... Pak se pochlub! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Dantechno: libovka chlape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ketiv Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Z těch fotek jsem si poslintal celou košili . Kde a za kolik se dají pořídit? Nemají chybu! Sakra práce, budu muset pořádně zarábat asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Zkus chrono24 třeba.. 100-150k. Dnes už ale spíš seženež SBGJ201. Což jsou totožné, jen pouze s GS logem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ketiv Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Zkus chrono24 třeba.. 100-150k. Dnes už ale spíš seženež SBGJ201. Což jsou totožné, jen pouze s GS logem. Sakra pes. Čekal jsem malinko příznivější cenu . Na jednu stranu se mi nové GS logo líbí, na druhou byl cifr zajímavější, když měl pod ručkama více "nápisů". Ale je to asi dost subjektivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Snad někoho moje fotky potěší a jestli vše vyjde, tak bude nové vlákno ... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2018 Pohled na tyhle fotky skoro boli Ty hodinky jsou uzasne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 (upraveno) Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 17. února 2018 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se