little_w Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 dost dobry! za me palec jednoznacne nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 nový tlustý pilot strap od HEJDIKA, moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 nový tlustý pilot strap od HEJDIKA, moc pěkný Moc pěkný. Mám u něj objednanej světle hnědej a černej. Mělo by to být do konce týdne. Pak nafotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Tak tady mám něco ve 20 mm šířce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kincl Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 Dneska dorazil pštros od Ondřeje. Velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kincl Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Takovej jeden pokus je to 3 vrstvy kůže 5mm silnej 24/22mm a delky 125/75 a je prostě odrbanej a to doslova :-) Jé hele, ten už mám já - ten je naprosto super, ještě jsem na něm trochu zapracoval, aby to dodrbání bylo taky zatáhlý. Časem nafotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterivan Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 Sqely remen Aj shodinkami. A sqelo nafotene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Zkusil jsem vyrobit kožený řemen na potápky Oris TT1, které mají poněkud netypické nožky a běžný řemen na ně proto nejde. Je mi jasné, že kůže na potápky není to pravé, ale chtěl jsem si to vyzkoušet. Je to můj první výrobek tohoto druhu a je to na něm bohužel vidět. Ale třeba někomu poslouží jako inspirace. Barva by skvěle ladila s lunetou, kdyby ovšem nebyla vybledlá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Řemen od Hejdika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Zkusil jsem vyrobit kožený řemen na potápky Oris TT1, které mají poněkud netypické nožky a běžný řemen na ně proto nejde. Je mi jasné, že kůže na potápky není to pravé, ale chtěl jsem si to vyzkoušet. Je to můj první výrobek tohoto druhu a je to na něm bohužel vidět. Ale třeba někomu poslouží jako inspirace. Barva by skvěle ladila s lunetou, kdyby ovšem nebyla vybledlá. Joo, to je ten, který jsi měl včera na srazu, že? Moc se mi líbil. Vážně dobrá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Dva roky jsem měl Steiny na černém řemenu,tak jsem si řekl,že to chce změnu.Musím pochválit Hejdíka za řemen který pro mě vyrobil.První dvě kvalitní foto od něj,ty další moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 inspirován tímhle modem od yobokies jsem si chtěl pořídít řemen bez prošití.ale nepodařilo se mi ho sehnat, tak jsem se rozhodl, že si ho uříznu sám. první pokus jsem schválně nechtěl ničím napouštět a dopřát mu used look a vystavil ho bezohlednýmu používání, občas včetně sprchování. druhej bych chtěl nějak upravit. prosím, dejte vědět, čím řemeny napouštíte, co dáváte navrch, na strany a spodek. jde mi hlavně o hygienickou úpravu spodku. pokusnej odřezek jsem potřel voskovým krémem na boty a s barvou řemenu to nic neudělalo a to považuju za plus, ale krém na boty asi není to správné řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 (upraveno) pštros.. Upraveno 1. prosince 2011 uživatelem simon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 mobilní pštros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 (upraveno) vintage exotika Upraveno 1. prosince 2011 uživatelem simon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Ten mobilni pstros vypada skvele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 vintage exotika Ty první dvě fotky s vintage exotika jsou super,z těch bych si vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 sakra zase jsem si poslintal klávesnici , a hned takhle poránu ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 sakra zase jsem si poslintal klávesnici , a hned takhle poránu ... :-) to mi povídej, už jsem Ondřeje kontaktoval...něco musí domů ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se