horal Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 EDIT stojí za to! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2008 Tak dalsi remen z dilny Sima Prague - tentokrat ne pro me, ale pro jednoho kamarada na Longines Lindbergh - poctiva krokodyli prace Cerno-modry na Steelfishe pribude doufam brzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2008 Tak dalsi remen z dilny Sima Prague - tentokrat ne pro me, ale pro jednoho kamarada na Longines Lindbergh - poctiva krokodyli prace Cerno-modry na Steelfishe pribude doufam brzy Mňam ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 12. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2008 (upraveno) Tak dalsi remen z dilny Sima Prague - tentokrat ne pro me, ale pro jednoho kamarada na Longines Lindbergh - poctiva krokodyli prace Cerno-modry na Steelfishe pribude doufam brzy tak z tohodle jsem si sednul na pr*el . bombasticka pracicka EDIT: Longiny me v tomhle pripade vubec neberou. Upraveno 12. října 2008 uživatelem Stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 12. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2008 Ještě jedna ukázka pana Šímy......... Je neuvěřitelné jak řemen dokáže přidat či ubrat na celkovém dojmu. V tomto případě platí samozřejmě to prvé :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 Dnes jsem si u Simona vyzvednul obleček pro Dievas Vintage. Bez komentáře Jo, a haďák bude další ... už se těším Ondro, opět padám na kolena, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 Jak já vidím ty fotky Samuraiů na tom koženým řemenu, tak mně to vůbec nenechává klidným. Jaká kombinace by byla nejvhodnější pro bílý ciferník podle Vašeho názoru, klasika - černý s bílým prošitím? nechám si poradit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 Krásná práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudecbr Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2009 Moc hezke fotky. Je zajimave, jak se barvi reminky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 A avizovaný had, manželce se nelíbí, syn přemýšlí, jak ten had chcípnul a já jsem nadšený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maras Odesláno 4. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2009 Ahoj můžu se zeptat na kolik tady tak příjde jeden hrubší pásek z hovězí kůže k MM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HROCH Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2009 Tak jsem se neudržel a inspirován Chronomagem vytvořil kožený řemen. Posuďte sami, jak se to povedlo. Hodinky se na něm nosí velice dobře, protože jsem použil měkkou kůži. Ještě je otázka, jak dlouho vydrží. jo jo koupit krasne hodinky je jedna vec a kupovat stale nove remeny jeste drazsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2009 Nedá se nic dělat, musím sem dát zprávu o řemenu pro Prim Igen DUCATISTYLE ... Řešení je práce simonova, já měl jen vizi :-) Odkaz na chlubící vlákno je zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2009 Já mám od mistra Šímy řemen z pštrosí nohy na svých Vulcain Cricket, ale ještě to nemám nafocené... Každopádně je to oproti standartním řemínkům (např. Hirsch apod.) rozdíl asi jako když si koupíte oblek v obchodě nebo si necháte oblek ušít na míru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 Nedá se nic dělat, musím sem dát zprávu o řemenu pro Prim Igen DUCATISTYLE ... Řešení je práce simonova, já měl jen vizi :-) Odkaz na chlubící vlákno je zde. Tak tohle je opravdu zajimave a slusive! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warlordx Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 Nedá se nic dělat, musím sem dát zprávu o řemenu pro Prim Igen DUCATISTYLE ... Řešení je práce simonova, já měl jen vizi :-) Odkaz na chlubící vlákno je zde. Tak toto je paráda! Asi jedna z najkrajších kombinácii akú som kedy videl!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 Já mám od mistra Šímy řemen z pštrosí nohy na svých Vulcain Cricket, ale ještě to nemám nafocené... Každopádně je to oproti standartním řemínkům (např. Hirsch apod.) rozdíl asi jako když si koupíte oblek v obchodě nebo si necháte oblek ušít na míru už je pštros doma?fotky sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicka Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2009 Dobrý den, rád bych se zeptal jak dlouho trvá výroba takového řemenu od objednání? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Já měl pštrosa za týden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 nicka: počítej 14 dní, týden je to "mimo sezónu" to all: na reversa se mi chystá krokouš (hnědý do červena) - ačkoliv je JLC řemen parádní, tak jsem si skoro jist, že řemen od ondry bude lepší a ještě preciznější a díky barvě hodinky ještě více zazáří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se