Přejít na obsah

KOŽENÉ ŘEMENY - RUČNÍ PRÁCE

spiderer

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Tak dalsi remen z dilny Sima Prague - tentokrat ne pro me, ale pro jednoho kamarada na Longines Lindbergh - poctiva krokodyli prace ;) Cerno-modry na Steelfishe pribude doufam brzy ;)

tak z tohodle jsem si sednul na pr*el .

bombasticka pracicka :clap:

EDIT: Longiny me v tomhle pripade vubec neberou.

Upraveno uživatelem Stepino
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Jak já vidím ty fotky Samuraiů na tom koženým řemenu, tak mně to vůbec nenechává klidným. Jaká kombinace by byla nejvhodnější pro bílý ciferník podle Vašeho názoru, klasika - černý s bílým prošitím? nechám si poradit.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Tak jsem se neudržel a inspirován Chronomagem vytvořil kožený řemen. Posuďte sami, jak se to povedlo. Hodinky se na něm nosí velice dobře, protože jsem použil měkkou kůži. Ještě je otázka, jak dlouho vydrží.

jo jo koupit krasne hodinky je jedna vec a kupovat stale nove remeny jeste drazsi :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Návštěvník Tada

Já mám od mistra Šímy řemen z pštrosí nohy na svých Vulcain Cricket, ale ještě to nemám nafocené... Každopádně je to oproti standartním řemínkům (např. Hirsch apod.) rozdíl asi jako když si koupíte oblek v obchodě nebo si necháte oblek ušít na míru :)

Odkaz ke komentáři

Já mám od mistra Šímy řemen z pštrosí nohy na svých Vulcain Cricket, ale ještě to nemám nafocené... Každopádně je to oproti standartním řemínkům (např. Hirsch apod.) rozdíl asi jako když si koupíte oblek v obchodě nebo si necháte oblek ušít na míru :)

už je pštros doma?fotky sem :)

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

nicka: počítej 14 dní, týden je to "mimo sezónu"

to all: na reversa se mi chystá krokouš (hnědý do červena) - ačkoliv je JLC řemen parádní, tak jsem si skoro jist, že řemen od ondry bude lepší a ještě preciznější a díky barvě hodinky ještě více zazáří

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...