Návštěvník tolja Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Moje polovička před časem přišla o práci a vzhledem k tomu, jaká je dnes situace na trhu, zkusíme to i zde. Budoucímu zaměstnavateli může nabídnout dlouholetou praxi v obchodní firmě, kde měla na starosti administrativní podporu prodeje - příjem objednávek, každodenní komunikaci se zahraniční centrálou (má výbornou znalost němčiny slovem i písmem) apod. Pracoviště by mělo být v Praze. Pokud byste o něčem vhodném věděli, napište mi prosím soukromou zprávu. Děkuji za přečtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Take shanim praci. Momentalne delam projektoveho manazera, takze kancelarska prace se zodpovednosti, nejaci ti podrizeni, spoluprace s ruznymi ministerstvy, statni spravou a samospravou. Ma pracovni pozice se rusi, byla mi nabidnuta jina, ale... Pokud byste o necem zajimavem i mimo obor vedeli - SZ prosim. Velmi dobra AJ. Nejlepe Praha nebo mimo CR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomash. Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Já hledám práci v bankovnictví. Mám 3 letou praxi se studenými akvizicemi v oblasti IT marketingu ale rád bych změnil obor. Myslím, že mám nadstandardní komunikační schopnosti a obchod mne baví. Kdybyste o něčem v Praze věděli, budu moc rád za SZ. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 I ja sa to u nás chystám "odpískať". Zhruba 5 rokov som pracoval v automobilke na oddelení kvality na rôznych pozíciach (kontrolór, analytik, ...) a momentálne sa "plácam" druhým rokom v českej leteckej výrobe - no a keďže to nie je veru žiadna hitparáda, a pobyt v súčasnej firme úplne zmietol zo stola akékoľvek moje doterajšie predstavy o tom, že aká je tá kvalita v leteckej výrobe na úrovni --- potrebujem nutne zmenu. Hovorím si to síce už rok, ale radikálne začínam situáciu riešiť až teraz. Poznáte to - ešte tomu chcete dať šancu, ste lojálny voči súčasnému zamestnávateľovi...no nakoniec prídete na to, že ten na Vás z vysoka j***, a že si vlastne škodíte iba samy sebe. Nuž tak niekde tam som sa ja momentálne ocitol. Potenciálnemu zamestnávateľovi môžem okrem 7 ročnej praxe v kvalite (výrobnej i zákazníckej) ponúknuť i znalosti z IT, špeciálne networkingu (zhruba na úrovni CCNA, bez praxe - je to totiž moje hobby, ktorému sa občas po večer doma venujem....Packet Tracer a selfstudy guidy od Cisca), štandardnú angličtin, nejaké základy nemčiny a francúzštiny (no aktívne som ich nevyužíval, tak už značne zakrpateli), samozrejmosťou je ochota a hlavne chuť učiť sa nové veci a neustále na seba pracovať. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať cez SZ, prípadne emailom (cez profil...) Dík za pozornosť.F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 (upraveno) Panove, taky trosku zacinam rozhazovat site, tak pokud by nekdo vedel o potencialni praci : Senior SAP XI/PI konzultanta (jsem certifikovany SAPem), pripadne Junior PM, at mi posle SZ. Preferuji praci u koncoveho zakaznika v Praze. Predem diky! zakladni info: 34 let, VS, celozivotne v IT, prosel jsem v podstate vsemi typy systemu (web, DB, BI, integrace, ...), XI/PI 6 let vcetne dlhouhodobych velkych projektu v zahranici, vyborna AJ, atd.. CV na vyzadani Upraveno 7. ledna 2013 uživatelem Peter78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2013 Jeden hodinkový butik v centru Prahy bude hledat asistentku prodeje. Takže jestli máte ve svém okolí nějakou solidní paní, která umí dobře anglicky a rusky a nebála by se načerpat trochu té hodinářské odbornosti, pošlete mi SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2013 Jeden hodinkový butik v centru Prahy bude hledat asistentku prodeje. Takže jestli máte ve svém okolí nějakou solidní paní, která umí dobře anglicky a rusky a nebála by se načerpat trochu té hodinářské odbornosti, pošlete mi SZ Chjo, skoda ze nejsem pani a neumim rusky, hned bych si to dal aspon na rok jako career break. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2013 Chjo, skoda ze nejsem pani a neumim rusky, hned bych si to dal aspon na rok jako career break.moja rec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2013 Stále aktuální. Kluci budou někdy příště. Teď má Chronomag kvótu vyčerpanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Tak už došlo i na mou maličkost. Ode dneška jsem volný.¨ pokud by měl někdo kolem sebe nějakou volnou pozici: středoškolák, 20 let zkušeností s vedením samostatného obchodního provozu - ( personálie, nákup zboží, samozřejmě prodej, kompletní obchodní účetnictví.. Obor stavební materiály, dřevo, stopařské potřeby..) Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 Kdyby se sem zatoulal C++ vyvojar z Brna, dejte vedet (hledam seniora, zadnou lamu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Pánové, kamarád - 31 let, JUDr., Ph.D., NJ plynně, FJ dobře, věk 31 let, znalost insolvenční, obchodněprávní, pracovní problematiky hledá job v okolí Brna - už má práva plné zuby, takže něco jiného - obchod apod. Díky předem za případné tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Zdravím, v jednom ze svých zaměstnáních (takovej vedlejšák) musim vykázat návštěvnost našeho nového eshopu...zdá se mi, že obchody, na to, že je zima, jdou dobře, tak mě to trochu sejří, protože mi to přinde jako buzerace.Rád bych Vás, vážení, poprosil o klik, aby mu sklaplo Jestli je to za hranicí etiky, tak smazat, dik...ale opravdu jde jen o stav počitadla http://italstav.eshop-zdarma.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Já ti klidně kliknu, ale je to teda opravdu mistrovsky ohyzdný e-shop! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Zdravím, v jednom ze svých zaměstnáních (takovej vedlejšák) musim vykázat návštěvnost našeho nového eshopu...zdá se mi, že obchody, na to, že je zima, jdou dobře, tak mě to trochu sejří, protože mi to přinde jako buzerace.Rád bych Vás, vážení, poprosil o klik, aby mu sklaplo Jestli je to za hranicí etiky, tak smazat, dik...ale opravdu jde jen o stav počitadla http://italstav.eshop-zdarma.cz/ Sem zvědavej jak opice, tak jsem taky klikl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 (upraveno) Já ti klidně kliknu, ale je to teda opravdu mistrovsky ohyzdný e-shop! já vim, tak je to většinou, když chceš plíst z houna bič...tam můžeš jen měnit barvy a přidávat položky... ale jemu se to líbí - je to na netu a je to zadarmo navíc je to B2B a většina se toho stejně prodá až po odzkoušení, které následuje po schůzce...takže ten eshop moc nechápu Sem zvědavej jak opice, tak jsem taky klikl... diky ti a všem vůkol, budu mít chvíli pokoj edit: doplnění Upraveno 26. února 2013 uživatelem vanderB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 máš tam jeden přístup z Mexika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmickey Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Zdravím, v jednom ze svých zaměstnáních (takovej vedlejšák) musim vykázat návštěvnost našeho nového eshopu...zdá se mi, že obchody, na to, že je zima, jdou dobře, tak mě to trochu sejří, protože mi to přinde jako buzerace.Rád bych Vás, vážení, poprosil o klik, aby mu sklaplo Jestli je to za hranicí etiky, tak smazat, dik...ale opravdu jde jen o stav počitadla http://italstav.eshop-zdarma.cz/Web nic moc, ale neco mne nutilo se tam nekolikrat vratit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Zdravím, v jednom ze svých zaměstnáních (takovej vedlejšák) musim vykázat návštěvnost našeho nového eshopu...zdá se mi, že obchody, na to, že je zima, jdou dobře, tak mě to trochu sejří, protože mi to přinde jako buzerace.Rád bych Vás, vážení, poprosil o klik, aby mu sklaplo Jestli je to za hranicí etiky, tak smazat, dik...ale opravdu jde jen o stav počitadla http://italstav.eshop-zdarma.cz/ Kliknuté. Akurát neviem, či si mám kúpiť zlatý metalický náter alebo mramorový štuk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Zdravím, v jednom ze svých zaměstnáních (takovej vedlejšák) musim vykázat návštěvnost našeho nového eshopu...zdá se mi, že obchody, na to, že je zima, jdou dobře, tak mě to trochu sejří, protože mi to přinde jako buzerace.Rád bych Vás, vážení, poprosil o klik, aby mu sklaplo Jestli je to za hranicí etiky, tak smazat, dik...ale opravdu jde jen o stav počitadla http://italstav.eshop-zdarma.cz/ Tady máš jeden Click, ale na vánoce už teda nic nedostaneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se