Jarett Odesláno 7. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 uff ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 3 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 (upraveno) Nejake povidani: https://www.fratellowatches.com/breaking-news-the-new-steel-speedmaster-with-caliber-321-ed-white/ edit: uz to tu je jednou na predchozi strane, tak nic, no... Upraveno 7. ledna 2020 uživatelem ensi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Neviem či tu už je cenníkovka 13 120 ? objednať sa už daju dodanie zatiaľ neznáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Obávám se, že cenovka z nich zrovna prodejní trhák nedělá, ale třeba se mýlím ... i když zase se možná na ně nebude čekat, jak na Daytony :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Ešče mě napadá: FOIS + 1125/617 tah = poloviční wov efekt za třetinovou cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Tak ta cena je mimo. Chvíli jsem nad nima přemýšlel, ale evidentně nejsem cilovka. Vůbec mám poslední dobou pocit, že ty hodinky nějak o*ebavam a kvantita vítězí nad kvalitou. Musím se nad sebou zamyslet. Vlastně ani nemám žádný dream watch. (že by Nautilus) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Cena je uplne mimo realitu... Cakal som okolo 5 - 6 tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Cena je fakt dost vysoko, ale je to to jediný, co mě od nich odrazuje.Moc povedený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Su ozaj nadherne, to sa musi nechat. Ale 13 litrov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Když by byly za 5.000?, tak se na ně bude přes rok čekat, když jsou za 13.000?, tak je Omega s cenou mimo. Nemají to s námi ti hodináři lehké. Už aby přišla zase nějaká ta krize... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Aj ja som si na nich robil zálusk ale do tejto ceny nie. Radšej ST 1 za mna v každom prípade ktoré sa daju zohnať podstatne lacnejšie. Ak by som teraz mohol dokupovat neváhal by som ani minútu a tomuto sa vyhol a šiel rovno tam. Kým nájdem z roku 1988 tie ktoré majú byt moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Holt každá sranda něco stojí a tady asi ta šílená cenovka odpovídá tomu, co tahle opravdu povedená novinka nabízí..super daily watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Cenový skok je to solidní, ale já osobně, ač už od Omegy nějaký ten pátek odloučen (a snad právě proto), v tom tu hodnotu vidím. Především tohle: ?Each one is assembled, timed, and regulated by a single watchmaker, so we're probably not going to see these watches in terribly large numbers in the immediate future. ? - Hodinkee Vezměme které hodinky jsou od prvního do posledního dílu z jednoho stolu? Od Omegy nic, Rolex v zásadě taky ne, u AP pokud vím jen Jumbo, Patek taky ne zcela vždycky a Lange taky jen u vrcholu nabídky. Tohle je v mých očích opravdu solidní argument pro. Daily watch od Omegy jsou normální Moony a pod těmi zjevně nechtějí podkopnout židli (proč taky, jsou super), tuhle politiku tedy naprosto chápu. Myslím, že to bude mít úspěch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 No prave, ze u Lange tohle clovek ocekava, ale Omega neni Lange. Speedmastery jsou hodinky pro kosmonauty.Vezměme které hodinky jsou od prvního do posledního dílu z jednoho stolu? Od Omegy nic, Rolex v zásadě taky ne, u AP pokud vím jen Jumbo, Patek taky ne zcela vždycky a Lange taky jen u vrcholu nabídky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Skalis: jasně, souhlas, ale proč to právě nezkusit? Normální Moony za příznivou cenu tu máme pořád, takže tuhle pozvánku mezi principy Haute Horlogerie za asi pětinu ceny jiných vítám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Speedy sú hodinky, ktoré sa blížia k dokonalosti A preto si ich vybrali kozmonauti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Mě přijde tento kousek také přemrštěný, ale tohle je pro opravdové fainšmekry, které na to mají o nic víc nejde, Rolex si také koupí lidi co to neřeší, jen tady jsme hrstka srdcařů, kteří to budou řešit, jak by a co by a proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 (upraveno) Cenový skok je to solidní, ale já osobně, ač už od Omegy nějaký ten pátek odloučen (a snad právě proto), v tom tu hodnotu vidím. Především tohle: ?Each one is assembled, timed, and regulated by a single watchmaker, so we're probably not going to see these watches in terribly large numbers in the immediate future. ?- Hodinkee Vezměme které hodinky jsou od prvního do posledního dílu z jednoho stolu? Od Omegy nic, Rolex v zásadě taky ne, u AP pokud vím jen Jumbo, Patek taky ne zcela vždycky a Lange taky jen u vrcholu nabídky. Tohle je v mých očích opravdu solidní argument pro. Daily watch od Omegy jsou normální Moony a pod těmi zjevně nechtějí podkopnout židli (proč taky, jsou super), tuhle politiku tedy naprosto chápu. Myslím, že to bude mít úspěch.Ja bych si dovolil nesouhlasit, v Langem jsem byl a kazdy kus stavi jeden clovek, respektive kazdy kus se postavi, udela se zakladni kontrola a pote se opet rozlozi, jestli si dobre pamatuji tak prvni sestaveni muze delat nekdo jiny nez druhe finalni sestaveni, v pripade Datographu se pak toto sestaveni muze delat klidne 6x dokud hodinar neni spokojen s funkci tlacitek. Upraveno 7. ledna 2020 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Ja bych si dovolil nesouhlasit, v Langem jsem byl a kazdy kus stavi jeden clovek, respektive kazdy kus se postavi, udela se zakladni kontrola a pote se opet rozlozi, jestli si dobre pamatuji tak prvni sestaveni muze delat nekdo jiny nez druhe finalni sestaveni, v pripade Datographu se pak toto sestaveni muze delat klidne 6x dokud hodinar neni spokojen s funkci tlacitek.Počkej, vždyť jsme tam byli společně Já mám zato, že to jsme byli v tom lepším departmentu, ale nestavěly se tam náhodou (na té cca prostřední stanici, jak tam bylo plno mladých) i posunem od stanoviště ke stanovišti? Ty Datography jsou jasný, zkrátka vyšší komplikace, to byla ta poslední zastávka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se