Snow Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 (upraveno) Vidím, že to tady pěkně chrápe Nezbývá než přidat mé jedny oblíbené, navíc s mou nejoblíbenější barvou číselníku, to jako bonus navíc. Exclusive Jaeger-LeCoultre Geophysic True Second Limited Edition Case material: Stainless SteelDimension: 39.6mmMovement: Jaeger-LeCoultre Calibre 770Power: 40 hours from automatic windingDial: Blue, sunburst patternWater resistance: 50 meterStrap: Brown calfskin with applied patina zdroj - https://watch-insider.com/news/exclusive-jaeger-lecoultre-geophysic-true-second-limited-edition/ Upraveno 15. prosince 2017 uživatelem Snow
pebe Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Snow je zpět, super zpráva a díky. zarazila mě ta dvě slovíčka "TRUE SECOND" a ono jako jo, automaty s chodem vteřinovky quartzu. A navíc nezávislé nastavení hodinovky, parádní kalibr 770
xcmaniax Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Je to krásný kousek. Komplikace je zajímavá, ale nevím jak by to působilo po čase naživo - mít super vychytanej strojek, kterej je udělanej tak, aby to vypadalo jako baterka:-)
jožko Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Nádhera.+Nezávislý pohyb hodinovej ručičky.Zaujímavé
Hasňa Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Skvele. Jenom na me a na tuto dobu proste male. Takze si je nekoupim. Snowe, fajn, ze sem stale nakukujes. Letos Atomic. ;-)
bandicoot Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 (upraveno) Lumibody na vnitřní lunetě jsou zajímavý. Barva cifru krásná. Hnědá+modrá jsou prostě nej nej nej. True second komplikaci mám na pyramidě komplikací děsně vysoko, takže v tom "baterku" vůbec nevidím, nýbrž dokonale zobrazenou nejmenší "viditelnou" časovou jednotku. 40 mm nevim, musel bych vidět jak moc je opticky ovlivňuje ta luneta - jestli je široká nebo ne, z fotek prostě nevim... Upraveno 15. prosince 2017 uživatelem bandicoot
martar Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Myslím, že lumibody na rehautu mají všechny Geophysic modely, alespoň ze současný řady. Je to hezkej, nerušící a funkční detail. Barva cifru nádherná. Pro mne je (u takhle elegantních hodinek) už na hraně poměr výšky a diametru pouzdra, alespoň podle fotek.
Hasňa Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Mam to stejne. V 15. 12. 2017 v 8:23, bandicoot napsal: True second komplikaci mám na pyramidě komplikací děsně vysoko, takže v tom "baterku" vůbec nevidím, nýbrž dokonale zobrazenou nejmenší "viditelnou" časovou jednotku.
sashator Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 Krasny hodinky po vsech strankach, ty detail na cifru jsou dokonaly
African Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 Hm, JLC jede, ta vteřinová ručička je těžký nářez :-) Taková výzva, co umíte vy?
Micey Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 (upraveno) Tyvoe, uz dlouho me tak nic nedostalo. A dokonala velikost.. skvely!! A true second.. ta nejmazactejsi komplikace:) Upraveno 20. prosince 2017 uživatelem Micey
cigi Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 (upraveno) ješíííš, to je pecka, ještě, že nemám sako skořicová rybí kost !! To bych ho bez nich už nedokázal oblíct Po všech stránkách perfektní hoďky s úžasnou komplikací, skoro bych řekl už aristokratické. Až na ten bicolor rotor, ten mi zůstal vězet na úrovni bohatých konzumentů. Upraveno 19. července 2018 uživatelem cigi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se