Kairos Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Buell to zabalil, pak zase oživil a pak zase skončil a teď někdo začíná znovu oživovat. Ale tyhle 883 a 1200 vzducháče z HD už dávno Buell nepoužívá, měl pak nějakého přeslitra od Rotaxu, teď mají 1200 vlastního vodníka. https://www.buellmotorcycle.com/models
Hento Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Vidím, že kolegové byli také v Písku. Tož též přidám svou troškou do mlýna. Musím říct, že motokemp u Míry Lisého nemá chybu a progres na motorce je pak vážně znát. Jak říká můj strýc (ten na tom FTR). Jezdí celý život na motorce, ale naučil se ji řídit teprve před pěti lety právě u Míry Lisého. 2 1
Crusty Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Mám testovací týden. V sobotu bílá, jen na půl hoďky a dneska na celej den modrá. Streetka mi sedla o něco líp, každopádně super svezení na obou.
instant Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května pozeram ze Harleje si znackuju teritorium naozaj nemilosrdne.. (sorry neslo odolat )
marty87 Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května před 37 minutami, instant napsal: pozeram ze Harleje si znackuju teritorium naozaj nemilosrdne.. (sorry neslo odolat ) Až na to, že poslední dobou to nikdo nekupuje a já se nedivím.
instant Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května pod "znackovanim teritoria" som mal na mysli toto: 1
MartinJe Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Pro kamaráda hodiny z brzdového kotouče, původ z HD - motor 114 1
MartinJe Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Ještě pohled z letiště v Mnichově Hradišti směrem k Drábským světničkám
Crusty Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května před 14 hodinami, instant napsal: pod "znackovanim teritoria" som mal na mysli toto: To byla náhoda. Ale když už jsem tak zastavil, nechal jsem to. A čekal, kdo se chytne .
farkyostrava Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května před 20 hodinami, Crusty napsal: Mám testovací týden. V sobotu bílá, jen na půl hoďky a dneska na celej den modrá. Streetka mi sedla o něco líp, každopádně super svezení na obou. U mne vyhrala rouda. na dalnici plus 140 je asi tak 10x pohodlnejsi nez streetka coz plati i o svrdlani na miste. Uz znam par kluků, co streetku po roce pustili, dali mi za pravdu a sli do roudy. Ale dizajn dela svoje a proti gustu zaden disputat
MartinJe Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Bílá je moc hezká. Ale je to strašně nepraktický. Bude na tom vidět každá špína vč. hmyzu. Měl jsem bílé K1600GT, a pořád jsem to čistil.
Waya03 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Učitel v autoškole mě přihlásil na zkoušku na příští úterý. Asi bych měl konečně začít studovat otázky, radši než vybírat motorku 1 1
MartinJe Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Ahoj, úplně ti rozumím. Nejdříve mi stála motorka garáži a teprve potom jsem dostal ŘP. V každém případě přeji úspěšnou zkoušku a vždycky kolama dolů. 1
Dez123 Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května V 24. 5. 2025 v 18:23, Waya03 napsal: Učitel v autoškole mě přihlásil na zkoušku na příští úterý. Asi bych měl konečně začít studovat otázky, radši než vybírat motorku Já jdu 18. a taky se mi do učení nechce, ať se zadaří výběr je rozhodně zábavnější (ale taky těžší....tolik strojů všude!)
Xenomorfus Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května O nastavajicim vikendu, Chata Na Mlyne, Rešov-Skály. Setkani motocestovatelu. Prednasky and shit.
Waya03 Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května V 25. 5. 2025 v 9:09, MartinJe napsal: Ahoj, úplně ti rozumím. Nejdříve mi stála motorka garáži a teprve potom jsem dostal ŘP. V každém případě přeji úspěšnou zkoušku a vždycky kolama dolů. Díky, snažím se udržet a jít nakupovat až teprve bude hotovo před 21 minutami, Dez123 napsal: Já jdu 18. a taky se mi do učení nechce, ať se zadaří výběr je rozhodně zábavnější (ale taky těžší....tolik strojů všude!) Příští úterý jdu na testy a v pátek pak hned na jízdy. Začal jsem to o víkendu studovat a překvapivě sem tam chybku v otázce udělám, ještě mám co osvěžovat. Budu to dělat skoro na měsíc přesně po 25ti letech co jsem si dělal ještě v 17ti Bčko Co tak Suzuki SV650? Nějakou jetou. Blbost?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se