Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vidím, že kolegové byli také v Písku. Tož též přidám svou troškou do mlýna. Musím říct, že motokemp u Míry Lisého nemá chybu a progres na motorce je pak vážně znát. Jak říká můj strýc (ten na tom FTR). Jezdí celý život na motorce, ale naučil se ji řídit teprve před pěti lety právě u Míry Lisého. 

20250516_100641140_iOS.jpg

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno

Mám testovací týden. V sobotu bílá, jen na půl hoďky a dneska na celej den modrá. Streetka mi sedla o něco líp,  každopádně super svezení na obou.

IMG_9496.jpeg

IMG_9485.jpeg

Odesláno
před 37 minutami, instant napsal:

pozeram ze Harleje si znackuju teritorium naozaj nemilosrdne..  (sorry neslo odolat :) )

Až na to, že poslední dobou to nikdo nekupuje a já se nedivím.

Odesláno
před 14 hodinami, instant napsal:

pod "znackovanim teritoria" som mal na mysli toto:

IMG_9496.thumb.jpeg.b54b99429c839b7a6e6bcbfe0e7a9aad.jpeg

To byla náhoda. Ale když už jsem tak zastavil, nechal jsem to. A čekal, kdo se chytne 👍.

Odesláno
před 20 hodinami, Crusty napsal:

Mám testovací týden. V sobotu bílá, jen na půl hoďky a dneska na celej den modrá. Streetka mi sedla o něco líp,  každopádně super svezení na obou.

IMG_9496.jpeg

IMG_9485.jpeg

U mne vyhrala rouda. na dalnici plus 140 je asi tak 10x pohodlnejsi nez streetka coz plati i o svrdlani na miste. Uz znam par kluků, co streetku po roce pustili, dali mi za pravdu a sli do roudy. Ale dizajn dela svoje a proti gustu zaden disputat😎🤘

Odesláno

Bílá je moc hezká. Ale je to strašně nepraktický. Bude na tom vidět každá špína vč. hmyzu. Měl jsem bílé K1600GT, a pořád jsem to čistil.

Odesláno

Učitel v autoškole mě přihlásil na zkoušku na příští úterý. Asi bych měl konečně začít studovat otázky, radši než vybírat motorku 😄

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Ahoj,  úplně ti rozumím.  Nejdříve mi stála motorka garáži a teprve potom jsem dostal ŘP.

V každém případě přeji úspěšnou zkoušku a vždycky kolama dolů.  

• Like 1
Odesláno
V 24. 5. 2025 v 18:23, Waya03 napsal:

Učitel v autoškole mě přihlásil na zkoušku na příští úterý. Asi bych měl konečně začít studovat otázky, radši než vybírat motorku 😄

Já jdu 18. a taky se mi do učení nechce, ať se zadaří 👍 výběr je rozhodně zábavnější (ale taky těžší....tolik strojů všude!)

Odesláno
V 25. 5. 2025 v 9:09, MartinJe napsal:

Ahoj,  úplně ti rozumím.  Nejdříve mi stála motorka garáži a teprve potom jsem dostal ŘP.

V každém případě přeji úspěšnou zkoušku a vždycky kolama dolů.  

Díky, snažím se udržet a jít nakupovat až teprve bude hotovo 🙂

před 21 minutami, Dez123 napsal:

Já jdu 18. a taky se mi do učení nechce, ať se zadaří 👍 výběr je rozhodně zábavnější (ale taky těžší....tolik strojů všude!)

Příští úterý jdu na testy a v pátek pak hned na jízdy. Začal jsem to o víkendu studovat a překvapivě sem tam chybku v otázce udělám, ještě mám co osvěžovat. Budu to dělat skoro na měsíc přesně po 25ti letech co jsem si dělal ještě v 17ti Bčko 🙂

Co tak Suzuki SV650? Nějakou jetou. Blbost? 🙂

SV650-M1-Black-1.png

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...