Bert Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Když jsem testoval Scouta s JH trubkou, tak volnoběh a do cca 3000 otáček to bylo jako jízda na subwooferu, ale jak se zrychlovalo ..... @KFL tak to je výýýýýýýborná hláška. Díky. Pobavils! 1 1
financ Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Po čtyřech letech znovu v provozu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
Horhe Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března V 12. 3. 2026 v 18:33, Bert napsal: Návrat ke kořenům. Ode dneška mi říká pane tahle klasika. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pan America má nového majitele, já mám tohle, a XY peněz. No, a teď to začne: Takže určitě potřebuji vyměnit oba oleje, brzdový destičky, nový gumy, jinou řídící jednotku, a v tom případě přece i lepší sání, no a ten motor je "jen 96" cui, takže co kdyby aspoň vačky, nebo raději hned 110 big bore kit? Jo, a kola, přece mám rád fat spoke, jo a taky vepředu rozhodně 21" namísto továrních 18". Když na tom tak sedím, tak mne napadá, že si přece nabudu trápit svoje opičí ruce na standardu. A když opičí ruce, tak jedině řidítka typu Ape, no, plus 5" nahoru by jim slušelo ..... atd .... Myslím, že jakákoli odpověď obsahující slovní spojení: Ty jeden hárlejářskej pablbe, bude v pořádku. No paráda, gratulka ke glajdě. Vyšší řídidla to určitě chce, mně se nejvíc líbí meathooky, co tam mám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lamizol Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Dneska jenom lehce provětrat novou kokosku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
HD_Bagger Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března před 4 hodinami, Horhe napsal: No paráda, gratulka ke glajdě. Vyšší řídidla to určitě chce, mně se nejvíc líbí meathooky, co tam mám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To mu neříkej víš jak debilně se tím tahá elektrika
Bert Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Klid, @HD_Bagger, vždyť víš, že jsem stará konzerva. Hrazda je buďto rovná, nebo vohnutá. Takový divně trčící hefty, jako jsou na fotce, nechci. Tuhle podivnost by IMHO nezachránila ani pochcaná bunda. Kdo poslední větě nerozumí, tomu to vysvětlovat nebudu 1
Skarohlid Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Přesně tak,na začátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek.... 1 1
Bert Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Jsem potěšen, že i zde se najdou jemní, kultivování a vzdělaní jedinci ....-
Horhe Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Ten heft nijak netrčí, je to focený z velkýho úhlu, je to normální šířka řídidel.
Xenomorfus Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března Protoze kluci cinsti davaji uzke rafky s haltrama, byla ta nevyvaha dost znat. Takze sem objednal zavazicka (z ciny - znackove dily ) a dneska to tam nahazel. Vzadu sem to tolik neresil, tam mam nevyvahu do 10-ti g, vepredu do 5-ti gramu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AlfGS Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března před 38 minutami, Xenomorfus napsal: Protoze kluci cinsti davaji uzke rafky s haltrama, byla ta nevyvaha dost znat. Takze sem objednal zavazicka (z ciny - znackove dily ) a dneska to tam nahazel. Vzadu sem to tolik neresil, tam mam nevyvahu do 10-ti g, vepredu do 5-ti gramu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kurňa ty závaží vypadaj dobře, onehdá jsem na GS sháněl, ale koupil sem nakonec ty hnusný nalepovací. Ale tohle by se mi líbilo víc. Máš někde odkaz na číňana?! Díky
Xenomorfus Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března (upraveno) AlfGS: Nejde mi to najit pres webove rozhrani. Respektive mi Temu v prohlizeci nereeaguje :-(. Mam aplikaci Temu, tam vsecko objednavam.... Edit: Kdybys to chtel objednat, tak neni problem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. března uživatelem Xenomorfus
Bert Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března V 13. 8. 2024 v 18:11, Bert napsal: Dnešní drobné intermezzo .... Bert: Ty píčo blbá, nedalas mi přednost zprava. Málem jsi mne sestřelila! Blondýna: Debile, nauč se pravidla, já jela rovně! Dne 20.3.2026, tedy o přibližně rok a půl později,na stejném místě, ve stejném personálním obsazení: Bert: (v autě, plný brzdy) Ty píčo blbá, ty ses to ještě nenaučila? Blondýna: Promiňte ... Takže přátelé, já to vidím pozitivně. Blondýna za rok a půl už ví, co je to přednost zprava, a už se i umí omluvit. Drobným problémem zústává, že přednost zprava pořád nedává. Za rok a půl i s blondýnou na viděnou. 6 1
Xenomorfus Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března Treba nevi, jak jinak Te pozvat na rande 1
Xenomorfus Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března před 28 minutami, Bert napsal: Tak snad šuká líp, než řídí ..... Tak to asi vsecky baby 3
Irwinek Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března před 13 hodinami, Xenomorfus napsal: Tak to asi vsecky baby No, znal jsem jednu, v posteli prkno, ale na silnici by nás tady asi všechny vyklepla i kdyby jela jen trabantem 1
Xenomorfus Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března před 13 minutami, Irwinek napsal: No, znal jsem jednu, v posteli prkno, ale na silnici by nás tady asi všechny vyklepla i kdyby jela jen trabantem Tak to nevim, jestli je zivotni vyhra . 1
DarylVanHorne Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března před 19 hodinami, Bert napsal: Dne 20.3.2026, tedy o přibližně rok a půl později,na stejném místě, ve stejném personálním obsazení: Bert: (v autě, plný brzdy) Ty píčo blbá, ty ses to ještě nenaučila? Blondýna: Promiňte ... Takže přátelé, já to vidím pozitivně. Blondýna za rok a půl už ví, co je to přednost zprava, a už se i umí omluvit. Drobným problémem zústává, že přednost zprava pořád nedává. Za rok a půl i s blondýnou na viděnou. A nechceš treba jezdit jinudy? Nebo ji tam vyloženě hledáš?
Irwinek Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března před 3 hodinami, Xenomorfus napsal: Tak to nevim, jestli je zivotni vyhra . Psal jsem, že jsem znal, ne že jsem si ji vzal a na první pohled to nebylo poznat no, vono teda ani na druhej ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se