mechano Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Honda CX 500 1980 A co jako? Máš, chceš mít, líbí, nelíbí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 A co jako? Máš, chceš mít, líbí, nelíbí? Viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Na Motorkáři.cz byl odkaz na video - co se děje v motoru. Moc pěkně zpomalený,tak to dám i sem: ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 (upraveno) Musím se pochválit jak jsem vyřešil "palubní počítač" u klasické motorky. Mám ted prehled o case, teplotě, výšce a tlaku a jeho vývoji. Doufám že pomůže při obvyklých dilematech je to na pršák / není to na pršák apod. Sedí to na držáku na jakýsi cyklocomputer. (edit: velikost obr.) Upraveno 3. června 2010 uživatelem Pavlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 Mazaná úprava!!!! Jen - neprotáčí se to na těch řidítkách i přes ten cyklo-držák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 (upraveno) Mazaná úprava!!!! Jen - neprotáčí se to na těch řidítkách i přes ten cyklo-držák? To bude provrtaný. Vlastně chtěl jsem říct, že počasí už bysme měli. Upraveno 4. června 2010 uživatelem mechano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 Mazaná úprava!!!! Jen - neprotáčí se to na těch řidítkách i přes ten cyklo-držák? Ještě nevím, ale nemělo by. Cyklodržák tam má pruh nějaké gumy, která to drží na místě a něco podobného je i na dosedací ploše hodinek. Poreferuju až to projedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2010 Zdarec, není někde ve vašem okolí na prodej mírně jetej Triumph Daytona 675? A druhá otázka - nechcete někdo Honda Shadow Spirit VT750 C2? R.v. 2007, cca 12tis. najeto, servisovaná, ježděná dvě sezóny. Cena nevím, kolem 130? Není to moc nebo málo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník slava Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2010 Zdarec, není někde ve vašem okolí na prodej mírně jetej Triumph Daytona 675? A druhá otázka - nechcete někdo Honda Shadow Spirit VT750 C2? R.v. 2007, cca 12tis. najeto, servisovaná, ježděná dvě sezóny. Cena nevím, kolem 130? Není to moc nebo málo? ne. ale co treba: model: TRIUMPH STREET TRIPLE 675R rok výroby: 08/2009 najeto: 1 200 km poznámka: 3klíče, zánovní atraktivní motorka, CZ TP cena: 155 000 kč za vt750 je to dle me moc...ale zalezi jak lezi. nova v akci byla nedavno tusim za 160. copriky se ale drzi no. jeste vcera bych mel na ni kupce...ale jak rikam asi za min...mel limit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2010 (upraveno) Mazaná úprava!!!! Jen - neprotáčí se to na těch řidítkách i přes ten cyklo-držák? Neprotáčí. Jel jsem ted Německo - Rakousko - Itálie a zpět, vše Ok. Upraveno 11. června 2010 uživatelem Pavlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2010 ne. ale co treba: model: TRIUMPH STREET TRIPLE 675R rok výroby: 08/2009 najeto: 1 200 km poznámka: 3klíče, zánovní atraktivní motorka, CZ TP cena: 155 000 kč za vt750 je to dle me moc...ale zalezi jak lezi. nova v akci byla nedavno tusim za 160. copriky se ale drzi no. jeste vcera bych mel na ni kupce...ale jak rikam asi za min...mel limit. Slavo díky, radši bych fakt žehličku na okruh a kolem komína, takže Daytona. Na cestování mám Tigera, takže ta Daytona je od něj hodně jiná motorka... Relevantní cena za tu Hondu bude tak kolem 110-115, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2010 Pavlos = jéžiš, tos tuhle fotku sem neměl dávat. To od Falkkona furt uslyšim: "Když už pojedem??? Kdy už pojedem??Když už pojedem??? Kdy už pojedem??Když už pojedem??? Kdy už pojedem??Když už pojedem??? Kdy už pojedem??Když už pojedem??? Kdy už pojedem??Když už pojedem??? Kdy už pojedem??Když už pojedem??? Kdy už pojedem??.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2010 Pro Milise - jj, byla/je akce a výprodejové ceny modelů 2009 byly kolem 160.000,-, nebo 170.000,- a výbava k tomu.Aktuálně Honda Jarov - akce 159.900,- za VT 750 C a nevypadá to, že by to byl loňský model, ale asi letošek 2010 (snad jsem ti tím nepokazil kšeft...). Jarov má výrazné slevy (vlastní zkušenost).130.000,- možná není moc, ale bude moc dýlejc trvat, než to prodáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2010 Pro Milise - jj, byla/je akce a výprodejové ceny modelů 2009 byly kolem 160.000,-, nebo 170.000,- a výbava k tomu. Aktuálně Honda Jarov - akce 159.900,- za VT 750 C a nevypadá to, že by to byl loňský model, ale asi letošek 2010 (snad jsem ti tím nepokazil kšeft...). Jarov má výrazné slevy (vlastní zkušenost). 130.000,- možná není moc, ale bude moc dýlejc trvat, než to prodáš Tyjo, to je síla, jak ty ceny padaj, pokud si vzpomínám tak jsem ji kupoval něco přes 200... Njn, zkusím ji někde vystřelit třeba kolem 115... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2010 Pavlos = jéžiš, tos tuhle fotku sem neměl dávat. To od Falkkona furt uslyšim: "Když už pojedem??? Kdy už pojedem??Když už pojedem??? Kdy už pojedem??Když už pojedem??? Kdy už pojedem??Když už pojedem??? Kdy už pojedem??Když už pojedem??? Kdy už pojedem??Když už pojedem??? Kdy už pojedem??Když už pojedem??? Kdy už pojedem??.... No, a kdy teda už pojedem? Letos jsem tam ještě nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 Pavlos = jéžiš, tos tuhle fotku sem neměl dávat. To od Falkkona furt uslyšim: "Když už pojedem??? Kdy už pojedem??Když už pojedem??? Kdy už pojedem??Když už pojedem??? Kdy už pojedem??Když už pojedem??? Kdy už pojedem??Když už pojedem??? Kdy už pojedem??Když už pojedem??? Kdy už pojedem??Když už pojedem??? Kdy už pojedem??.... Kdy už pojedem??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 Kluci, jsem motopanic. Ale asi me situace donuti koupit ke konci leta nejakeho skutra. CO byste doporucili do 150 ccm? Hodne se mi, jako veci neznalemu, libi tohle, http://pal.finn.no/finn/mc/scooter/object?finnkode=22536765 , ale ta cena je docela solidni teda. Nicmene, nejak tak bych si to predstavoval. Cemu se vyhnout, na co si dat pozor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 Jestli mohu doporučit ze své zkušenosti, tak mně docela vyhovovala Honda SH 150. Projev a výkon slušný (na skůtr o tomto obsahu), komfort je výborný a stabilita také, oboje díky 16" kolům. Do města a na kličkování mezi auty je to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 Velka kola jsou asi vyhodou, o tom zadna, ale vzhledove se mi vice libi ty maxiskutry. Vypadaji, ze budou pohodlnejsi na delsi cesty a ze maji vice zavazadloveho prostoru. Bydlime na samote, takze by byl vyuzivam vyhradne mezimestrsky na cestu do prace, ktera je taky mimo mesto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 Ono děsně záleží na tom, jaký bude primární účel toho skůtru. Pokud to bude proplétání v zácpách a svižné popojíždění velkoměstem, tak ta SH 150 je vhodná. Pokud chceš na skůtru spíše cestovat, pak asi vol něco většího jako je třeba ten Burgman. Větší skůtry jsou pocitově pohodlnější na okresky a na rovné cesty. Sedíš na nich spíše jako v křesle, jsou měkčí a poberou více zavazadel i mají více úložných prostor. Nevýhodou těch skůtrů je šířka a délka, která značně omezuje manávrovatelnost ve městě a pak také ten posaz, kdy nemáš tak dobrou kontrolu nad pomalu jedoucím skůtrem. Jo a taková rada na závěr, u všech motorek, skůtry nevyjímaje, platí: vybírej srdcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se