falkkon Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 No jo, ale mně se pod "ledviňák" vybavuje pouze ledvinovej kámen. Takže bych tě prosil, trošku se rozpovídej, kde, jakej, za kolik ? Je to široký pás na zádech zešířený aby se nenachladily ledviny.Za našeho mládí byl ideální z kočky.Dá se koupit v obchodě s motooblečením.Já ho koupil asi za 200,-. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Člověče, jakoby tě slyšel, už je tam namontovanej. Tomu nerozumím,už něco máš?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 JZa našeho mládí byl ideální z kočky. Kterou jsi si sám přejel...... :thumbsup_anim: Pardon za nemístné OT,ale neodolal jsem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 zdravim-nejsem clenem fora dlouho a dnes me potesilo,ze nekteri z hodinkaru se venuji i memo nejoblibenejsimu konicku-masinam------daavam sem fota mych nejoblibenejsich kousku-Yamaha R1 rn12--provedene upravy v celkove cene 5200 euro---Benelli tnt 1130-ladak tenax,retezovka regina-vse v karbonu----Triumph rocket III 2300-----nedavno jsem koupil Aprilia tuono,ale jeste nemam foto-ta je zatim v zakladu jen jsem dal qatd ladaky zdravim vsechny co jedou vyhlidku i ty co strhaj supercorsy Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Zmrzliny mě neberou, ale ten Triumph je nádhernej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaK Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Jak motorky moc nemusím, Trimph se mi líbí moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Souhlas, Triumph teda spis zvuk jeho trivalce, to je s Ducati Desmoquatro asi to nej co na silnici uslysis... Jinak me zni nejlip Husaberg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 4fazer: Hele uz par let jsem na masine nesedel ani nepachnul na sraz, napovez mi co je ta zac ten Triumph co ho mas pod zadkem. Ja si pamatuju jen ty trivalce ale tohle vypada, ze bych se nedopocital... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 (upraveno) 4fazer: Hele uz par let jsem na masine nesedel ani nepachnul na sraz, napovez mi co je ta zac ten Triumph co ho mas pod zadkem. Ja si pamatuju jen ty trivalce ale tohle vypada, ze bych se nedopocital... Ten Triumph je taky třívál. slovo tříválec je tady nevhodnou zdrobnělinou páč to má objem 2294 ccm, 142 koní a 200 Nm ... jede to jak zfetovaná lokomotiva :-) a jméno je všeříkající ROCKET III ... nechte si to rozplynout na jazyku :-) http://www.triumph.co.uk/uk/Triumph_Rocket_III_7686.aspx Upraveno 12. listopadu 2008 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 To jsem rad, uz jsem myslel ze jsem si splete znacky a budu s trivalcem za blba... Jinak zfetovana lokomotova je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Tomu nerozumím,už něco máš?? Bude to Savage, zítra si pro něj pojedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 jinak zfetovana lokomotova je to jsem nemyslel negativně .. prostě jako když si metrákovej dřevorubec nasype pár tablet extáze a pak celou noc propaří na místní dýze :-) řádící sympaťák jsem sympatizant tříhrnků, TNT je masakr, ale můj šálek čaje je Speed Triple - příští rok se snad zadaří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 4 duke: Ja to take myslel v dobrem, ikdyz mi vic voneli endura. A ty jezdis street? Tohle byl pred par lety jedinej seriove vyrabenej street (zjevem) jestli me uz pamet neklame. Moc peknej. 4 mechano: Hele to ti zacnou rikat kompresor, s tim pocitej:-) Delam si prcu, Savage je libova, mel ji kamos Larry z Kamenice a objel na ni pul sveta. Teda pul Cech, ale za to bez jedineho problemu. A ten ledvinak si kup, neskutecne to chrani. Ja po problemech s kolenama vozil na silnici i plastove kryty asi na brusle. Jako blazen ale nefouka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2008 4 duke: Ja to take myslel v dobrem, ikdyz mi vic voneli endura. A ty jezdis street? Tohle byl pred par lety jedinej seriove vyrabenej street (zjevem) jestli me uz pamet neklame. Moc peknej. 4 mechano: Hele to ti zacnou rikat kompresor, s tim pocitej:-) Delam si prcu, Savage je libova, mel ji kamos Larry z Kamenice a objel na ni pul sveta. Teda pul Cech, ale za to bez jedineho problemu. A ten ledvinak si kup, neskutecne to chrani. Ja po problemech s kolenama vozil na silnici i plastove kryty asi na brusle. Jako blazen ale nefouka... Že bude sem tam nějaká poznámka, s tím počítám. Je to ale silnější než já, tak krásnej motor mělo už jen starý ESO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2008 Zdar chlapci--sleduji,ze nektere modely vas zajimaji tak par postrehu-Triumph-jednou z mych okrajovych aktivit je dovoz moto-musim necim zaplatit sezonu jen za letosek me opustilo 7 zadnich a 4 predni supercorsy-za ctyri roky spoluprace s Triumphem v Nemecku mam tuto zkusenost-podvozky u vsech modelu nadprumerne ,nemaji na itala ale vsechny modely se vedou velice dobre,uplne stejne je to z brzdami-motory se vyznacuji na trivalce velice kultivovanym chodem ,ale nejvetsi plus je spolehlivost-neni to kec-anglican to dela fakt poctive-zakaznik vetsinou o moto pochybuje vzhledem k designu,jakmile sedne na T vetsinou uz nesleze--ted jsme dovezli noveho Tigera-tady uz sel design velice dopredu a podvozek je spica---------- z Rocketa jsem mel zpocatku respekt,je to preci jen KRAVA,ale jak se rozjede je ovladatelnost spickova az prekvapujici-neni problem nandat klasickym cestakum a nekdy i mekcim zmrzlinarum-kazda zatacka se da jet az na stupacky-trocha jisker,ale mate videt ty obliceje-jedino slabinou jsou brzdy-ta vec se neda zastavit pouze predkem,ale musi spolupracovat obe brzdy--taky je problem vyslapat si z rady aut a kdyz je to do i mirneho kopecka uz prosite kolemjdouci o pomoc------------------------------R1 nema asi smysl popisovat---tahle potvora proste nema konec ale ctyri valce jso podle me a vetsiny kamosu kteri zkusili dvou nebo trivalce nudne----------Ital je proste Ital-kdyz jede je prvni--kdyz jede----servis,servis,servis-kdo chce itala musi mit srdce a kdyz ho nesetri a dava mu pod ocas jaro rejzi tak i dost penez-----pokud vas neco zajima, ptejte se Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2008 to jsem nemyslel negativně .. prostě jako když si metrákovej dřevorubec nasype pár tablet extáze a pak celou noc propaří na místní dýze :-) řádící sympaťák jsem sympatizant tříhrnků, TNT je masakr, ale můj šálek čaje je Speed Triple - příští rok se snad zadaří Cau Triple je dobra volba-nevsedni masina dobry motor-trochu mi tam schazi malinko vetsi vykon,ale nase sdruzeni se jmenuje Psychomoto tak muj nazor na vykony neni podstatny----videl jsem malicko prekopany triple a byly az krasny------TNT je hotovo---super svezeni-spicka brzdy s duknou nejlepsi podvozek ale jak ji davas pod ocas a nejsi na ni alespon v dojezdech,aby se vydejchala ,opatrnej mas o finance postarano Zatim Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2008 Jen me zarazilo, ze by se v dnesni dobe Triumph fakt delal v GB. Mas to nejak overene? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2008 Jen me zarazilo, ze by se v dnesni dobe Triumph fakt delal v GB. Mas to nejak overene? zakladni informace mam od zastoupeni Triumph v Nemecku-sef je vicemene muj pritel-tovarna je v Hinckley a pokud mas zajem video z vyroby najdes zde----http://novinky.bikes.cz/clanek/Jak-se-vyrabi-Triumph-----ja mam zkusenosti s drobnymi opravami,kdyz privezu neco mirne lehleho-vetsina dilu krome elektriky je anglie a me poznatky z provozu jsou opravdu super-----mam dost pratel v nemecku kteri vlastni zastoupeni ruznych znacek,je pravda ze kazda slepice o svem dvorku kraka,ale informace od nemce jsou presne-ti lide o svem zbozi opravdu neco vedi a ja si rad o vecech popovidam-samozrejme kazdy chvali svou znacku,ale dokazi i obektivne popsat ostatni v tomhle je mam rad-pokud se do obchodu nezaplete turek nebo polak tak i nakupy,zalohy a ostatni veci funguji na 100%----Triumph na mne jako jedna z poslednich znacek opravdu sala poctivosti a drzenim tradice---a to jsem ulitlej na italy---treba Benelli prodali minuly rok cinanum-to to bude vypadat-ja kazdou zajimavejsi motorku kterou dovezem nekolik dni projedu a z toho delam zavery zatim Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2008 Že bude sem tam nějaká poznámka, s tím počítám. Je to ale silnější než já, tak krásnej motor mělo už jen starý ESO. Já ti to mechano schvaluju. Jeden válec = jedna starost. Jednoduchá konstrukce mtc a dá se na ní vyřádit tím, že se decentně doladí k obrazu majitele. A na pohodové courání bez ohledu na počasí, i na cestování, je to hezká, jednoduchá a bytelná motorka. Prosím, dej foto, až budeš hrdý vlastník. A co se vybavení týše - falkkon ti doporučil dobře. Ledviňák na záda, bytelné gatě+bunda na cestování, klidně i v textilu, nějaká bagáž, když pojedeš dál - tohle všechno se dá za rozumný peníz u Louise pořídit i ve stylu choper ala Savage Plexi, stupačky, jak už ti pak bude libo. Já osobně mám plexi (ani velké a ani maxi) od Givi a nemůžu si vynachválit. Hodně spokojenosti v jedné stopě!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se