honza1 Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 člověče tak takhle vymazleného péráka, akorát 250, jsem loni prodal a za tu cenu - s příplatkem 15 t. jsem si přivez z Francie (ebay) 2 předválečné 350 čtyřtakty - v absolutně původním stavu pojízdné U nás jsou ty veteráni předražený jako ty hodinky Jo to je pravda,u nás stojí třipade pérák v poj.stavu bez TP mazec,a třeba na aukci v Anglii ho neprodali i když byl za cca 30t. Jinak budu dávat dohromady Benelli 500 1979,za tu cenu bych tu nekoupil ani kejvačku.
bromep Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Jo to je pravda,u nás stojí třipade pérák v poj.stavu bez TP mazec,a třeba na aukci v Anglii ho neprodali i když byl za cca 30t. Jinak budu dávat dohromady Benelli 500 1979,za tu cenu bych tu nekoupil ani kejvačku. Taková ňáká klasika 70. let mě taky láká. Oni ale i tyhle postarší dámy umějí pěkně upalovat a já se na svá stará kolena bojím - ne že bych se vymáz, ale že by se mi to začlo líbit. Na běžné ježdění mám Savage 650 jednobuch a úplně mi to stačí.
mechano Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Jo jo, potvrzuji... odchovaný babetou a jawkou třipade jsem si kdysi dááávno splnil sen a zakoupil Ducati Monster "mini" (583 ccm), jedu si takto do Brna na okruh po oblíbené okresce ZR-Bíteš a najednou borec na Bandit 1200... v nejbližší zatáčce jsem ho objel vnějškem :-) další rovinka, výměna posic.... další zatáčka, udělal jsem mu další ostudu ... ujel mi až na dálnici.. mířil ale na stejné místo, takže byl překvapený, když jsem mu to na okruhu v Brně dával pro změnu vnitřkem ... akorát to vodsr..ly moje výfuky, byly moc nízko.... něco podobně osvěžujícího jsem si zopakoval později na malorážce Suzuki SV650 :-) s borcem co měl velkou GSX1400 To bych si dovolil souhlasit. Kolem mě se motají lidi co si koupí tu "1400", zjistí po roce ježdění, že je moc nevohrabaná a tak si koupí Hayabusu. A opět po roce ježdění zjistí, že už je sice vohrabanější ale zase "přemotorovaná". Takže momentálně končí poznáním, že ta "650" je vlastně tak akorát a v normálním provozu po silnicích je podstatně rychlejší. Ale móda je holt móda.
New X-Bob Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 OT: Áno áno, 650 cm je ten správný obsah
Duke650 Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 OT: Áno áno, 650 cm je ten správný obsah Jo jo 650 není ani moc ani málo - mohl by vyprávět kamarád s Hornetem 900, který cestou do Hořic nechápal, proč mu furt ujíždím... nebo ti dva Brňáci s černým medvědem SLK AMG - ve vesnici předjížděli oni nás, za vesnicí my je :-) ale na mých 185 cm a 90 kilo živé váhy plus nějaká ta helma a kůže už raději plánuju litránek (přesněji 1050 ccm rozložené na tři hrnky ...:-)
Jožan Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Jo jo 650 není ani moc ani málo - mohl by vyprávět kamarád s Hornetem 900, který cestou do Hořic nechápal, proč mu furt ujíždím... nebo ti dva Brňáci s černým medvědem SLK AMG - ve vesnici předjížděli oni nás, za vesnicí my je :-) ale na mých 185 cm a 90 kilo živé váhy plus nějaká ta helma a kůže už raději plánuju litránek (přesněji 1050 ccm rozložené na tři hrnky ...:-) Ono je to vcelku jedno jaký obsah,spíš by se každý měl učit od nízkého obsahu a jít postupně výš.Mladý kluk od nás si koupil Horneta 600,před tím nic a už to dvakrát položil když se otáčel na ůzký silnici,že se má brzdit hlavně přední,to vůbec nevěděl,prskal že mu to málo brzdí,atd... Z těhlech mám opravdu strach.
falkkon Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Ono je to vcelku jedno jaký obsah,spíš by se každý měl učit od nízkého obsahu a jít postupně výš.Mladý kluk od nás si koupil Horneta 600,před tím nic a už to dvakrát položil když se otáčel na ůzký silnici,že se má brzdit hlavně přední,to vůbec nevěděl,prskal že mu to málo brzdí,atd... Z těhlech mám opravdu strach. Souhlasím....já to měl tak: 50 ccm, 175 ccm, 250 ccm, 535 ccm a nakonec 800 ccm
Duke650 Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Souhlasím....já to měl tak: 50 ccm, 175 ccm, 250 ccm, 535 ccm a nakonec 800 ccm Jo jo evoluci nevoj...š :-) taky jsem si hltal prach v pořadí 50 / 250 / 350 / 600 / 650... snad se dočkám 1050 a jednou si do důchodu pořídím buchara 1670 ccm :-) (Y MT-01)
Duke650 Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Byljsem netrpělivý... 750, 900, 1000cc Tipnu si... GSX-R 750/ CBR 900 / CBR1000 RR???
Pavlos Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Tipnu si... GSX-R 750/ CBR 900 / CBR1000 RR??? Ne ne, nic takového. Pouze evropské stroje.
Duke650 Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Ne ne, nic takového. Pouze evropské stroje. Hmmm že by postupka made in Bologna? Monster 750 - 900 - 1000 :-)
XXXfazerXXX Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Jo jo evoluci nevoj...š :-) taky jsem si hltal prach v pořadí 50 / 250 / 350 / 600 / 650... snad se dočkám 1050 a jednou si do důchodu pořídím buchara 1670 ccm :-) (Y MT-01)cus-vyvalel jsem se na 50-175-250-350-600 na litrech se mi to zatim nepovedlo -----jestli ti do toho muzu kecat-nejde li ti o maximalku nad 200 a chces se pekne vyblbnout-urcite bych sel do MT-01-letos jsem ji ctrnact dni jezdil-dal jsem sirsi riditka Renthal a nasadil Akrapy a byl jem dost spokojenej-zatah i ovladatelnost skvela jenom ta rychlost ji malinko schazi
falkkon Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Na motorku to není,tak náhradní řešení.......... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Na motorku to není,tak náhradní řešení.......... Ahoj, Paradni vylet nad kopecky. Mimochodem na vrcholu kopce na prvnim snimku (pokud se nepletu, je to Kralicak) jsem byl 29. prosince. Mame to jako takovou tradici, ze kazdy rok po vanocich delame tenhle vejslap. Letos parada, krasne pocasi malo snehu (vyslapaneho a zmrzleho), takze jsme byli nahore uz pred polednem. Byl krasne videt Praded (druhy snimek, za Stranemi, ze?) a dokonce pres Polsko nad perinou z inverzni oblacnosti vykukovala Snezka.
falkkon Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Ahoj, Paradni vylet nad kopecky. Mimochodem na vrcholu kopce na prvnim snimku (pokud se nepletu, je to Kralicak) jsem byl 29. prosince. Mame to jako takovou tradici, ze kazdy rok po vanocich delame tenhle vejslap. Letos parada, krasne pocasi malo snehu (vyslapaneho a zmrzleho), takze jsme byli nahore uz pred polednem. Byl krasne videt Praded (druhy snimek, za Stranemi, ze?) a dokonce pres Polsko nad perinou z inverzni oblacnosti vykukovala Snezka. Ano, ve všem máš pravdu,Ale pěšky by se se mi teda nechtělo. Zvlášť dnes.....-16 st.
skalis Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 (upraveno) Ano, ve všem máš pravdu,Ale pěšky by se se mi teda nechtělo. Zvlášť dnes.....-16 st. Ono je lepsi, kdyz mrzne, nez kdyz je brecka. Krome toho sviti slunicko Ty mas v eroplanu vyhrivanou kabinu? Pred par lety, kdyz jsme meli prvni nebo druhy rocnik tehle akce, tak bylo rano -20 st. A naopak pred tremi lety bylo teplo a my meli strach, ze ani nebude snih. Snih byl, my zvolili uplne novou trasu dost oklikou. V nadmorske vysce spodni casti vleku (sli jsme pres sjezdovku) padal snih s destem, na vrcholu sjezdovky byl uz cisty snih a snehu habadej. Po zhruba 4 kilometrech to skoncilo tak, ze jsme proslapavali stopu ve snehu po pas. A protoze po nejakem case jsme to museli otocit, abychom se dostali zpet za sera, takze jsme usli za cely den asi jen 10 km. Ale ztahani jsme byli jak psi. To letos to byla uplna pohadka. Ale vejlet letadlem by se mi taky libil. Upraveno 3. ledna 2009 uživatelem skalis
falkkon Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Ono je lepsi, kdyz mrzne, nez kdyz je brecka. Krome toho sviti slunicko Ty mas v eroplanu vyhrivanou kabinu? Pred par lety, kdyz jsme meli prvni nebo druhy rocnik tehle akce, tak bylo rano -20 st. A naopak pred tremi lety bylo teplo a my meli strach, ze ani nebude snih. Snih byl, my zvolili uplne novou trasu dost oklikou. V nadmorske vysce spodni casti vleku (sli jsme pres sjezdovku) padal snih s destem, na vrcholu sjezdovky byl uz cisty snih a snehu habadej. Po zhruba 4 kilometrech to skoncilo tak, ze jsme proslapavali stopu ve snehu po pas. A protoze po nejakem case jsme to museli otocit, abychom se dostali zpet za sera, takze jsme usli za cely den asi jen 10 km. Ale ztahani jsme byli jak psi. To letos to byla uplna pohadka. Ale vejlet letadlem by se mi taky libil. Topení...jo a lítáme v tričku Jediný rozdíl,že v kabině nefouká. Foto pro představu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 cus-vyvalel jsem se na 50-175-250-350-600 na litrech se mi to zatim nepovedlo -----jestli ti do toho muzu kecat-nejde li ti o maximalku nad 200 a chces se pekne vyblbnout-urcite bych sel do MT-01-letos jsem ji ctrnact dni jezdil-dal jsem sirsi riditka Renthal a nasadil Akrapy a byl jem dost spokojenej-zatah i ovladatelnost skvela jenom ta rychlost ji malinko schazi Paráda,to potvrzuje co jsem o té lokomotivě dosud věděl ...
mechano Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 (upraveno) Topení...jo a lítáme v tričku Jediný rozdíl,že v kabině nefouká. Foto pro představu: No to je teda pěkný...........moje obyčejná, staročeská, bledá závist se změnila na tmavěfialovou. Upraveno 4. ledna 2009 uživatelem mechano
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se