Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ted mi to docvaklo proc Triumph :wallbash: -ty jsi z Hradce-to se z nejvetsi pravdepodobnosti v cervnu uvidime-v Hradci s Triumphakama je vzdy dobre

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 14,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
Už jsem vobjednal nějakej škopek na e-bay, moc se v tom necejtím, ale je pravda, že zatím v tom sedím jenom v kanclu....

no počkej a na tý tvý votuněný ještěrce jezdíš bez škopku? BOZP na tebe :-)

Upraveno uživatelem Duke650
Odesláno
Už jsem vobjednal nějakej škopek na e-bay, moc se v tom necejtím, ale je pravda, že zatím v tom sedím jenom v kanclu....

Ty brdo, helma z netu? A zkousel sis ji nekde v kramu? Bez toho bych do toho nesel..

Odesláno
Ted mi to docvaklo proc Triumph :wallbash: -ty jsi z Hradce-to se z nejvetsi pravdepodobnosti v cervnu uvidime-v Hradci s Triumphakama je vzdy dobre

No já na motosrazy moc (=vůbec) nejezdím, nějak mě tyhle "elitářský" akce netáhnou. Já jsem divnej pták - když vidím na pumpě motorkáře tak jedu pro benzín radši jinam, než abych se s nima musel bavit jen proto, že mám taky motorku...

Kupodivu se tohle nevztahuje na srazy s chronomagorama, až na milosklikara, pochopitelně, to je taky motorkář, tak se mu snažím vyhejbat. :D :D :D

Helmu přes net klidně risknu, důležitý je znát číslo hlavy, já mám například XXXL...

To Statistika: Tak já ti vole prodám svoji 750 Shadow, byl bys na tom jak medvěd na mopedu.

Odesláno
No já na motosrazy moc (=vůbec) nejezdím, nějak mě tyhle "elitářský" akce netáhnou. Já jsem divnej pták - když vidím na pumpě motorkáře tak jedu pro benzín radši jinam, než abych se s nima musel bavit jen proto, že mám taky motorku...

Kupodivu se tohle nevztahuje na srazy s chronomagorama, až na milosklikara, pochopitelně, to je taky motorkář, tak se mu snažím vyhejbat. :D :D :D

Helmu přes net klidně risknu, důležitý je znát číslo hlavy, já mám například XXXL...

To Statistika: Tak já ti vole prodám svoji 750 Shadow, byl bys na tom jak medvěd na mopedu.

No ja vyberem helmy stravil hodne dlouho. Neni to jen o velikosti hlavy, sedi ruzne na tvarich, celo, celkovej pocit, vaha.. No snad bude ok :)

Odesláno

Miliusi brzdi dokud je čas, přesedlat z krásného stínu na tuhle hromadu potrubí to je zvrácenost!!

Odesláno
Miliusi brzdi dokud je čas, přesedlat z krásného stínu na tuhle hromadu potrubí to je zvrácenost!!

asi by už rád konečně i zatáčel :-) a ne jen furt rovně

(jen nevinné rýpnutí do čoprů)

Odesláno

Správně! Velikost koule xxxl a průměr 35cm na to napasuješ jakoukoli značku.

Odesláno

nechcete někdo motorkářské kožené džíny??? Nějak jsem se zvětšil...

V pase mají cca 98 cm, dlouhé jsou určitě min 114-117 cm. Prostě při posazu chopper kryjí spolehlivě nohy osobám 185-190 cm, zkrátit se dají jednoduše. Nejsou poškozené, potrhané atd.

Cena tak 500,-? :blush02:

do sekce prodám se to nehodí (bo to není časoměrný přístroj) a nejsem nějaký kšeftař

Odesláno

V pase mají cca 98 cm, dlouhé jsou určitě min 114-117 cm. Prostě při posazu chopper kryjí spolehlivě nohy osobám 185-190 cm, zkrátit se dají jednoduše. Nejsou poškozené, potrhané atd.

do sekce prodám se to nehodí (bo to není časoměrný přístroj) a nejsem nějaký kšeftař

Sakra běžel jsem se přeměřit a jsem bohužel prase tlusté :suicide_anim:

Odesláno

To Statistika: Tak já ti vole prodám svoji 750 Shadow, byl bys na tom jak medvěd na mopedu

no tak na něco takovího fakt nemám čas jo kdyby to bylo sv,tuono nebo monster tak by jsme se dali do řeči

Odesláno

Tak ty jim to tady prodáš a já abych jezdil v trenýrkách. To je pěkný.......................

Odesláno
OK, děkuju za zájem. Počkám den, co mi mechano napíše a pak ti s dovolením dám vědět, jo? Ostatně obávám se, že toho bude muset z domu jít víc :( Precizní kož.bunda PSÍ Pilot, možní i textil.gatě... chjo :(

-zapomněl jsem - mechano je vyhrál :)

Včera jezdilo mraky motorek. A když chci dneska já, tak máme zataženo a 2.5°C :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...