Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)
Prosím tě, odkud to máš ?

Hrabu se teď trochu ve veteránech a tady má spoustu dílů. A právě tady jsem narazil na ty fotky.

http://www.jawadily.estranky.cz/

edit: myslím že ve fotogalerie, zajímavosti

Upraveno uživatelem milosklikar
Odesláno

Ahoj,dnes jsem taky zahájil sezonu :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Vím,že to sem moc nepatří,ale musím se podělit o zážitek.

Mírně rozvodněná Lužnice,sjeli jsme se ženou asi 2 km,pak už odmítala zdolat jez.

Tak jsem ji vysadil na břeh a po chvíli pokračoval sám.

Hodinky jsem naštěstí nechal doma.

Na jezu se mi to stočilo a pěkně jsem se cvaknul,škoda že mě ze břehu nikdo nefotil.

Plavat ve vodě co má asi 5 stupňů s botama,v monterkové kombinéze a se zateplenou vestou moc nešlo,naštěstí mě to neslo ke břehu,tak jsem se nějak doplácal i s lodí.

Tam už mi pomohli na břeh,vylít loď atd.

Věci jsem měl tak nasáklé vodou,že jsem se sotva tíhou narovnal,mít na sobě vaťák tak jsem byl utopenej.

Příště nechám cestování po vodě na teplejší období, i když jednoho kajakáře jsme taky potkali.(kachny nepočítám) :crying_anim:

Fotky jsou z mobilu,tak omluvte kvalitu.

Odesláno
Mnovace to schválil, v pondělí pro něj jdu, pro kocoura. Ehm... Tygra!!!

no moto je to pěkný a věřím že i svezení bude lepší než do ted gratuluji ale myslím si že má o jeden válec na víc :D

Odesláno
no moto je to pěkný a věřím že i svezení bude lepší než do ted gratuluji ale myslím si že má o jeden válec na víc :D

Ten je do foroty, přiřazuje se jen třeba do kopce, říkal mi to mnovace...

Odesláno

jesusmaríajosef !!! gratuluji a ať slouží - snad se jednou konečně taky přidám do rodiny lichoválečníků :-) s rychlotriplem (tím nemyslím tu škaredou nemoc alébrž speed triple)

Odesláno

Moc gratuluju. Má to jeden z nejlepších motorů co jsem zažil. A nejen to samozřejmě...

Odesláno

já věděl, že to zase hodíš na mne, žena ti 100% vyhubovala, žes zas vyhodil prachy oknem, jo je to krapet lepší než ten tvůj simson, ale děláš mi radost chlapče, všechno postupně - příští rok pořídíš helmu a rukavice a budeš zase o něco lepší motorkář :thumbsup_anim:

Ten je do foroty, přiřazuje se jen třeba do kopce, říkal mi to mnovace...

jasný, jasný, nechcete ještě někdo poradit nějaký moudro? ty já sypu z rukávu

Odesláno

nojo něco mezi dvoválem a čtyřvalem

nahoře to nejede a dole to zas netáhne to sis teda vybral :gora:

prej by to měl být hodně luxusní motor

Odesláno
nojo něco mezi dvoválem a čtyřvalem

nahoře to nejede a dole to zas netáhne to sis teda vybral :gora:

prej by to měl být hodně luxusní motor

ten třívál 1050 ccm (ale v naladění pro Speed Tripla) byl testovacími jezdci z měsíčníku MO (jediný německý motočasák, který se dá fakt číst, vřele doporučuji) velice důkladně porovnáván se čtyřválci (GSX-R 1000) a dvouválci (Ducati 999) (seriál na několik pokračování) a ve finále byl vyhlášen za Landstrassenbombe = optimální strojovna pro řádění na okreskách. Protože spojuje nikoli nevýhody dvou a čtyřválců, nýbrž jejich výhody. Takže jede dole i nahoře prostě všude a jako bonus máš zvuk se zárukou husí kůže :-) až se na..ru tak to najdu a naskenuju :-)

Odesláno

Gratulace pane--Anglan je dobrej--Tygeru jsme s kolegou prodali pomerne hodne a tenhle novej model jsme meli na podzim a byl jsem nadrzenej az na nej skocim---sorry,ale mam nazor a nejsem zdaleka sam,ze starej Tyger byl lepsi,ale uvidis sam,na me je to moc navoneny a pohodlny

Odesláno

no milisáku a jakou budeš kupovat helmu těžko asi budeš jezdit v tý otevřený já sem byl ve čtvrtek na výstavě a nutně bych si potřeboval koupit bellku

Odesláno (upraveno)
ten třívál 1050 ccm (ale v naladění pro Speed Tripla) byl testovacími jezdci z měsíčníku MO (jediný německý motočasák, který se dá fakt číst, vřele doporučuji) velice důkladně porovnáván se čtyřválci (GSX-R 1000) a dvouválci (Ducati 999) (seriál na několik pokračování) a ve finále byl vyhlášen za Landstrassenbombe = optimální strojovna pro řádění na okreskách. Protože spojuje nikoli nevýhody dvou a čtyřválců, nýbrž jejich výhody. Takže jede dole i nahoře prostě všude a jako bonus máš zvuk se zárukou husí kůže :-) až se na..ru tak to najdu a naskenuju :-)

já vím že ten motor by měl být velice dobrý jen tak reju strejně bych dal přednost nejaký litrový v2

i když momentálně mám čtyřhrnek ale už přez rok cítím pořebu přesedlat na ten v2

Upraveno uživatelem l3stat
Odesláno
no milisáku a jakou budeš kupovat helmu těžko asi budeš jezdit v tý otevřený já sem byl ve čtvrtek na výstavě a nutně bych si potřeboval koupit bellku

Už jsem vobjednal nějakej škopek na e-bay, moc se v tom necejtím, ale je pravda, že zatím v tom sedím jenom v kanclu....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...