Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 14,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Tak to je parada :thumbsup_anim: mam na prodej dve nemecky helmy-budes frajer-samopal jsem prodal v 87 za 250Kcs-inu mladej,blbej,ale stejne byl zrezlej :gun_bandana:

Ježíši a to byl německej sapík ?? Zítra napíši SZ kvůli přilbičkám.

Odesláno
Ježíši a to byl německej sapík ?? Zítra napíši SZ kvůli přilbičkám.

Jo,nevim cislo,ale melo to dlouhej zasobnik na devitky-----------jestli jsi na tyhle nemecky kramy ulitlej,mam spoustu pribehu co jsme jako smradi nasli a hlavne mam zname hledace s opravdu raritnima kusama---akorad datluju do kompu ,jak vrana do ho..a

Odesláno
Zítra máme v 11.00 sraz s Falkkonem a Mechanem u benzinky Pávov (u Jihlavy směrem na Brno), kdyby se chtěl někdo přidat, bude vítán.

Na Mechanův jednobuch jsem zvědavej :)

Co porád jednobuch, na muzeum hodin v Polné máš bejt zvědavej........................

Odesláno
Zítra máme v 11.00 sraz s Falkkonem a Mechanem u benzinky Pávov (u Jihlavy směrem na Brno), kdyby se chtěl někdo přidat, bude vítán.

Na Mechanův jednobuch jsem zvědavej :)

Rád bych se stavil, ale bohužel někdy příště, máme nějakou menší rodinnou grilovačku a musím přetěsnit na zundápkovi zadní převod. Teče mi olej na pakny a zrovna v Polné mi to v úterý přestalo brzdit.

Odesláno
Co porád jednobuch, na muzeum hodin v Polné máš bejt zvědavej........................

Muzeum hodin mám doma na náměstí,ale Savage tam ještě nestál!!

Odesláno
Ty vole já si tady se skútrem připadám jak puberťák.

Asi si založim vlastní vlákno Chronomag-Scooter-Gang. Ale to spíš seženu lidi na Bang co?

Já, já se hlásím...(ale ne, hlásil bych se bejval, kdybys to nabídl před třiceti lety) :thumbsdown_anim:

Odesláno
hlavne si tu vzdy na konci tydne dejte svodku, jestli jste vsichni. kdyz ted ctu noviny, tak tam je motorkaru na kasi celkem dost.

No, a vy v autech myslete na to, že motorkář je křehká nádoba, o počtu vašich nehod ani nemluvím. Za poslední týden mi čtyřikrát nedali přednost v jízdě, z toho dvakrát evidentně schválně.

Chci říct, že je jedno v čem nebo na čem zrovna člověk jede, hlavně nebejt svině.

Jo a ještě dodám, že jsem včera konečně zahlíd tu slavnou policejní Velikonoční akci: dva policajti kontrolovali nějakýho dědu ve Favoritu. Tím opravdu výrazně ovlivnili bezpečnostní situaci na našich silnicích.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...