Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové motorkáři,

měl bych na vás takovou otázečku. Kde skladujete vaše stroje, pokud nemáte rodinný dům?

Jde mi teda o to, že uvažuji o koupi, akorát jsem omezený sídlištěm a tak trochu nevím, co s tím. Přes zimu je to celkem jasné, prostě někde najít garáž. Ale v sezóně na sídlišti? Třeba koupit garáž kilometr od baráku a pak chodit pěšky z garáže dom, kdybych ji používal taky na ježdění do práce, mi připadá docela složité. A nechávat ji před barákem na parkovišti mi připadá už úplně morbidní.

Jak to řešíte, pokud náhodou taky nejste buržousti a jste ze sídliště ;) , vy? Nebo už jsou ty motorky dneska jenom k občasnému kochání o víkendech?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

luidis: Na parkovišti by ti dlouho nevydržela. Hodně motorek stává pod plachtou na oplocených hlídaných parkovištích, kterých je na sídlišti plno. Garáž u sídliště bych nekupoval, to je špatná investice, časem nebude mít valnou cenu. Leda tak sezónní (zimní) pronájem.

Odkaz ke komentáři

Zdravím pánové motorkáři,

měl bych na vás takovou otázečku. Kde skladujete vaše stroje, pokud nemáte rodinný dům?

Jde mi teda o to, že uvažuji o koupi, akorát jsem omezený sídlištěm a tak trochu nevím, co s tím. Přes zimu je to celkem jasné, prostě někde najít garáž. Ale v sezóně na sídlišti? Třeba koupit garáž kilometr od baráku a pak chodit pěšky z garáže dom, kdybych ji používal taky na ježdění do práce, mi připadá docela složité. A nechávat ji před barákem na parkovišti mi připadá už úplně morbidní.

Jak to řešíte, pokud náhodou taky nejste buržousti a jste ze sídliště ;) , vy? Nebo už jsou ty motorky dneska jenom k občasnému kochání o víkendech?

Do sklepa nebo do výtahu neprojedeš? Někdy by ses divil, kam se dá s motorkou dostat...

post-2161-1238076618.jpg

Odkaz ke komentáři

Jsem ze solidního maloměsta, hlídané parkoviště tady myslím neexistuje ani jedno :D

Asi fakt sehnat nejlépe nějakého motorkáře poblíž, který by se podělil...

Hele, můj kamarád má v paneláku celou sbírku motorek, má nějak pronajatou bývalou prádelnu a sušárnu, no a taky má některé kousky v obýváku. Nešlo by to takhle zaonačit i u tebe ?

Odkaz ke komentáři

Hele, můj kamarád má v paneláku celou sbírku motorek, má nějak pronajatou bývalou prádelnu a sušárnu, no a taky má některé kousky v obýváku. Nešlo by to takhle zaonačit i u tebe ?

Ofiko to v paneláku půjde těžko, kvůli protipožárním předpisům.

Mašinu by tam možná nechávat mohl ale nádrž by si musel nosit domů.

Odkaz ke komentáři

Pánové díky za reakce.

U mě to v současném paneláku nepřipadá v úvahu. Do sklepa se s tím nedostanu, vjezd je neuvěřitelné příkrý a úzký, navíc dole bych musel udělat otočku o 90° na metru a půl a to asi nepůjde. Kdysi jsem tam tahal moji 250ku, musel jsem ji několikrát nadzvedávat a pootáčet, až jsem ji nakonec do dveří narval. To bylo tak akorát pro babetu nebo fichtla a stejně člověk vypadal jak idiot, když to tam cpal. No a výtah? Máme deset pater a dva výtahy pro tři osoby, k výtahům se jde po schodech. Holt slušnej oddíl :thumbsdown_anim:

Ale budu měnit byt, tak mi nezbyde nic než hledat nějakou schůdnou variantu se sklepem nebo ta garáž no...

Odkaz ke komentáři

Tak včera jsem se konečně dokopal odvézt tygříka z prodejny - těch 100km bylo při 9°C docela dlouhejch, kór, když ** při zajíždění nemůžu (prej) točit na 10 tis. A ještě jedna motoakvizice a budu muset hledat novou garage...

to je koťátko, ten tvůj tygřík :thumbsup_anim: tak ať se oba ve zdraví dožijete požehnané** věku (vím o čem mluvím... bohužel)

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři

Milisi, mě ta motorka přijde nějaká "zdrcnutá". Nebo je to optický klam fotky?

No je to trošku kosmická, každýho ten design tak úplně brát nemusí. Z mý strany to je takovej trošku kompromis, původně jsem uvažoval o GS, ale ta mi přišla už taková hodně obrovská a taky drahá. Takže teď ještě čekám na kufry a hurá na dlouhé výlety všude možně. Tak mě napadlo, že to je vlastně něco jako Fabia 1.2 - skoro stejnej obsah motoru, třívál, stejně velkej kufr, skoro stejná cena, akorát ten výkon se liší a míň to žere... :)

Duku, díky, mnovace mě donutil koupit si pořádnou kombinézu (sešli jsme se v Ostravě, viz foto), tak snad něco člověk aspoň trochu eliminuje, i když ten kamión v protisměru asi už nee..

BTW když jsem se do toho doma oblík, tak mě skoro pokousal vlastní pes a kočka málem vyskočila z okna.

post-1578-1238487130.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...