ELDA76 Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Tak mám novou hračku a po včerejších 500km to vypadá že právě tohle jsem hledal.
Juraj11 Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 ELDA76 napsal: Tak mám novou hračku a po včerejších 500km to vypadá že právě tohle jsem hledal. Krasavec-přeju hodně najetých kilometrů
New X-Bob Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Gratuluju Eldo, myslím, že dobrá volba
Návštěvník milosklikar Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 (upraveno) myslím, že by si každý vybral.... http://www.classic-motorrad.de/galerie/thu...upby&uid=18 Upraveno 12. června 2009 uživatelem milosklikar
Foundryman Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Mám dotaz, jestli by někdo neměl na prodej 250 nebo 350 Jawu kejvačku. Kámoš se zbláznil a mermomocí ji chce... :rolleyes:
New X-Bob Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 Musím probrat skříň, neboť dobré bydlo způsobuje obtíže při zapínání u bundy, textilní gatě neunosím a integrálka mi doma leží nepoužitá. Tak kdyby nějaký chronomagig&motorkář potřeboval: 1) kožená binda od fa PSÍ,model Pilot, zakázkově upravená do jedné barvy (100%černá),super stav. Chromčiněná hovězí kůže tl. 1.2 až 2 mm dle místa. Bez poškození, ošetřovaná, super stav. Na chlapa velikosti cca konfekční pro obleky 54/106-110prodloužené. Jsou prodloužené rukávy, aby do nich nefoukalo. V pase tak do 100cm. Za 4.700,- (pořizovací cena 8.700,-) 2) Textilní cargo-jenasy, na výšku 180-190 cm, v pase 95-105 cm. 100% Cordura, vyjímatelné chrániče kolen, chrániče boků, 2 jeans kapsy vzadu, 2 vpředu pod légou a 2 boční vakovité. Spíš ale pro člověka výšky tak 175-185 cm. Super stav. Za 600,- 3) Skoro nepoužitá integrálka Lazer (najeto v ní cca 70 km jenom za sucha při 2 cestách!), vel XXL, černá matt. Stav 1A! Za 999,- pakliže tato nabídka odporuje umístění, nebo sem vůbec nepatří, prosím moderátory o shovívané přesunutí (nebo holt i smáznutí)
New X-Bob Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 Zapomnel jsem na bonusy! Protoze ta bunda mi fakt zabira misto, tak pro chronomotorkare je za 3.100,- a k helme Lazer Vertigo bonusik- helma Caberg, jet helma pro turisty na bazi modelu Just 1 cerna metal, XL. Toz tak. Dobrou noc.
New X-Bob Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 --- případná dohoda je jistá, kdyžtak kdyby někdo chtěl, navrhněte cenu.
African Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Uź mě svrběli ruce, jenom to hnusné počasí mě trochu udržovalo v klidu" Pochlubím se s novým kamarádkou do deště, včera jsem ji přivezl: Aprilia Caponord ETV 1000 - 02" Ta matová černá mě dostává, každou chvilku jsme v garáži:-)
XXXfazerXXX Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Krasavice,gratuluju a preju mnoho a mnoko stastneho casu v sedle
African Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Děkuji, moto již trochu znám, jelikož jsem Caponorda měl minulou sezonu" byl jsem maximálně spokojenej, tak jsem červeného, který byl v mnohem horším stavu prodal a koupil tento skvost. Je to sic rok 2002 a najeto 32000, ale po kosmetické a motorové stránce, jak nový z krámu" Na motor by neměl být problém při pravidelných servisních intervalech natočit 100.000 km, pár Aprílek s těmito km jsem již viděl a všechny v poho"
Pavlos Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 luidis napsal: Pavlos: No já bych řekl, že Kenda asi nebude chtít nový stroj... A na skorolitr bych raději moc nesedal. Píše, že se v motorkách moc nevyzná, což nemusí znamenat, že nemá naježděno, ale jestli nebude spíš začátečník. Ten výběr zánovních chopperů by k tomu seděl. Navíc já bych měl s bellagiem strach jezdit po Praze, abych těma vykouknutýma válcema neškrábal všechny ty bavory a medvědy, nebo v čem to tam v tý Praze jezdí... Mě se s Bellagiem po Praze jezdilo dobře. Válce nejsou "vykouknuté" ale zaujímají "jedinou správnou polohu" ;-) To o poškrábání je samozřejmě blbost, což víš, pokud tyhle motorky neznáš jen s fotek. Nejširší jsou vždy řídítka. Myslím že na chopperu se začatečník jezdit nenaučí.
luidis Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Pavlos napsal: Mě se s Bellagiem po Praze jezdilo dobře. Válce nejsou "vykouknuté" ale zaujímají "jedinou správnou polohu" ;-) To o poškrábání je samozřejmě blbost, což víš, pokud tyhle motorky neznáš jen s fotek. Nejširší jsou vždy řídítka. Myslím že na chopperu se začatečník jezdit nenaučí. Jasně, že vím, to byl samozřejmě jenom fórek... Na chopperu se určitě nenaučí jezdit jako na silné motorce, ale dneska je asi důležitější přizpůsobit se bláznům na cestách a k tomu bude i chopper dobrý. Ale na popojíždění ve městě je to asi vážně blbost...
zub32 Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Odesláno 11. července 2009 Když je zde diskuze o motorkách, rád se připojím se zkušeností. Jezdím od 15 let na různých strojích, prošel jsem naháče a pokračoval v různých modifikacích silničních motorek, převážně značka Suzuki. Předposlední model GSX-R 750, poslední GSX-R 1000. Tu jsem prodal minulý rok a chlapec se na ní vysekal do lesa.... Měli jsme partu na víkendové vyjížďky, bylo nás celkem 10. 4 jsou už mrtví, převážně chybou nedání přednosti. Naposledy loni v na konci sezony kamarád i s dívkou na motorce v Buchlovských kopcích. Oba na místě..... Takže jsem to na chvíli opustil, ale stále to někde ve mně dřímá, vzhledem ke zkušenostem bych teď volil nějakého pěkného naháče, např. Benelli TNT 1300 Cafe race. Je tady ještě nějaký fanda?
zub32 Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Odesláno 11. července 2009 Mimochodem avatar mám znak BMW, už jsem tady někde ve vláknu četl o náklonosti člena k BMW M3. To je asi jediné auto, které má všechno co může člověk chtít. Alespoň pro fanouška BMW....
XXXfazerXXX Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 zub32 napsal: Když je zde diskuze o motorkách, rád se připojím se zkušeností. Jezdím od 15 let na různých strojích, prošel jsem naháče a pokračoval v různých modifikacích silničních motorek, převážně značka Suzuki. Předposlední model GSX-R 750, poslední GSX-R 1000. Tu jsem prodal minulý rok a chlapec se na ní vysekal do lesa.... Měli jsme partu na víkendové vyjížďky, bylo nás celkem 10. 4 jsou už mrtví, převážně chybou nedání přednosti. Naposledy loni v na konci sezony kamarád i s dívkou na motorce v Buchlovských kopcích. Oba na místě..... Takže jsem to na chvíli opustil, ale stále to někde ve mně dřímá, vzhledem ke zkušenostem bych teď volil nějakého pěkného naháče, např. Benelli TNT 1300 Cafe race. Je tady ještě nějaký fanda? Mame X mrtvejch za dve sezony a tak jsem slez z prestaveny R1 na Tuono,ale furt jsem na tom jak roztazenej destnik.Pujdu zpatky do zmrzliny,asi Dukna------to TNT je 1130 a at te to ani nenapadne.Mel jsm ji dve sezony a z toho jednu, skoro celou stala v Decine.Moto Arte---kdyz to jede ,je to pecka,ale vono to zas tak casto nejede
zub32 Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 (upraveno) xxxxxfazerxxxxx napsal: Mame X mrtvejch za dve sezony a tak jsem slez z prestaveny R1 na Tuono,ale furt jsem na tom jak roztazenej destnik.Pujdu zpatky do zmrzliny,asi Dukna------to TNT je 1130 a at te to ani nenapadne.Mel jsm ji dve sezony a z toho jednu, skoro celou stala v Decine.Moto Arte---kdyz to jede ,je to pecka,ale vono to zas tak casto nejede O spolehlivosti TNT jsem už taky slyšel. Ale nevím proč, ten vzhled je fantastický. Mimochodem, kamarád u nás ve Zlíně otevřel nové zastoupení Aprilia, za výkladem mu stojí nová Aprilia RS4. Price 530 000,- . Kdyby jsi měl zájem Tuono je taky hezká, ale jezdil jsem na Aprilii rsv mille , kterou kupoval zase další kamarád, a moc mě to nebralo. Pravda je, že byla za super cenu. Ale prodával celkem s velkým propadem. Upraveno 12. července 2009 uživatelem zub32
911 Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 zub32 napsal: Naposledy loni v na konci sezony kamarád i s dívkou na motorce v Buchlovských kopcích. Oba na místě..... tam to znam jako svy boty. kdyz je krasne tak tam tudy kvuli motorkarum nerad jezdim, vzdy jsem rad, kdyz to projedu a pryc
zub32 Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 911 napsal: tam to znam jako svy boty. kdyz je krasne tak tam tudy kvuli motorkarum nerad jezdim, vzdy jsem rad, kdyz to projedu a pryc Bohužel, ze stejného důvodu už tam taky nejezdím. Dříve to byla bašta na každý víkend, teď se tam poslední roky neskonale blbne a zhnusilo se mi to. Buchlovské kopce never more.
XXXfazerXXX Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 zub32 napsal: O spolehlivosti TNT jsem už taky slyšel. Ale nevím proč, ten vzhled je fantastický. Mimochodem, kamarád u nás ve Zlíně otevřel nové zastoupení Aprilia, za výkladem mu stojí nová Aprilia RS4. Price 530 000,- . Kdyby jsi měl zájem Tuono je taky hezká, ale jezdil jsem na Aprilii rsv mille , kterou kupoval zase další kamarád, a moc mě to nebralo. Pravda je, že byla za super cenu. Ale prodával celkem s velkým propadem. Benelli koupili prej minulej rok cinani,takze to bude jeste lepsi jestli mas nad 180cm,budes na tom vypadat jak na simsonu,je trosku malinka.kvuli vzhledu jsem ji koupil a o prupalu pri prodeji ,jen tezko mluvim.Mille neni spatna a dva hrnce ve supersportu mi sedi.Pred dvema roky sel znamej na funglovce do lesa.Uz to nerozbehal.Do zatacky mu to asi prestalo davat benzin,ale nikdo jim to nedokazal.Uz mu to udelalo jednou a ustal to,pak s ni jel do Praglu na zkontrolovani a za dva dny byl mrtvej.--------RS4 je velka parada a slysel jsem jenom chvalu,ale ta cena je na zabiti
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se