junior300 Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 Nemyslim, na nahodnej fotke z netu to vyzera rovnako: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 Půjčen v HD Praha na celý den. Super přístup a samozřejmě bezva zážitek. Moje poprvé na HD. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 Samozřejmě mohu říci jediné: blahopřeji! A mám otázku, tak jakýho Harýka si koupíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 před 37 minutami, Bert napsal: Samozřejmě mohu říci jediné: blahopřeji! A mám otázku, tak jakýho Harýka si koupíš? No, právě... Není to úplně na pořadu dne, ale jednou... viděl bych to na street glajdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Nech leje aj tak,,ZIVOT ZAČINA NA KONCI KOMFOTNEJ ZÓNY,, inač KLIM odporucam☝ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berdych Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 (upraveno) Prosím o radu pro "blbce". Mám první motorku a řeším pitominu ohledně bot. Za jak dlouho se zničí levá bota od řazení? Má smysl kupovat boty s výstuhou? Zatím jezdím v RW MocToe, ale mám tyhle boty rád a nechtěl bych je zbytečně odrovnat. Díky za radu Upraveno 9. července 2021 uživatelem berdych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 No, pokud máš kolíbku, tak nikdy. Pokud ne, tak já si například bez kolíbky Steely odpravil za cca půl sezóny. Pracovní boty z Hornbachu daly sezónu celou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Kup si tohle a je to v cajku.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Rozhodně doporučuju motoboty, pevná špička, pata, kotníky,... To je podle mě základ. Když jsem jezdil v obyč botkách (kotníkovkách), tak zavadit o obrubník, stupačku apod, není nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berdych Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 před 15 hodinami, Crusty napsal: Rozhodně doporučuju motoboty, pevná špička, pata, kotníky,... To je podle mě základ. Když jsem jezdil v obyč botkách (kotníkovkách), tak zavadit o obrubník, stupačku apod, není nic moc. Myslíš takové ty "kosmické"? No jezdím na čopru to asi ne Ale je pravda, že z kola (enduro) mám památku ve formě zlomeného nártu, když jsem v měkkých botách štrajchnul skrytý pařez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berdych Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 před 16 hodinami, Zelenina napsal: Kup si tohle a je to v cajku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Dnes som “zisiel z cesty” a napriek tomu, ako mam nizko spodok, tak to bolo v celku v pohode. No az na travu v mechanizme stojana. Caka ma rozborka, vycistenie a zborka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Chlapi, je tady někdo Moto Guzzi pozitiv? Potřeboval bych poradit ohledně MG Griso, víc v SZ. Díky, fajn večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Dobolená s rodinouDovolená s rodinkou. Auto by sice asi vyšlo levněji, ale tahle nás to ku…ky bavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 15.000 km kolem komína, i.e. hodně řazení - na botě to nepoznáš. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Tak a je po dovolený. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Oplt: Pěkná sestava. A líbí se mi ta sebedůvěra nadpoloviční většiny ve vlastní dobíjení ve formě dodatečných světel. Pavelpu: Nechci ti to hanět, ale je vidět, že s tím ještě nikdo neseknul a neví, jak to vypadá, protože v kraťasech z toho jsou velice škaredé odřeniny. A děje se to klidně při rychlosti krokem... Minimálně bych si vzal dlouhé kalhoty a rukávy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Ty přídavný světla jsou na denní svícení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Dnes se jede druhý závod MMČR + Österreich Supermoto v Písku, tak kdo to máte kousek určiě se skočtě podívat. Harmonogram viz.odkaz https://supermotocz.cz/články/item/959-10-a-11-července-závody-písek-harmonogram.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Letos se zadařilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se