Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 14,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Oplt
Odesláno
před 2 hodinami, Foundryman napsal:

Přehozený písty?

Ne, daly cca 20000 km

Návštěvník Oplt
Odesláno

Tak to už měly nárok. Tohle se mi stalo na praseti, nějakej předchozí bastlíř otočil píst a zámek běhal proti kanálům.

Akorát se to nemuselo posrat na dovolený v Jeseníkách. Ale podařilo se sehnat válce, písty a kroužky od kluků v nedalekém motomuzeu. Druhý den mi ještě praskl panelkovej brzdovej štít. Naštěstí jsme měli sebou jeden kousek.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jojo, když se to sere, tak někde na dovolený, když je to naložený po vrch.

Já taky píchnul kolo, když bylo na rezervě nejvíc krámů. Odbastlit to trvalo dýl, jak výměna kola. Rezervní duši jsem samozřejmě nechal doma. Večer jsem překvapil mladší ročníky výpravy, když jsem to spravoval termoflekem. 🙂

Odesláno

Před chvílí jsme se sousedem rozdělávali motor kejvačky. Prasklá hlavní hřídel převodovky, tuhle závadu jsem ještě v životě neviděl.

Byla by fotka prosím? To by mě zajímalo.

Včera mi po 4 hodinách ježdění už málem upadla prdel. 🙂

Odesláno
před 2 hodinami, Wanderer napsal:

Byla by fotka prosím? To by mě zajímalo.

Včera mi po 4 hodinách ježdění už málem upadla prdel. 🙂

Fotku přikládám, je to kejvačka z roku 1956. Že teda hřídel vydrží pouhých 65 let, to mě poněkud překvapilo 🙂

Odesláno

Mám blízko Beskydy i Jeseníky - tady se vyplatí mít něco lehkého a obratného:

3 dny po nákupu ...tehdy ještě chyběl centřímetřík k okraji.

Odesláno

Kdo má dnes čas nebo pojede kolem. Návrat MS světa Supermoto do ČR po 8 letech, tohle jen tak neuvidíte ;). Více info viz. odkaz.

https://supermotocz.cz/mistrovstvi-sveta-2021

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...