pavel_h Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Krásná práce X-Bobe většina našich motocyklových novinářů by ti mohla závidět. A tak jak někdo má rád holky a jinej zase vdolky, já radši zastavím u pumpy sundám propocenou helmu a s cigaretou v klepucí se ruce si objednám ristretto.
XXXfazerXXX Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Pekne si to napsal X BOBE.........Mam doma tri sezony prekopanou R1,kdyz se talian vysere a cekam tri mesice na spojku,abych mel na cem litat.JO JO s italem do louze nevjedete,za deste ji vytahne jenom magor a pri ceste napr do jugosky,nikdy nevite jestli dojedete zpatky.Pokud vas navic potkaji konicky jako hodinky,italsky masiny a zbirani fasounskejch kramu,jiste uverite,ze moji zene z toho neni do zpevu.Zkousel jsem najit kompromis u Aprilky...podobnej podvozek jako Dukna,stekne dobry brzdy a spolehlivej motor pod zadkem.I kdyz se to Dukne podoba, neni tam ta syrovost...............slysel jsem hodne chvaly na Aprilia RSV4 Factory,ale nemel jsem moznost ji prubnout a navic ty ctyri valce,nevim jak bych kousal..............nejsem zadnej velkej zastance italu a mam u zadku ,kdo na cem jede.Vsechno je to o lidech a dobry spolecnosti a kdyz se clovek cejti dobre,je to v poradku.........nevim na cem vyjedu letos,ale asi zkusim nejakyho motarda.Uz me z tech zmrzlin malinko tlaci p...l a tech mrtvejch ,jsem uz videl taky dost.A treba to udelam jako Harry,prekopu Rocketa vod anglanu,vykopnu nohy dopredu a budu cumet na vlastovky.A proc ne? To taky neni spatny, v dobry parte a mlada bude mit doma vetsi klid.
Jiřina Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 (upraveno) Pěkně jsi to napsal X-Bobe. každá čárka je tam pravdou. Pravdou o hystorii, současnosti a asi i budoucnosti tohoto koníčku, nebo spíš koně, který naše ženy často nechápou, lidé si myslí své a rodiče dětí doufají, že se jim večer vrátí domů. Sám už jezdím taky nějký ten pátek, máme to v rodině, tatík závodil a přesto mi to neschvaluje, protože ví. Ví co to obnáší, ví co to stojí ale taky ví, co to přináší. Co to přináčí člověku, který pro to žije. Sám mám hodně rád krásné věci, ať jsou to hodinky, oblečení, boty, auta, domy, nebo motorky. A je pravda, že Italové, co se designu týče mají navrch. Mají prostě smysl pro estetiku, možná danou historii a jsou to srdcaři, kteří do toho dávají emoce. Ale přiznám se, že když jsem si letos pořídil motorku hlavně na okruh, byla mou jedinou možností japonka. A důvod?! Peníze, poměr cena výkon a další vlastnosti, které na okruhu budou potřeba. Je to motorka, která se staví na tvrdé zacházení a adrenalin, který nám, když za řidítka sedáme stoupá do žil a nutí nás k tomu opětovnému stisknutí červeného tlačítka. Ale popravdě, Evropa je Evropa Upraveno 24. února 2010 uživatelem Jiřina
Jiřina Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Pěkně jsi to napsal X-Bobe. každá čárka je tam pravdou. Pravdou o hystorii, současnosti a asi i budoucnosti tohoto koníčku, nebo spíš koně, který naše ženy často nechápou, lidé si myslí své a rodiče dětí doufají, že se jim večer vrátí domů. Sám už jezdím taky nějký ten pátek, máme to v rodině, tatík závodil a přesto mi to neschvaluje, protože ví. Ví co to obnáší, ví co to stojí ale taky ví, co to přináší. Co to přináčí člověku, který pro to žije. Sám mám hodně rát krásné věci, ať jsou to hodinky, oblečení, boty, auta, domy, nebo motorky. A je pravda, že Italové, co se designu týče mají navrch. Mají prostě smysl pro estetiku, možná danou historii a jsou to srdcaři, kteří do toho dávají emoce. Ale přiznám se, že kdyyž jsem si letos pořídil motorku hlavně na okruh, byla mou jedinou možností japonka. A důvod, peníze, poměr cena výkon a další vlastnosti, které na okruhu budou potřeba. Je to motorka, která se staví na tvrdé zacházení a adrenalin, který nám, když za řidítka sedáme stoupá do žil a nutí nás k tomu opětovnému stisknutí červeného tlačítka.
Murphy97 Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Krásná práce, Bobe Četl jsem to jedním dechem a to i přesto, že už pár let motorku nemám a v dohledné době na tom nehodlám nic měnit. Všem bikerům přeji mnoho šťastných kilometrů a především návratů! Jo, a ten v autě, co Vás vždy bez remcání kdekoliv pustí a udělá Vám ten metřík u levého svodidla, nebo uvolní prostřední pruh ve městě, tak to bych mohl být třeba i já...
Ejabejaroz Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 ... už pár let motorku nemám a v dohledné době na tom nehodlám nic měnit. To je třeba rychle změnit:-)))))))))
Murphy97 Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 To je třeba rychle změnit:-))))))))) Nemusím, mám totiž kliku a kolem sebe pár lidí, co mi tak různě pomáhají: - nechají mne sem tam svézt na mašině - poradí mi s hodinkami - opraví mi zvuk na televizi - pokusí se mi nastavit SKYPE WiFi telefon, který vlastně není SKYPE WiFi telefon - a ještě mi sem tam nabídnou pivo (také sem tam nějaké vypijou...)
Ejabejaroz Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 - a ještě mi sem tam nabídnou pivo (také sem tam nějaké vypijou...)
Duke650 Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Zkousel jsem najit kompromis u Aprilky...podobnej podvozek jako Dukna,stekne dobry brzdy a spolehlivej motor pod zadkem.I kdyz se to Dukne podoba, neni tam ta syrovost...............slysel jsem hodne chvaly na Aprilia RSV4 Factory,ale nemel jsem moznost ji prubnout a navic ty ctyri valce,nevim jak bych kousal.............. Jen tak na okraj: Aprilia svolává model RSV4 k výměně motoru - vadné ojnice. Takže těch pár mašin, co se podělalo během novinářských testů, nebylo prasením novinářských neumětelů, jak se snažil naznačovat tiskový mluvčí...
X-Bob Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Jo, a ten v autě, co Vás vždy bez remcání kdekoliv pustí a udělá Vám ten metřík u levého svodidla, nebo uvolní prostřední pruh ve městě, tak to bych mohl být třeba i já... Dík za uhýbání BTW - všimli jste si, že se to přece jen trochu lepší? Tedy, podle mých dojmů už průjezd kolonou je pro motocyklistu příjemnější, mnoho řidičů uhne, udělá místo, pustí před sebe. Já to velmi kvituji, za volantem se sám chovám shodně a i na moto pustím třeba zoufalého řidiče z vedlejší, který čeká na zařazení na hlavní a pod. Samozřejmě, stejně jako mezi motorkáři se i mezi řidiči najde idiot, který naschvál naše vzájemné soužití komplikuje... A mimochodem - zaznamenal jsem už i hodně vstřícných gest od kamionů, když jedu na moto. Čím to? A ještě poznámka - nejlepší je na motorce pouštět přes přechody malá děcka s maminkami. Ti špunti pak mávaj často na motorku jak vzteklí a hlavu si můžou za motorkou ukroutit Úplně si představuju, jak říkají:" Mamíí, až budu velkej/velká, budu mít taky takovou motorku?"
Dantechno Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Taky pustim rad predjizdejiciho motorkare. Pokud mi pak nohou podekuju , mam dobry pocit.
Dalik Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 A ještě poznámka - nejlepší je na motorce pouštět přes přechody malá děcka s maminkami. Ti špunti pak mávaj často na motorku jak vzteklí a hlavu si můžou za motorkou ukroutit Úplně si představuju, jak říkají:" Mamíí, až budu velkej/velká, budu mít taky takovou motorku?" Takhle to funguje i když jedu Poršákem. Prostě jak je něco nevšedního/zajímavého, tak to děti zaujme a mávají :-)
instant Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Dík za uhýbání BTW - všimli jste si, že se to přece jen trochu lepší? Tedy, podle mých dojmů už průjezd kolonou je pro motocyklistu příjemnější, mnoho řidičů uhne, udělá místo, pustí před sebe. Já to velmi kvituji, za volantem se sám chovám shodně a i na moto pustím třeba zoufalého řidiče z vedlejší, který čeká na zařazení na hlavní a pod. Samozřejmě, stejně jako mezi motorkáři se i mezi řidiči najde idiot, který naschvál naše vzájemné soužití komplikuje... A mimochodem - zaznamenal jsem už i hodně vstřícných gest od kamionů, když jedu na moto. Čím to? ja za volantom tiez uhybam a normalne skoro kazdy mi podakuje. V cesku som si to tiez vsimol, aj ked podla % statistik umrtnosti motocyklistov bolo cesko donedavna na poprednych miestach v EU. Myslim ze dost pomohla medialna kampan za vyssiu bezpecnost. Na slovensku ide situacia opacnym smerom. Od neprijemneho incidentu v r.2006 jazdim prevazne v Rakusku. Nech su aki su, u nich doma za volantom su to z 99% gentlemani jazdiaci ohladuplne a hlavne vpravo.
XXXfazerXXX Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Jen tak na okraj: Aprilia svolává model RSV4 k výměně motoru - vadné ojnice. Takže těch pár mašin, co se podělalo během novinářských testů, nebylo prasením novinářských neumětelů, jak se snažil naznačovat tiskový mluvčí... Vidis,o to nevim vubec nic.Asi uz mi ujizdi vlak.Mozna prisel cas se na to vykaslat.
Dalik Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 Mechano: Ano, trefils to přesně. Díky za tip, prostuduju. Pavlos: Díky za tip, ta motorka se mi líbí (je to ten styl, co bych htěl). Akorát asi ne přímo tuto, nevím, asi bych nechtěl italskou motorku...
Milis Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 Mám dotaz. Mám Hondu 750 Shadow Spirit a Triumph Tiger 1050. Hondu bych chtěl letos střelit a přemejšlím, že bych si místo ní pořídil jetou Yamahu MT-01. Je to rozumné nebo je to totální hovadina a bohatě mi stačí Tiger? Já to pro sebe obhajuju tak, že Tigera mám na cestování, a MT-01 bych měl na takový to pobrblávání a machrování....
mechano Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 Mám dotaz. Mám Hondu 750 Shadow Spirit a Triumph Tiger 1050. Hondu bych chtěl letos střelit a přemejšlím, že bych si místo ní pořídil jetou Yamahu MT-01. Je to rozumné nebo je to totální hovadina a bohatě mi stačí Tiger? Já to pro sebe obhajuju tak, že Tigera mám na cestování, a MT-01 bych měl na takový to pobrblávání a machrování.... Je to hovadina....................
Duke650 Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 Mám dotaz. Mám Hondu 750 Shadow Spirit a Triumph Tiger 1050. Hondu bych chtěl letos střelit a přemejšlím, že bych si místo ní pořídil jetou Yamahu MT-01. Je to rozumné nebo je to totální hovadina a bohatě mi stačí Tiger? Já to pro sebe obhajuju tak, že Tigera mám na cestování, a MT-01 bych měl na takový to pobrblávání a machrování.... ber MT-01, nebudeš litovat
Karlos Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Odesláno 28. února 2010 Mám dotaz. Mám Hondu 750 Shadow Spirit a Triumph Tiger 1050. Hondu bych chtěl letos střelit a přemejšlím, že bych si místo ní pořídil jetou Yamahu MT-01. Je to rozumné nebo je to totální hovadina a bohatě mi stačí Tiger? Já to pro sebe obhajuju tak, že Tigera mám na cestování, a MT-01 bych měl na takový to pobrblávání a machrování.... Když máš tu Hondu, nechceš VTX 1800? Máme. Přijeď si poslechnout, nebo se povozit Když ti jde o machrování - z výfuků tomu lítají plameny. Ovšem pobrblávání s tím jde těžko, hrozně to svádí vzít za to
XXXfazerXXX Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Odesláno 28. února 2010 Mám dotaz. Mám Hondu 750 Shadow Spirit a Triumph Tiger 1050. Hondu bych chtěl letos střelit a přemejšlím, že bych si místo ní pořídil jetou Yamahu MT-01. Je to rozumné nebo je to totální hovadina a bohatě mi stačí Tiger? Já to pro sebe obhajuju tak, že Tigera mám na cestování, a MT-01 bych měl na takový to pobrblávání a machrování.... Koupil jsem predminulej rok MTecko s podobnym umyslem.Nabouchal jsem vsechno do karbonu a nasadil Akrapy..........nadhernej zvuk a prekrasna masina.....Moje pocity?Dva az tri dny nadseni.Postupne chladnuti a po trech tejdnech prodej.Do mirnyho terenu motorka nevhodna.Na mesto je moc robustni a malo stihla a na silnici nimo obce je to ,podle meho slabota a schazi tam vic vykonu.S Tigerem to ma hodne podobnej posez a na co dve podobny masiny,naic kdyz Tiger ma ,krome zvuku,jednoznacne navrch
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se