Bohdan Kocharowski Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Dej to na AUKRO, vymysli nakou peknou povidacku a von se nakej hejl chyti...a navic se s tim dostanes do zdejsiho AUKRO vlakna treba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 V 27. 12. 2018 v 19:58, Robero79 napsal: je tam prodejni plocha starych sad Lego, realny ceny je potreba si vydelit 2 (napr. Harry Potter sadu 16052 tam maji za nesmyslnych 17 tacu).Jinak ta vystava Lego staveb tam opravdu je, cca 25 staveb ceskych zamku, hradu a znamych budov. Je to propracovane opravdu skvostne do nejmensiho detailu, ale vstupenka za 250, bohuzel... :-( ale videt z Lega chram sv. Barbory z K.Hory, sv. Vita, Karlstejn, Lednici nebo Hlubokou za to stoji, doporucuju. (jen se nenech ukecat do te jejich pitome hadankove hry - herni plan zaplatis, je to zdlouhave a nakonec dostanes jen odznacek Hamleys za 50 haliru) Sent from my iPhone using TapatalkAha, takhle. No tak to mne uplne nebere tohle, abych se priznal. Tedka jsem trosku googlil a nektery ty stavebnice LEGO teda fakt cenu ziskavaji dost...zrovna projizdim tematiku Pan Prstenu a Hobit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 27. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 V 27. 12. 2018 v 20:41, Bohdan Kocharowski napsal: Aha, takhle. No tak to mne uplne nebere tohle, abych se priznal. Tedka jsem trosku googlil a nektery ty stavebnice LEGO teda fakt cenu ziskavaji dost...zrovna projizdim tematiku Pan Prstenu a Hobit...jj, kam se hrabou hodinky, co se tyce investic... :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Asi nejaky vyberu...ale tohle se mi libi moc: https://shop.lego.com/cs-CZ/product/Bonduv-Aston-Martin-DB5-10262 Jen teda nevim, jestli bych vydrzel zrovna Bondkaru nevybalit a nesestavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcacka Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 @Bohdan Kocharowski - na YouTube existuje video, kde ho staví někdo jinej. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Jojo, koukal jsem...nicmene to je asi tak stejny jako lizat pres PETflasku a jeste cernou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Je to dar od táty. Nech si ho v hodinkvici a váž si ho. Chtěl ti udělat radost. Je to klumpr, ale myslel to dobře. A když se bude ptát, proč je nenosíš, tak je nechceš otlouct. Dar od otce je dar z lásky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 To bych bral, kdyby je dostal k jubileu, příležitosti nebo tak něco. Vánoce jsou každej rok a takových hovadin člověk dostane mraky. Táta to samozřejmě myslel dobře, ale jednak mi přijde blbý mu to trochu nevysvětlit a nechat ho žít ve lži, druhak mi přijde škoda mít něco takovýho doma místo nositelných hodinek. Bejt darovatelem něčeho takovýho, byl bych rád kdyby mi někdo řekl pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 bejt darovatelem neceho takovyho a obdarovanej mi rict pravdu, budu si myslet, ze je to rozmazlenej parchant. ale protoze bych prej prodal i vlastni babicku, tak bych par mesicu pockal a hodinky strelil na aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Kdysi v počátcích vztahu s manželkou se stalo, že mi za drahý peníz koupila hodinky značky Shark. Dodnes je mám (leží teda ve skříni a manželka už dávno ví, že udělala chybu) a nikdy se jich nevzdám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 28. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 V 27. 12. 2018 v 22:27, Bohdan Kocharowski napsal: Asi nejaky vyberu...ale tohle se mi libi moc: https://shop.lego.com/cs-CZ/product/Bonduv-Aston-Martin-DB5-10262 Jen teda nevim, jestli bych vydrzel zrovna Bondkaru nevybalit a nesestavit tak ta DB5 je teda paradni... ja mam stejny problem, psychicky bych nikdy neunesl tu tihu, mit doma exkluzivni Lego a nepostavit ho... takze jeste ten samy den by byla investice v cudu! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Tvl, škoda, že se takhle nezhodnocujou puzzle. Pár nerozbalených pětitisícovek mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 V 28. 12. 2018 v 7:25, JaRooN napsal: Kdysi v počátcích vztahu s manželkou se stalo, že mi za drahý peníz koupila hodinky značky Shark. Dodnes je mám (leží teda ve skříni a manželka už dávno ví, že udělala chybu) a nikdy se jich nevzdám...A kdyz ji chces nasrat, tak ji je ukazes, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 V 28. 12. 2018 v 6:08, ragu napsal: To bych bral, kdyby je dostal k jubileu, příležitosti nebo tak něco. Vánoce jsou každej rok a takových hovadin člověk dostane mraky. Táta to samozřejmě myslel dobře, ale jednak mi přijde blbý mu to trochu nevysvětlit a nechat ho žít ve lži, druhak mi přijde škoda mít něco takovýho doma místo nositelných hodinek. Bejt darovatelem něčeho takovýho, byl bych rád kdyby mi někdo řekl pravdu.Presne tak! Ja to mel takhle s otcem nekolikery Vanoce, nez to po velkem usili ze strany me i matciny pochopil...navic on ma zalibu nakupovat ve slevach...takze se mi stalo, ze sem treba pod stromeckem nasel vec, o kterou bych ani pohledem nezavadil...a to jen proto, ze byla ve sleve Ale uz jsme ho naucili, aby sam od sebe nic nekupoval...letos dostal tip...a ja byl spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 V 28. 12. 2018 v 7:38, Robero79 napsal: tak ta DB5 je teda paradni... ja mam stejny problem, psychicky bych nikdy neunesl tu tihu, mit doma exkluzivni Lego a nepostavit ho... takze jeste ten samy den by byla investice v cudu! Sent from my iPhone using TapatalkNo proc myslis, ze sem tu Bugattku hnedka odlifroval z kvartyru a ulozil u rodicu ? Nicmene ta DB5 mne vazne laka na to si ji koupit k postaveni...a nejaky ty LOTR a Hobbit lega koupit a nevybalit...protoze to je tematika, ke ktery mam blizko, ale na hrani s tim fakt nejsem...a bude mi stacit se kochat krabicema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 V 28. 12. 2018 v 8:53, Bohdan Kocharowski napsal: A kdyz ji chces nasrat, tak ji je ukazes, ne ?Proč bych měl chtít ji nasrat??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Tak... Chřestýš se dráždí bosou nohou a manželce se ukazujou hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 ještě k mým novým TH : zlatník je ochotný, klidně mi to vymění, tak to asi zkusím. to sibirnaya: Že jsem rozmazlenej parchant, to ví táta dávno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 jestli je zlatník ochotný tak bych to vyměnil a nosil hodinky, ze kterých budeš mít radost... bude to pořád dárek od táty, jen v trošku jiné formě kdoví, třeba si toho ani nevšimne... soudím podle svých rodičů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Dobře děláš... Jinak souhlasí všichni, že odteď bude na Chronomagu "TH" znamenat Tommy Hilfiger? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se