Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)
  V 14. 3. 2016 v 9:51, long napsal:

Já ale sem hňup. :-)

Příjde mi to jako agitka, ale asi to přijde jen mě, když někdo píše na hodinkové forum, že Miyota se používá i v dražších hodinkách.

Spíše mě prostě zajímalo to na co jsem se ptal , nějaká přidaná hodnota této značky. Třeba pouzdro lepší než 316 nebo ?

p.s jdu koukat do stropu a hele a ty jsi to přečetl od začátku ? Tedy úplně od začátku,včetně těch kydů ?

Ty kydy sem psal nějakej uchyl, kterej je nebo byl úplně mimo mísu a pitomě si za tím stál. Myslím, že ten pan Pachta s tím nemá nic společnýho, proto mi tvoje reakce byla nepříjemná, zvlášť jaks psal v množným čísle.  

Upraveno uživatelem Zmizík
  • Odpovědi 135
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ale možná máš Zmizíku pravdu. 

On ten začátek tohohle vlákna a nesmyslné příspěvky dvou chytráků možná ovlivnily můj úsudek. Nechtěl jsem být arogantní!

Ale Tihle dva členové a jejich příspěvky zrovna zde, mě to celé znechutili :

Daftra, on 12 Úno 2016 - 18:46, said:snapback.png

V 12. 2. 2016 v 17:47, Daftra napsal:

rád bych se zeptal ostatních,jaké mají s těmito hodinkami zkušenosti.

maxipesfik, on 09 Bře 2016 - 14:46, said:snapback.png

V 9. 3. 2016 v 13:47, maxipesfik napsal:
Odesláno (upraveno)

No nevím, já myslím že to p. Pachta napsal úplně otevřeně. Low cost hodinky z Číny se svým brandem. Dle mého názoru na tom není nic špatného. Nechápu ty ironické výlevy, snad je to tím pondělím. 

EDIT: tak sorry viz výše...

Upraveno uživatelem wizard-ov
Odesláno

long:nevěděl jsem,že ti to tady patří a je nutno napřed s tebou vše konzultovat,aby tě to náhodou neznechucovalo,mistře.A nebo lez tam,kde tě to neznechucuje.Já jsem se tě o nic neprosil.

Včera jsem požádal pana Pachtu,jestli by se tady nemohl ke svým hodinkám vyjádřit a dnes se tak stalo.Kdo chtěl,ten pochopil....

Úplně nejlepší by ale bylo,kdyby toto vlákno admin zamknul,protože již není o hodinkách,nýbrž o aroganci a blábolech některých velikánů tohoto fóra,kteří zřejmě sežrali všechnu moudrost světa,ale doposud k diskutovanému tématu přispěli  :shit:  

Odesláno

Dafra, zklidni prosím svůj tón. Chováš se jako pitomec. Spíláš tady někomu za to samé, co děláš ty sám.

Prosím, pochop, že většina z nás tady nemá problém s tím, co nosíš na pazouře, klidně si tam přilep vteřiňákem třeba kus buřtu z Penny. Většině vadí tvůj povýšený tón hlasu. S Čínou tady prostě nepochodíš, ani když jí dá nějaký pan podnikatel české jméno. Toť vše, ať ti dlouho slouží!

Odesláno (upraveno)
  V 14. 3. 2016 v 18:55, TomNguyen napsal:

...Nebo velmi špatný marketing .... dneska už nic nevím.

Marketing určitě ne. Daftra prostě jen netuší, jak podobný brandy fungujou, měl představu, že si něco koupil od českýho malovýrobce, a protože je to navíc arogantní kkt, tak neunesl, když jsme mu napsali, že je to jinak. Nahnal sem kvůli tomu i majitele značky, kterej jen potvrdil to, co jsme tu psali my. Pan Pachta asi nemá potřebu rozpoutávat flejmy na hodinkovejch fórech, protože mu musí bejt jasný, že tady se jeho cílovka běžně pohybovat nebude.

Jak jsem psal už předtím, já na těch hodinkách nevidím nic skandálního, výroba v Číně je v daný cenový kategorii naprosto standardní záležitost, celý tohle vlákno je takhle dlouhý jen kvůli stupiditě uživatele Daftra.

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno (upraveno)
  V 14. 3. 2016 v 9:30, long napsal:

...zkuste nám prosím raději bez omáčky napsat, jestli si hodinky boucháte u Vás doma v garáží, jak se někteří zmatení členové domnívají a nebo si necháváte hodinky pod svoji značkou komplet vyrábět v Čínské lidově demokratické republice?...

Co ti na tomhle bylo nejasný? :)
  V 14. 3. 2016 v 8:04, 1vladaaa napsal:

...opravdu se jedná o hodinky vyráběné v Číně osazené japonskou Myiotou...

Upraveno uživatelem USER47
Návštěvník Kamil
Odesláno

Sloučil jsem to se starším vláknem. A Míro opravdu jsi vyjel poněkud zbytečně. ;)

Odesláno

Ja bych si to nekoupil, ale na druhou stranu mi ty hodinky přijdou ferovejsi nez mpm a nedejbože Ingersoll a michael kors.....

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk

Odesláno
  V 14. 3. 2016 v 23:43, Kamil napsal:

Sloučil jsem to se starším vláknem. A Míro opravdu jsi vyjel poněkud zbytečně. ;)

Já vím, také jsem se panu Pachtovi omluvil. Pan Pachta a a jeho čínské hodinky nikomu nic špatného neudělali.

Ale DAFRU toho požitkáře a sběratele krásných věcí já miluju. Hlavně kvůli jeho nadhledu, nedocenitelným hodinkovým znalostem a portfoliu nasbíraných hodinek. :-)

Klucí já se mu omlouvám a už ho taky nechte, jinak sem nebude chodit rád a to bych asi fakt nedal. :frusty:

Odesláno

long:no už jsem si začínal myslet,že jsi namistrovanej cajzl,ale je vidět,že nějaká slušnost v tobě je.Hele a jak pan Pachta psal,že se v Číně dělají pouzdra na daleko dražší hodinky,mezi náma,já mu věřím,s Číňanama pár let jedná,sám taky vím,že tam za malý prachy umí udělat cokoli,že to nikdo nepozná,to je co?Pachta to přiznal.....Nakonec,nevidím rozdíl mezi jeho pouzdrem z ČLR a pouzdrem třeba od švýcarů.Všechno se leskne jak má,materiál je ten stejnej,strojek tam neklechtá,voda do toho neteče,co?PS: Čína není lidově demokratická,to sis spletl se severní Koreou.

User:všichni tuhle diskusi zvládli bez použití vulgarit,až na tebe.No,asi tu vepřovou hlavu tady nemáš vystavenou zbůhdarma.No vidíš,já jsem sem zatáhl výrobce hodinek,který mám za pár kaček jen do  práce.Teď bys mohl sem ty zatáhnout výrobce hodinek svých,že bych se poučil,jak se hodinky a hlavně kde,správně vyrábí.

Ale mě zajímalo,jak komu fungujou,zbytek dávno vím od VP.

Odesláno (upraveno)

Aaale..

Jinak teda doporucuju nejaky ty solidni svycarsky hodinky nekde pujcit a pak napsat, jestli teda fakt nepoznas rozdil.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno
  V 16. 3. 2016 v 17:44, Daftra napsal:

long:no už jsem si začínal myslet,že jsi namistrovanej cajzl,ale je vidět,že nějaká slušnost v tobě je.Hele a jak pan Pachta psal,že se v Číně dělají pouzdra na daleko dražší hodinky,mezi náma,já mu věřím,s Číňanama pár let jedná,sám taky vím,že tam za malý prachy umí udělat cokoli,že to nikdo nepozná,to je co?Pachta to přiznal.....Nakonec,nevidím rozdíl mezi jeho pouzdrem z ČLR a pouzdrem třeba od švýcarů.Všechno se leskne jak má,materiál je ten stejnej,strojek tam neklechtá,voda do toho neteče,co?PS: Čína není lidově demokratická,to sis spletl se severní Koreou.

User:všichni tuhle diskusi zvládli bez použití vulgarit,až na tebe.No,asi tu vepřovou hlavu tady nemáš vystavenou zbůhdarma.No vidíš,já jsem sem zatáhl výrobce hodinek,který mám za pár kaček jen do práce.Teď bys mohl sem ty zatáhnout výrobce hodinek svých,že bych se poučil,jak se hodinky a hlavně kde,správně vyrábí.

Ale mě zajímalo,jak komu fungujou,zbytek dávno vím od VP.

Nevydrzel jsem a zareaguji.... Myslim, ze svyma divnyma recma tem hodinkam nakonec skodis nejvic ty... Jinak hezky den preji :-)
Návštěvník Zmizík
Odesláno

A tak jak prisel, tak zase vodejde, co, za tejden ctrnact dni ani nebudem vedet, ze nejakej takovejdle pitomec existoval, co?

Odesláno
  V 16. 3. 2016 v 18:21, Zmizík napsal:

A tak jak prisel, tak zase vodejde, co, za tejden ctrnact dni ani nebudem vedet, ze nejakej takovejdle pitomec existoval, co?

Prej se ten výskyt pitomců opakuje v periodě několika týdnů.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...