Mirek Odesláno 12. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 To já už z toho začínám mít noční můry...dodavatel má skluz, nestíhá a napíná mě jako kšandy...ale pokud by se do Vánoc nestíhalo a ty ses neměl do čeho na svátky sbalit, zapůjčení batohu do doby, než budou, je jasná věc ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Kdyz jsem vydrzel cekat od cervna, tak do ledna to taky zvladnu. Ale tesim se pekelne, to jo. Diky za nabidku, jen tezko se mi to odmita, ale k zapujcenymu batohu bych si udelal vztah a nechtel ho pak vratit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 (upraveno) Dneska se mi zdal sen, ze batohy uz byly hotovy a Mira mi jeden dovezl do prace, abych ho nemusel vyzvedavat .I had a dream .. one day ..... I still have a dream .. Mirku, ja vedel ze to do Vanoc nestihnes, teda aspoň do letošních, ten up byl spíš taková provokace. Upraveno 19. prosince 2018 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 20. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Bohužel je to tak, dodavatel nestíhá, materiál přiveze až mezi svátkama, my pak začínáme 7. ledna a batohy pro vás budou první věc, do čeho se pustíme, tak ještě vydržte, uděláte si Vánoce v lednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Postni prosím fotku jak vypadá final verze pokud je možnost.Díky. .Bohužel je to tak, dodavatel nestíhá, materiál přiveze až mezi svátkama, my pak začínáme 7. ledna a batohy pro vás budou první věc, do čeho se pustíme, tak ještě vydržte, uděláte si Vánoce v lednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 22. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Mrkni na přízpěvek níž, jsou tam obě provedení. Postni prosím fotku jak vypadá final verze pokud je možnost.Díky. . Borci, omlouvám se, delší dobu jsem to tu nechal ladem, trochu jsem se teď válel po špitálech, už je to ale gut, tak jedem dál. Sepíšu seznam, jestli jsem na někoho zapoměl, tak se dopiště, bylo by dobrý rozmyslet si barvy, jestli uděláme jednotnou sérii, nebo v podstatě custom made, takže co kus, to originál, nemám s tím problém. Dám teď nějak dohromady to pouzdro na hodinky, ať se posuneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 15. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Tak dneska budeme finišovat s prvníma kouskama, prosím tedy všechny zájemce o zprávu s adresou dodání, ať vás nemusím obepisovat, zbytek dořešíme po zprávách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Tak budou nějaký obrázky? Nebo něco? Jinak je možnost se týhle srandy ještě nějak zúčastnit? A jak by to bylo eventuálně s těma koženejma doplňkama? To tu nějak vyšumělo... Na každou blbost tu je tisíc stránek a tady všichni mlčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 23. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 (upraveno) Zúčastnit se není problém, napiš sz, co bys chtěl. Některý batohy už jsem předal, odesílat pak budu během příštího týdne, až bude všechno hotový...S kůží neděláme, na to jsou tu jiní mistři...fotky jsou na instagramu, ale tak něco dám i sem ;-) Upraveno 23. ledna 2019 uživatelem Mirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 23. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 A něco z výroby, jakože to nenakupuju na Olomoucké, ale fakt to vyrábíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Zdravím pánové, úplně mi tohle vlákno vypadlo z paměti. Jestli už někteří z vás máte batoh, tak sem prosím dejte nějaké fotografie. Rád se připojím k objednávce. Děkuji. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Mirku jak to vypadá s Caddym? Můžeš sem dát víc info? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 30. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 "Žebradlo" Caddy klidně můžeš mít, stačí si namyslet barevnou kombinaci...20l batohy už jsou vyrobený a u svých majitelů nebo aspoň na cestě k nim, na 25l se teď dělá, taška přes rameno se vzoruje a dle mě to bude pecka ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Ahá, tak já myslel, že Caddy je ta taška přes rameno, tak to čekámdíks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 30. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Nene, messenger bag se chystá, tak ještě strpení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 jasně díky za doplnění. ale klidně sem dej i další foto Caddy, na insta toho na mobilu moc nevidím:-.)dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Batoh mam doma a je hodne v pohode jako bonus toalet. tasku.Chvili jsem nechapal jak zapinat karabiny, ale dostal jsem se do toho.Diky Miro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 5. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Pěkně jsi ho naládoval;-) A pokud bys chtěl na batoh ještě něco přidělat popruhama, stačí je dát do kříže a pod ně hodit třeba bundu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Dobrej figl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Baťoh je supr, takhle na fotce nevynikne ta modrá ale v reálu vypadá fakt skvěle. Ta celá věc se tváří, že mě přežije - sem moc spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se