prischera Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 Asi už víte, že posledním přírůstkem do nabídky pražského Koscomu je menší švýcarská manufaktura s česko polskými kořeny Czapek. Jedná se o sympatickou luxusní značku, která je podle mě celkem neokoukaná. Takže když se dneska otevřela možnost udělat na prodejně pár fotek, dlouho jsem neváhal, sbalil světla a vyrazil. Musím říct, že ač mě tenhle typ hodinek nechává obecně celkem chladným (a nejen kvůli ceně ), tak naživo to bylo moc příjemné pokoukání. Snad se mi podařilo alespoň kousek toho kouzla přenést i do fotek.
kdojinej Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 Pekny jsou...tez jsem na ne koukal..
Marfael Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 Guilloché Ricochet aqua blue za mě hodně pěkný kousek, v podstatě dokonalý. Tu cenu, co jsem našel (320 000 kč) je reálná, nebo jsem to blbě spočtl?:-)
Bells Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 Jo ty modré jsou fakt parádní a ty strojovny, na to je taky radost pohledět. Díky ti za fotky pane.
prischera Odesláno 14. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 Spočítal si to dobře . Tady najdeš všechny modely které má Koscom, kromě specifikace je tam i cena. A ano, ty modré se mi líbily s velkým náskokem nejvíc
Marfael Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 (upraveno) Díky, kouknul jsme na ofic stránky, kde to mají ve francích. Každopádně z mého pohledu, když utratit tolik kaček, tak za něco takového, neotřelého, co vím, že bude mít skutečně max. pár lidí. Co jsem viděl, tak na ruce vypadají skvěle. Řadím si je do top 3 oblekovek :-) Upraveno 14. ledna 2018 uživatelem Marfael
Kid_A Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 Paradni fotky a sympaticka manufaktura. Myslel bych si, ze cilovka bude podobne uzounka jako u Moseru, ale rozhodne dobre, ze je tu diky Koskom mame.
Lamiczka Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 Krásný fotky, nádherný hodinky, popravdě asi jediná hodinářská firma, kde bych si nechal hodně líbit limitku ke 100. výročí ČSR (i kvůli tomu jménu), jenže tam bychom se složili tak na jedny hodinky....kdyby každej dal svůj limit
Kid_A Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 V 14. 1. 2018 v 23:12, Lamiczka napsal: Krásný fotky, nádherný hodinky, popravdě asi jediná hodinářská firma, kde bych si nechal hodně líbit limitku ke 100. výročí ČSR (i kvůli tomu jménu), jenže tam bychom se složili tak na jedny hodinky....kdyby každej dal svůj limit +1 )
Ruiz.aw Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 Ty modrý jsou fakt nádherný a to nemusím oblekovky ...... je to ten typ hodinek, na které se kouknete na ruce ne proto, aby jste věděli kolik je hodin, ale proto, že se chcete potěšit
Ketiv Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 Skvele, skvele a jeste jednou skvele! Na SEW meli stanek. CEO naprosto perfektni clovek. A prvni model za neco malo pres 200 tis Kc, za hodinky, ktere budou v CR v poctu prstu jedne ruky. Sent from my iPhone using Tapatalk
kuncák7 Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 Kubo, paradni fotky, jako vzdy. Nastesti me nechavaj chladnym :-) a nejen cenou. Stejne je ale pujdu vyzkouset nazivo.
MR1990 Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 Czapek hodinky vyzeraju super, a hlavne ich kolekcia Quai Des Bergues. Cierne vyzeraju nazivo velmi pekne. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Dokusan Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Odesláno 27. března 2019 Včera jsem v Koskomu nakupoval a málem jsem kvůli těm modrým zrušil to, pro co jsem si přijel.Nakonec rozhodlo to, že společenských hodinek mám relativně dost. Ale na živo mě opravdu zaujaly (na ruce jsem je neměl)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se