Přejít na obsah

Limitka 100 let ČSR

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 711
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

a? ved tak to ma byt, nie? ja predsa nebudem hovorit do niecoho, o co nemam zaujem.

iez by bolo dobre dat aj nejaku cenovu kalkulaciu, ak sa to vobec da.

No já jen že na to jak ty hodinky budou vypadat a kdo o ně bude mít zájem je ještě hoooodně času, když se neví ani jak velký a kulatěhranatý bude samotný pouzdro. Já těch lidí co měli zájem/neměli zájem/zase měli zájem/zase neměli zájem/... zažil pár i na limitce prim sportů, který byly předem celkem jasný jak facka :)

Bude to v rozmezí 10k až 100k, přesněji ti to fakt teď nikdo neřekne, protože se neví vůbec, ale vůbec nic. A pokud se to tu nedá dokupy, tak to bude stát nula (teda mrtě ztracenýho času), protože se žádný hodinky neudělají ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neřešim ciferník. Ale hranáče, jsou stejně nej. Jako malej pamatuju, u nás v rodině měl každý chlap na ruce hranaté hodinky.

Ať to byl dědam nebo táta, patří to k té době všeobecně.Táta narozen 1923 a děda 1897. Tedy by se tato limitka hodila do

hranatého pouzdra.

Hranaté pouzdro ve stylu Reverso bych bral, ale do něčeho podobného není šance sehnat kalibry (imho samozřejmě) a strkat tam malinkatej dámskej strojek je svatokrádež.

Odkaz ke komentáři

Tome, ten znak je v té velikosti nevytištitelný, i tamponový tisk má své limity. Navíc si vezmi jak malý byt ten text byl.

Tak v tom případě je u mě favorit ta silueta hlavy lva co jsi tady dával včera v 17.01, ten je super.

Odkaz ke komentáři

Jako tyhle hodinky

attachicon.gifdva_longines.jpg

s tímhle lvem

attachicon.gif100let.jpg

ve velikosti 42 + a jsem naprosto spokojený.

Klidně to doprovodit nápisem na dýnku.

Možná neště doplnit něco malého, červeného.

No vidíš, konečně z tebe leze rozumný slovo :)

Kdyby na to nebylo dost hlasů tak bych zkusil pár kusů na bázi těch Longin,

když zapojíme já a tvoje paní svoje kontakty tak z toho vykouzlíme i osobní předávačku ve fabrice ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...