mAra_ Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 suhlasim. hodme sem fotky a podme hlasovat.Já s tebou souhlasil a zkusil jsem myšlenku jen trochu rozvést... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 a? ved tak to ma byt, nie? ja predsa nebudem hovorit do niecoho, o co nemam zaujem.iez by bolo dobre dat aj nejaku cenovu kalkulaciu, ak sa to vobec da. No já jen že na to jak ty hodinky budou vypadat a kdo o ně bude mít zájem je ještě hoooodně času, když se neví ani jak velký a kulatěhranatý bude samotný pouzdro. Já těch lidí co měli zájem/neměli zájem/zase měli zájem/zase neměli zájem/... zažil pár i na limitce prim sportů, který byly předem celkem jasný jak facka Bude to v rozmezí 10k až 100k, přesněji ti to fakt teď nikdo neřekne, protože se neví vůbec, ale vůbec nic. A pokud se to tu nedá dokupy, tak to bude stát nula (teda mrtě ztracenýho času), protože se žádný hodinky neudělají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Jo a jestli se někdo pustí do toho obrázku s pouzdrama, tak prosím u toho vymažte ciferníky nebo je nahraďte všechny jedním, protože jinak se zas budou řešit hovadiny - mě se líbí tohle, protože to má lepší font písmenek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 tak podme na to postupne. od puzdra a velkosti zacinajuc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Lamiczka, myslel jsi to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Neřešim ciferník. Ale hranáče, jsou stejně nej. Jako malej pamatuju, u nás v rodině měl každý chlap na ruce hranaté hodinky.Ať to byl dědam nebo táta, patří to k té době všeobecně.Táta narozen 1923 a děda 1897. Tedy by se tato limitka hodila dohranatého pouzdra. Hranaté pouzdro ve stylu Reverso bych bral, ale do něčeho podobného není šance sehnat kalibry (imho samozřejmě) a strkat tam malinkatej dámskej strojek je svatokrádež. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 velký státní znak za mě ano, je tam to heslo pravda vítězí a vlastně je to nejslavnostnější znak co máme Tome, ten znak je v té velikosti nevytištitelný, i tamponový tisk má své limity. Navíc si vezmi jak malý byt ten text byl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 v tom pripade tak treba CS leva z 1. republiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Tome, ten znak je v té velikosti nevytištitelný, i tamponový tisk má své limity. Navíc si vezmi jak malý byt ten text byl.Tak v tom případě je u mě favorit ta silueta hlavy lva co jsi tady dával včera v 17.01, ten je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Tím, že vlákno založil Kojotisko, tak nám tu asi těžko někdo nastaví hlasování, co? A Lamiczkovo nápad - pojďme se hádat o cifernicich až po vyřešení pouzdra mi přijde jako dobrý nápad. Možná admin by mohl nahodit anketu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Pánové chvilku to tady nesleduji a hned se to pekně rozjiždí. Přidávám se a pozdrou bych také volil min. 40mm :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 za mne cim vetsi pouzdro, tim lepsi, roky prace v lomu jsou znat .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abraka111 Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Tome, ten znak je v té velikosti nevytištitelný, i tamponový tisk má své limity. Navíc si vezmi jak malý byt ten text byl. A co ten velky znak s napisem "Pravda vitezi" umistit, vygravirovat na dynko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Jako tyhle hodinkys tímhle lvem ve velikosti 42 + a jsem naprosto spokojený.Klidně to doprovodit nápisem na dýnku.Možná neště doplnit něco malého, červeného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Jako tyhle hodinkydva_longines.jpgs tímhle lvem100let.jpg ve velikosti 42 + a jsem naprosto spokojený.Klidně to doprovodit nápisem na dýnku.Možná neště doplnit něco malého, červeného. No vidíš, konečně z tebe leze rozumný slovo Kdyby na to nebylo dost hlasů tak bych zkusil pár kusů na bázi těch Longin,když zapojíme já a tvoje paní svoje kontakty tak z toho vykouzlíme i osobní předávačku ve fabrice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Nutně bych to nemusel mít na Longinech, tyhle pouzdra jsou všude za babku, do toho Unitas. Klidně bych to viděl i 47mm párkusovou serii.a nechat si udělat pěknej porculánovej cifr /netrvám na něm, klidně tisk/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 jenom by to asi chtělo plné dýnko...42mmhttps://www.ebay.com/itm/Corgeut-42mm-Steel-watch-Case-Fit-6497-6498-Seagull-ST36-Mechanical-watch-P639/182701499106?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2055119.m1438.l264945mmhttps://www.ebay.com/itm/Fit-6497-6498-movement-45mm-sapphire-glass-stainless-steel-Watch-Case30/322093789349?epid=876963557&hash=item4afe4930a5:g:mOUAAOSw0UdXuX4B47mmhttps://www.ebay.com/itm/47mm-316L-stainless-steel-CASE-fit-eta-6497-6498-hand-winding-movement-watch/182740951654?hash=item2a8c35a266:g:2UEAAOSwPe9Zp5p9 Ručky napřhttps://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-Blue-HAND-FOR-UNITAS-ETA-6497-6498-ST36-Movement-Men-039-s-watch-hands-/182725836631?&_trksid=p2056016.m2516.l5255 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Náhodou Longines by tomu dal záruku značky, v hodinkách je to vychytaný a odladěný na hotovo.Nemýlím-li se tak právě Longines byl první "swiss" butik v Praze po vyhlášení ČSR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 To sice jo, ale to se bavíme o 60+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Když už se tu tak pěkně bavíte o nekolikakusove sérii něčeho co tu většina asi nechce, nešlo by udělat to hlasování Tikale? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se