Návštěvník Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Prosím o pomoc se servisem Citizen eco Drive model Sky Hawk caliber U 600.Výše uvedené hodinky nedrží kapacitu článku, nelze je nabít na více než polovinu ukazatele, byly v servise Goldtime a zde uvedli nutnost výměny celého stroje za Kč 7.000,--.Ani nevyzkoušeli vyměnit článek, hodinky jsou cca 6let staré a byly hodně času uschovány bez přístupu světla. Najde se někdo, kdo by vyzkoušel vyměnit napájecí článek a posoudit stav.Děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Počkal bych až vyleze slunce a položil je na slunné místo. Mám je taky teď tak na půlce, ale přes léto je vždy dobiji během jednoho slunného dne. Tedy za předpokladu, že jsi to už nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 ale proč mi v servise tvrdí že je špatný stroj, když hodinky normálně jdou....odborníci poraďteděkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 ale proč mi v servise tvrdí že je špatný stroj, když hodinky normálně jdou....odborníci poraďteděkujiTady není co radit, kromě zvýšené trpělivosti. Nedávej je do krabičky, nech je na denním světle a dobij je, až vysvitne slunce - viz shewcza. Pokud to nepomůže, tak teprve poté nutno řešit výměnu článku. Myslím, že výměna celého kalibru je zbytečná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 možná by sis pojem "špatný stroj" měl nechat z Goldtime nějak blíže specifikovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 To je jednoduché napsat vymenime strojek cena sedm - ztratil jsem v tento servis důvěru. Budu nabijet týden na okně a uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Ahoj,připojil bych se k tvému dotazu. Mně se zastavily po 13 letech Promaster-Sky. Došel jsem v Praze za jednim milym hodinářem a ten mi řekl, ať si dojedu sám do Goldtimu, že by to tam stejně vezl. A rovnou mě upozornil na to, že do doby, než se změnilo vedení, že byla výměna akumulátoru vs. výměna strojku tak 90% / 10%. Bohužel s novým vedením prý má pocit, že je to přesně naopak. Má troje hodinky v šuplíku, pro které si ani už lidi nepřišli, protože se jim to nevyplatí a ještě chtějí za diagnostiku 400,-A po dotazu na cenu strojku mi přesně odpověděl, ať počítám 6,5-7t. No nejel jsem tam a chtěl bych jako ty, aby se na to někdo mrknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 v mém případě za diagnostiku nechtěli nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 chlapi, to tady není ani jeden schopný opravář na výměnu článku v solárních hodinách??děkuji za nabídky hodinky jsou čtvrtý den na parapetu, svítí na ně slunce a nedostanou se přes 75% Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philiper Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Měnil jsem článek v Eco Drivech u Hodinky 365 v Ostravě před 2mi měsíci. Cena 1200,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Děkujeme. Já tam v pondělí zavolám a zkusím se s nim domluvit, pak bych je poslal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 hodinky jsou čtvrtý den na parapetu, svítí na ně slunce a nedostanou se přes 75%A počítáš s tím, že zimní slunce má úplně jinou sílu (lx, světelnost) než jarně-letní? Já bych to ještě zkusil, 75 % je něco mezi M a H Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 (upraveno) Poptával sem 5x v Goldtime akumulátor na Citizen Pilot staré cca 10 let a vždy nabidnuta celková oprava (údajně vysoký odběr) 6-8tis. Je divné že když sem tam dal nový akumulátor a už je to delší dobu, tak se zatím zákazníci nevrátili.. Takže mám pocit že se snaží zákazniky tlačit do celkových oprav.. a to Citizeny prodávám přes 20 let. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. ledna 2018 uživatelem DavidC3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HodinarPraha Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Nemá cenu poptávat v Goldtime skoro nic, buď to strašně dlouho trvá nebo je cena ND jak z jiné planety.Akumulator se da sehnat v ČR do 2 dnů a za stejnou nebo lepší cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Přesně. Nicméně ne každý je schopen si tam ten akumulátor vložit sám, někdo to ani není ochoten shánět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Já nevím, že se tady z těch ecodrivů dělá taková věda. Vyměnit ten článek je asi tak složitý, jako vyměnit obyč. baterku. Tím bych začal, a taky skončil. Když by to nepomohlo, asi bych to vyhodil, protože jejich celková oprava znamená vyhodit strojek, a to nevím, jestli za 7 litrů má smysl, a jiným způsobem to žádnej hodinář neopraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 (upraveno) Video sice poučné jen ty jeho jsou 200M a nejsou na klíč. Takže po otevření se musí usadit vymezovací těsnění zpět do pouzdra a co nejdřív než se natáhne. Pak teda po výměně (RESET) a zavřít pod lisem. Upraveno 31. ledna 2018 uživatelem DavidC3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 A nešáhnout do cívky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Proč mám tak rád ECO DRIVE. Asi pro to že každý má hodinky 5-10 let na které nemusel sáhnout a najednou servis něco stojí. Taky měním nejdřív článek, včetně vody zhruba 700-900. Když to nedrží tak servis. A proto mám v šupleti nejvíc Citizenů a nemusel jsem v posledních 15 letech kupovat hodinky. Málo kdo ten servis chce podstoupit. A měnit baterii doma do vodotěsných hodinek? A co test na vodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 (upraveno) A co test na vodu?To se pak zastaví u hodináře na rohu, a ten mu to udělá na počkání. Nevím jak autorizovaný servis, ale žádný hodinář kde jsem byl, tak test 200m stejně nedělá. Dělali tak 100m, a to jsem prošel vždy s výměnou doma na koleně, a s původním těsněním. Daly to i předtím rozebírané Seiko 5 s vodotěsností WR. Upraveno 31. ledna 2018 uživatelem ramon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se