Gola Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 H645120 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Dnes dorazily Khaki Field Mechanical . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 vcera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada35 Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Khaki King Odesláno z Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Včera jsem nasadil po delší době hamiltony a vzal na rodinný výlet.Musím říct, že to jsou skvělý hodinky a jsem s nimi navýsost spokojen. Co bych vypíchl nejvíc, je neskutečná pohodlnost při nošení, s náskokem nejpříjemnější z kategorie ocelových na tahu. Jednak tedy dokonalá 38mm velikost a pouhých 11mm tloušťka pouzdra s plochým dýnkem, úplně skvěle sedí na ruce a pak ten tah - to je lahůdka.Moc se mi taky líbí taková ta střídmost celobroušeného pouzdra i tahu.Prostě super hodinky - a kdybych nebyl chronomagor, tak jako jediný mechaniky by byly ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Ode dneška mám tyhle Hamilton Khaki Field mechanical H69439531.Velká radost na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 vcerapekná kombinácia, tie som ešte nevidel . postrehy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 pekná kombinácia, tie som ešte nevidel . postrehy ? Uz nejaky piatok ich mam:)http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/110783-hamilton-khaki-flight-timer/page-3&do=findComment&comment=2398952Na moju ruku akurat, presnost excelentna, guma fajn makka, ked neviem co vybrat z hodinkovnice, tak tieto su jasna volba:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monreale Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 SPIRIT OF LIBERTY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Jedna z kina Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 HKF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Ideální víkendovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 nová akvizice - přezuto na "tan" buffalo, tak se sžíváme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 (upraveno) Přátelé, znáte ten pocit, když se zamilujete na první pohled? Tak mne to dnes zasáhlo s těmito HamiltonyMáte s nimi někdo zkušenosti? Standardní ETA 2824, sympatická velikost 38mm a ten minimalistický design mne prostě dostal. Můžete doporučit? Osobní zkušenost totiž ještě s touto značkou nemám a upřímně by se jednalo i o moje první automaty. Díky Upraveno 13. října 2019 uživatelem Zachary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Ten pocit znám moc dobře. Já kouknám pro změnu na tyhle.https://www.hodinky-koscom.cz/hamilton-khaki-field-mechanical-h69439933 Jen teda doufám, že to je manuální nátah a ne automaty, jak tam mají uvedeno. Obrázek z Koscomu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Ten pocit znám moc dobře. Já kouknám pro změnu na tyhle.https://www.hodinky-koscom.cz/hamilton-khaki-field-mechanical-h69439933 Jen teda doufám, že to je manuální nátah a ne automaty, jak tam mají uvedeno. Na Koscomu mají sice uvedeno v popisu mechanický/automatický, ale když se podíváš na popis hodinek jinde, tak se jedná o čistou mechaniku viz:https://www.helvetia-hodinky.cz/zbozi/hamilton-khaki-field-mechanical-h69439933/?gclid=CjwKCAjwlovtBRBrEiwAG3XJ-74_HGVlRvugvRtODwKWR7yeAcZvjvDHSX_93Z1Rln9EMSQS3LrbsxoCDvIQAvD_BwEahttps://www.hodinky-365.cz/hamilton-khaki-field-mechanical-h69439933-x1181551?gclid=CjwKCAjwlovtBRBrEiwAG3XJ-3Ah8dQ7f9GlBp--sF-KzrrNgCW9SmvZrSAo_UX8yzf-TTpMWu34BBoC5nIQAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Přátelé, znáte ten pocit, když se zamilujete na první pohled? Tak mne to dnes zasáhlo s těmito HamiltonyMáte s nimi někdo zkušenosti? Standardní ETA 2824, sympatická velikost 38mm a ten minimalistický design mne prostě dostal. Můžete doporučit? Osobní zkušenost totiž ještě s touto značkou nemám a upřímně by se jednalo i o moje první automaty. Díky To mi povídej - taky jsem začínal s hamiltony, a přestože první láska je málokdy poslední, tak se k nim obloukem zase vracím - vlastně jsem je nikdy neopustil, jen jsem zkoušel jejich, resp. svou věrnost. A obstály! Tímto se nechci chlubit, ale vypisuji jen pro informaci - moje cesta s Hamiltony:Khaki X-Wind auto chrono (moje velká láska a první chronografy, druhé automaty vůbec)Khaki Automatic (přesně tytéž - tam mi vadila ta posunutá 15 u okénka s datem, začala mne tak neskonale štvát, že šly...)Jazzmaster Seaview Day Date (jedny z nejoblíbenějších - dovoluji si je prohlásit za horké kandidáty na univerzálky, nechápu, proč jsem je pustil do světa)Khaki Khaki Team Earth Automatic LE Harrison Ford (krásné, hýčkané a mazlené repliky, jenže jsem se samou láskou bál nosit)Pan Europe Day Date - aktuálně láska na první pohled ( z takových lásek mám obavu, že jak rychle přijdou´, tak rychle odejdou, jako v životě, ale rád bych se pletl)A ve výhledu jsou další Hamiltony, zdá se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 "HKF" Mechanical - na RIOSu 1931 - pro mne naprostá klasika a spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 ...naprostá klasika a spokojenost To teda jo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 "HKF" Mechanical - na RIOSu 1931 - pro mne naprostá klasika a spokojenost Jak často se natahuješ? Každé ráno, nebo i v průběhu dne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se