odjinud Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 (upraveno) Vyborne, uz to slape, bylo to v tom geo filteringu. Tak jen aby zitra bylo na co koukat... :-) Upraveno 22. února 2018 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 .. jako CSO Security nebo sales? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Kamil, on 22 Úno 2018 - 15:50, said:Security nebo sales?Security. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Tak co myslíte? Můj tip 3:2 pro nás v prodloužení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Radši netipuju,stačí ty nervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 4:2 ve hře bez brankáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Hlasim jsem u tv, ac jsem celou noc nespal.Muj tip 1:3, rad se budu mylit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Tak já jsem taky připraven,jdeme na ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 no tak hosi do toho ked sme ich dali my, tak vy ich musite dat!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Jenze vas nebrali vazne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Tak přesilovka bídná,potřeba dát gol na uklidnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Tak přesilovka bídná,potřeba dát gol na uklidněníSouhlas, ted budeme celit presile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Jenze vas nebrali vazne Tak kez by to bylo totez a nevezmou nas vazne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Tak kez by to bylo totez a nevezmou nas vazne.Se bojim, ze mezi prvnim zapasem v zakladni skupine a semifinale je krapet rozdil ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Hosi, trosku to komentujte nestastnikum, kteri nemaj to stesti se koukat... Rad bych videl prispevky jako ?Goool!? ?Cervenkovi to konecne vyslo?, ?Rusove se trapi? apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 No zatím jsme měli štěstí spíše my a Francouz to podržel,ale bojujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Zatim neni co 0-0 a ted davaj o prestavce curling ( coz je tedy s tim ceskym komentarem naprosta uspavacka, takze tano za chvilku odpadne :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Hosi, trosku to komentujte nestastnikum, kteri nemaj to stesti se koukat... Rad bych videl prispevky jako ?Goool!? ?Cervenkovi to konecne vyslo?, ?Rusove se trapi? apod. Tady máš psaný komentář live: https://online.sport.cz/detail/20281/#article Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 (upraveno) kuncák7: ale neodpadne, jsem drzak Kdyz Te mam na drate, preji at se Ti uzdravi ta noha pane.Zpet k hokeji: cesi, zrychlit a zlepsit koncovku! Zda se mi, ze rusove pocinaji mit light navrch. Upraveno 23. února 2018 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 je to tak,rusáci působí živějším dojmem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se